Colson #12

215 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
215
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
7
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Colson #12

 1. 1. 10.G COLSON Update 12
 2. 2. Gerard heeft me verrast op een potje bowlen in de bowlingszaak van Speedy. Ik vind het nu een beetje creep, ik heb nog nooit gebowld en ben bang dat ik fouten maak. Gelukkig is er nu Gerard die aan mijn zijde staat. Gwendolyn
 3. 3. Ik pak een bowlingbal en gooi erop los. Ik heb alle kegels omver gegooid, alleen één ervan blijft staan. Dat vind ik wel heel goed voor mijn eerste keer eigenlijk.
 4. 4. “Ik heb bijna alles omver gegooid!” daag ik Gerard uit, “geloof me of niet maar je kunt niet aan mij tippen.” Uitdagend kijkt hij me aan. “Oh nee? We zullen wel zijn.” Wat giechelend ga ik zitten en kijk naar zijn bowlingactie. Het wordt vast niets.
 5. 5. Of ik neem mijn woorden al terug…
 6. 6. Zo loopt de dag nog verder… tot Gerard zegt dat hij opeens naar zijn college moet. Ik laat echter de kans niet schieten om hem te kussen. Het lijkt hem totaal onverwacht maar hij wijst me gelukkig niet af.
 7. 7. “Ik moet echt gaan.” besluit Gerard. Jammerend kijk ik hem aan. Zeuren om hem hier te houden gaat niet, ik moet hem dus laten gaan.
 8. 8. In de stad valt er niet veel dingen te doen, ik kan niet anders dan terug naar het studentenhuis te gaan en mijn opdrachten af te maken. Ik ben blijkbaar niet de enige die haar opdrachten moet maken…
 9. 9. Na mijn opdrachten ga ik buiten kijken in de brievenbus en het blijkt alleen maar rekeningen te zijn. “Hebben ze niets beters te doen? Pff…” zucht ik.
 10. 10. Met Erik kom ik nog altijd goed overeen en hij stottert een tijdje niet meer. Erik heeft me het laatste verteld dat hij iemand nieuw heeft leren kennen en dat het waarschijnlijk wederzijds is. Ik ben blij voor hem!
 11. 11. Eén van de studenten laat me weten dat er telefoon is voor mij. Aan de telefoon is de professor, die vertelt dat er morgen examens zijn en dat ik hard moet werken. Het hangt ervan af of ik door mag naar het volgende jaar of niet. Gaat de tijd zo snel?
 12. 12. Na mijn college ‘s avonds ben ik zo moe dat ik op elk moment kan slaapvallen. Snel heb ik onder de douche gesprongen en dan… snel in mijn warm bedje.
 13. 13. De volgende ochtend staan pannenkoeken (zoals altijd) als ontbijt op het menu. Ik heb zoveel zenuwen voor de examens, ik wil echt graag door naar het tweede jaar…
 14. 14. Laat in de avond heb ik mijn examens moeten afleggen. Direct na mijn examens heb ik mijn punten gekregen en je raadt het nooit… ik heb een 10 gehaald en een beurs!
 15. 15. Chiara is vertrokken naar haat college… Cody*, Chiara en Silvana
 16. 16. Komt ze terug van haar college, moet ik vertrekken…
 17. 17. En Silvana ook…
 18. 18. Wanneer Silvana en ik allebei op onze college zitten, heeft Chiara het hele rijk voor haar alleen. Ze nodigt zelfs iemand uit, die zich Josef Verbon mag noemen.
 19. 19. Waarschijnlijk is het grote liefde tussen die twee…
 20. 20. De liefde wordt nog groter en groter…
 21. 21. De lippen vinden elkaar en op een moment raken ze elkaar aan, dat vormt een romantische kus.
 22. 22. Die twee gaan zelfs verder dat ze halfnaakt op bed belanden. Chiara geniet zelfs mee tot Josef aan haar lingerie begint te prutsen…
 23. 23. En die twee onder de lakens duiken. Dit heeft Chiara niet gewild, ze probeert zich uit de sterke armen van Josef te duwen maar hij is helaas veel sterker…
 24. 24. Wanneer Silvana terug komt van haar college, komt ze onderweg Josef tegen. Ze wil vragen wie hij is, wat dus niet kan want Josef loopt nogal snel. “Onbeleefderik!” mompelt ze boos.
 25. 25. Ze komt de kamer van Chiara binnen en ziet Chiara huilen, in haar ondergoed. “Wat is er gebeurd? Wie is die man?” raakt Silvana in paniek. De huilende Chiara kan geen woord uitbrengen, alleen tranen blijven rond haar wangen stromen.
 26. 26. “Hij… ik dacht dat hij de ware was…” snikt ze, “hij wou alleen met mij naar bed.” Silvana schrikt zich rot. “Dat meen je niet!” Chiara knikt. “Ik… ik bleef zeggen dat ik dat niet wou maar hij luisterde niet.”
 27. 27. Silvana trekt haar schoonzus van haar bed en geeft haar een knuffel dat deugd doet. “Hopelijk laat hij je met rust.” fluistert Silvana in Chiara haar oor. “Ik… ik ook.” fluistert Chiara terug.
 28. 28. Wanneer ik Silvana tegen kom, vraag ik waarom ze lang weg is gebleven. Dan vertelt ze over Chiara, die verkracht is door één of ander man.
 29. 29. Ik kan het steeds niet geloven. Mijn eigen zus verkracht, je houdt het niet voor mogelijk. Diep in mij heb ik medelijden met Chiara… De liefde kan misschien fijn zijn maar toch kun je onderweg obstakels tegenkomen.
 30. 30. De volgende dag is het zover: dan zijn er examens voor de derdejaars in dit huis. Silvana is al terug gekomen, met een 10 en een beurs op zak!
 31. 31. Paar uurtjes later, wanneer de zon in de aardbodem is verzakt, kom ik ook thuis met het maximum en een beurs! Wat heb ik weer goed mijn best gedaan, zeg!
 32. 32. Eens ik binnen kom, zie ik Chiara voor me staan. Ik zie de tranen in haar ooghoeken, die ontsnappen en rond haar wangen lopen. Dan kijk ik nog wat naar onder, naar haar buik. Het is niet waar… “Ik ben zwanger! Zwanger van die gestoorde psychopaat!” schreeuwt ze en dan barst ze in tranen uit. Ik neem haar goed vast en wrijft over haar buik. “Alles komt in orde…” sust ik haar.
 33. 33. “Ik kan niet eens voor een kind zorgen.” jammert ze. “Maar dat kun je zeker wel, je zult de moeder van de duizend worden.” Toch twijfelt Chiara van haar gedachten… “Die Josef mag niet eens weten dat hij de vader is.”
 34. 34. “Ik wil je niet op de verkeerde gedachten brengen,” zeg ik, “maar als hij niets mag weten, dan moet je het kindje alleen opvoeden.” Chiara kijkt bang toe. Ik voel het al dat dit niet gemakkelijk voor haar gaat worden en ze is tenslotte nog een tweedejaar, “je moet je geen zorgen maken. Ik en Silvana zullen je wel helpen.”
 35. 35. 10.G COLSON Wordt zeker vervolgd!

×