Powerpoint stage

543 views
460 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
543
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Powerpoint stage

  1. 1. Staryava Intermediar
  2. 2. Inhoudsopgave 1. Staryava Intermediar 2. Inhoud tv-programma Staryava 3. Ogeday 4. Wat voor werk doe ik? 5. 6. 7. 8. 9. 10.
  3. 3. Staryava Intermediar Staryava is een intermediair bedrijf in Europa, als hoofdvestiging in Nederland. Staryava zorgt dat uw bedrijf beroemd wordt door Turkstalige kijkers, door uw reclame op te zetten in een opvallende en heldere boodschap. In het bedrijf waar ik stage loop werken er 2 mensen. Namelijk ons directeur (Y. Atmaca), directie assistente (B. Dogan) en ik als stagiair. De hoofdkantoor is in Zaandam. Staryava werkt met de 4 grootste en de bekendste zenders van Turkije. Namelijk Euro D, Euro Star, Show Turk en Atv Europa. Opname Concert Tarkan Opname Concert Hadise
  4. 4. Inhoud tv-programma Staryava Als Staryava hebben we ook een Tv-programma op een van de bekendste TV zenders die elke woensdag om 21:40 uur wordt uitgezonden op Euro Star. In onze programma komt elke week een onderwerp over een dienstverlening in de Nederlandse Samenleving op de agenda, zoals: Kunst, Cultuur, Toerisme, Politiek, Gezondheid, Onderwijs, Turkstalige evenementen, Nieuws en Interview.
  5. 5. Ogeday Ogeday woont in Zaandam en presenteert het hele programma. Hij is dus vaak op tv en is een rapper.
  6. 6. Wat voor werk doe ik? Werkzaamheden die ik hier verricht zijn zoals bijv. adressen opzoeken van bedrijven, maandelijks de bonnen boeken in Excel van de 4 zenders, inkomsten/uitgaven boeken weer in Excel, mailen versturen via Microsoft Word en Excel etc. Ik werk heel vaak met Excel omdat wij hier alles met Excel doen. Zo lijkt het net alsof ik alleen met Excel werk en niet veel te doen heb, maar ik verricht eigenlijk veel verschillende opdrachten alleen dan telkens met Excel uit. Natuurlijk neem ik ook de telefoons op en ik hou de agenda bij. Om de 3 maanden ongeveer sturen wij rond 1000 brieven aan bedrijven. Die print Betulnas uit en als volgt vouwen we ze samen, stempellen we alle enveloppen en maken het klaar voor het zenden. Wat we ook doen is wekelijks ons programma op ons site zetten. Dat kan ik nog niet alleen maar ik kijk meestal mee. Duurt best lang, bijna een dag want we moeten het eerst in een ander formaat zetten dankzij het programma AVS video converter daarna moeten we het uploaden op vimeo.com en als laatst zetten we het op ons site www.staryava.com . En kunnen al ons klanten die opnames hadden op de afleveringen het gemakkelijk weer terug zien.

×