Perfil pàgina recomanacions i criteris

157 views

Published on

Published in: Education
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
157
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Perfil pàgina recomanacions i criteris

  1. 1. PERFILImatge de perfil: logo oficial del CPNL – CNL del Vallès Oriental – OC de ...Més informació Treball i formació: empreses: Consorci per a la Normalització Lingüística A  trieu públic. Sobre tu: El Consorci per a la Normalització Lingüística és un ens creat a partir de la voluntat comuna de la Generalitat i de nombrosos ajuntaments, consells comarcals i diputacions amb l‟objectiu de facilitar el coneixement, l‟ús i la divulgació de la llengua pròpia de Catalunya en tots els àmbits. Amb aquesta finalitat, el Consorci per a la Normalització Lingüística disposa d‟un equip humà especialitzat i de mitjans tècnics per atendre les necessitats de formació, d‟assessorament o de gestió lingüística. La relació de col·laboració entre les empreses i entitats i el Consorci es formalitza amb la signatura d‟un conveni o acord de col·laboració en què, a banda de la voluntat de progressar en el procés de normalització lingüística, les dues organitzacions assumeixen els compromisos necessaris per garantir l‟èxit del pla de treball proposat. A  trieu públic. Informació de contacte: telèfon, adreça, pàgina web i correu electrònic A  trieu públic.Missatge del perfil a la cronologia Seguiu-nos a través de la nostra pàgina. Aneu a l‟enllaç següent i feu clic al botó „m‟agrada‟ que hi trobareu. http://www/facebook.com/oficinadecatalade... Per estar al corrent de les nostres activitats, heu d‟anar a l‟enllaç http://www.facebook.com/oficinadecatalade... I feu un clic al botó „m‟agrada‟ situat al costat del títol. PÀGINAMés informació: adreça, CP i població Horari d‟atenció al públic: ... Informació sobre l’empresa: L‟Oficina de Català de ... pertany al Centre de Normalització Lingüística del Vallès Oriental, del Consorci per a la Normalització Lingüística. El Consorci per a la Normalització Lingüística és un ens creat a partir de la voluntat comuna de la Generalitat i de nombrosos ajuntaments, consells comarcals i diputacions amb l‟objectiu de facilitar el coneixement, l‟ús i la divulgació de la llengua pròpia de Catalunya en tots els àmbits. Amb aquesta finalitat, el Consorci per a la Normalització Lingüística disposa d‟un equip humà especialitzat i de mitjans tècnics per atendre les necessitats de formació, d‟assessorament o de gestió lingüística. La relació de col·laboració entre les empreses i entitats i el Consorci es formalitza amb la signatura d‟un conveni o acord de col·laboració en què, a banda de la voluntat de progressar en el provés de normalització lingüística, les dues organitzacions assumeixen els compromisos necessaris per garantir l‟èxit del pla de treball proposat.
  2. 2. Productes: Cursos de Català per a Adults, assessorament lingüístic, programes de concrets al territori: Voluntariat per la llengua, Cinema Infantil en Català, distribució de materials i recursos lingüístics,establiment dacords amb entitats, associacions... per tal de potenciar lús de la llengua catalana, difusió de recursos lingüístics. Informació bàsica Categoria: Companies & organizacions organització Nom d‟usuari: http://www.facebook.com/oficinadecatalade... Nom: Oficina de Català de ... Fundació: 1989 Ubicació: adreça, CP i població Horari d‟atenció al públic:... Productes: Cursos de Català per a Adults Assessorament Programes concrets al territori: Voluntariat per la llengua, Cinema Infantil en Català, distribució de materials i recursos lingüístics, establiment dacords amb entitats, associacions... per tal de potenciar lús de la llengua catalana, difusió de recursos lingüístics. Informació de contacte: telèfon, correu electrònic i pàgina webRecomanacions i criteris S‟aconsella Nom del perfil: Oc nom de la població Nom de la pàgina: Oficina de Català de ... Si algú us demana amistat, cal acceptar-la i enviar-li el missatge que teniu al mur del perfil,recomanant la pàgina. És convenient que no us posicioneu políticament, per tant no acceptareu les sol·licitudsd‟amistat de partits polítics, moviments, etc. En canvi, poden clicar “M‟agrada” a la pàgina i rebrela nostra informació. Ex. No podem estar a favor de l‟alimentació vegetariana, per molt justa quesigui la causa. No escriviu amb majúscula; això equival a cridar. No entreu amb aspectes personals, evitar personalitzacions. Fotografies. Cal que se signin els drets d‟imatge. Enriquiu els textos amb imatges, vídeos, enllaços; la informació entra per la vista. Heu de serbreus i concisos.
  3. 3. Alguns passos PERFILEntreu a http://www.facebook.com Per crear un perfil Nom, cognom, el teu correu electrònic, torneu a escriure l‟adreça de correu electrònic, contrasenya (mínim 6 caràcters), gènere, aniversari Inscriu-te Salteu-vos aquest pas – Skip – Omet – Omet Per canviar la foto de la portada o del perfil Poseu el ratolí sobre la imatge – surt Canvia la portada Edita la imatge del perfil Feu-hi un clic – aleshores podeu eliminar la imatge i/o afegir-ne una altra. cerca de perfils o pàgines Més informació Treball i formació – edita – on estàs treballant? CPNL Sobre tu – edita  públic Informació de contacte - correu electrònic  mostrat a la cronologia tel.  públic adreça  públic  (costat d‟Inici) – configuració del compte – general Nom Nom d‟usuari: http://www.facebook.com/oficinadecatalade... Correu electrònic Contrasenya Idioma: català Per no rebre missatges de Facebook al correu electrònic  (costat d‟Inici) – configuració del compte – avisos – correu electrònic – edita -  Totes lesnotificacions, excepte les que has donat de baixa – See all 70 – desactivar Es veuen els grups dels quals formeu part; des d‟aquí podeu desactivar el grup que vulgueu. (costat d‟Inici) – configuració del compte – avisos – activitat del grup  (costat d‟Inici) – configuració de privacitat – trieu públic Podeu bloquejar perfils (costat d‟Inici) – configuració de privacitat – gent i aplicacions bloquejades – gestiona elsbloquejos
  4. 4.   (costat d‟Inici) – Desconnecta‟t  (costat d‟Inici) Usar el Facebook com a OC ... (perfil) – Oficina de Català de ... (pàgina) Feu un clic al nom del perfil cronologia: surt la informació que heu penjat Feu un clic a inici – surt la informació que comparteixen, que comenten les amistats i lesinformacions de les pàgines que seguiu. S‟actualitza automàticament. Amistats: perfils que us demanen amistat Missatges: missatges que rebeu Globus: comentaris que us fan, perfils que han fet un clic a „m‟agrada‟, si us etiqueten, si us conviden a un esdeveniment... Xat (part dreta inferior de la cronologia): feu un clic a l‟engranatge – desactiva el xat punt verd: amistats que estan connectades. Feu un clic a amistats: visualitzeu les amistats que teniu. Si poseu el ratolí sobre amistatspodeu deixar de ser amics i a configuració podeu restringir la informació que rebeu de l‟amistat.
  5. 5. PÀGINA Per crear una pàginaCrea una pàgina (final del perfil) – Company, organitzation or institution – categoria: organització –Nom de l‟organització: Oficina de Català de ... –  Estic d‟acord amb les condicions de lespàgines de Facebook – Comença – Escriviu el text del requadre – Envia Feu un clic al nom Oficina de Català de ... (part dreta de la cronologia) Més informació - més informació – edita informació bàsica – edita informació de contacte - edita Fotos Anotacions Per afegir un administrador a la pàgina de l‟oficina Feu un clic al nom Oficina de Català de ... – edita la pàgina – Admin. Roles – Escriviu-hi l‟adreça electrònica – Desa-ho – confirma la contrasenya. També es pot eliminar. Si feu un clic a Inici es veu la informació que comparteixen que comenten les pàgines queadmirem; no es veu la informació dels que admiren la nostra pàgina. S‟actualitza automàticament. Si feu un clic sobre el nom, tan sols es veu la informació de l‟oficina. Per obrir el facebook, ho heu de fer a través del perfil, fer un clic a  (costat d‟Inici) i trieu lapàgina, ja que com a organització heu de treballar a través de la pàgina i no del perfil. Des del perfil, per usar el Facebook com a pàgina: Fletxa  (banda superior dreta) – usa el Facebook com a: - Oficina de Català de ... Des de la pàgina, per usar el Facebook com a perfil: Fletxa  (banda superior dreta) – usa el Facebook com a: - OC ... Per escriure una notícia Què et passa pel cap?. Hi podeu adjuntar una foto i un enllaç; un pdf, no. Anotacions. Hi ha títol; hi podeu adjuntar una foto; marcar negreta, cursica...; un enllaç o un pdf, no. Per penjar una foto/ crear un àlbum Fotos - +Afegeix fotos – desa – escriviu un títol a Àlbum sense títol o no – publica fotos Per etiquetar una foto Fotos – seleccioneu una foto – etiqueta la foto – poseu el ratolí sobre la foto – feu un clic – escriviu el nom - enter

×