Senior crm express susține dezvoltarea grupului laboratorium

344 views

Published on


Grupul de firme Laboratorium a implementat sistemul SeniorCRM Express pentru gestiunea mai eficienta a activitatilor de promovare, vanzare si service, obtinand astfel o mai buna viteza de reactie pe piata echipamentelor de laborator. Principalele motive care au stat la baza alegerii solutiei CRM oferite de Senior Software au fost simplitatea in utilizare si variantele flexibile de licentiere oferite.

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
344
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Senior crm express susține dezvoltarea grupului laboratorium

  1. 1. SeniorCRM Express susține dezvoltarea grupului LaboratoriumGrupul de firme Laboratorium a implementat sistemul SeniorCRM Express pentru gestiuneamai eficientă a activităților de promovare, vânzare și service, obținând astfel o mai bună vitezăde reacție pe piața echipamentelor de laborator. Principalele motive care au stat la bazaalegerii soluției CRM oferite de Senior Software au fost simplitatea în utilizare și varianteleflexibile de licențiere oferite.Laboratorium este un grup de firme care importă și distribuie echipamente și consumabile delaborator, oferind clienților săi și servicii adiacente precum asistență tehnică, reparații șiîntreținere. În 2009 compania a introdus pe piața românească brandul Skalar, lider de piață îndomeniul analizoarelor de chimie preparativă și a roboților de automatizare a laboratoarelor dechimie. În 2011 grupul s-a extins cu divizia Laboratorium Service, iar în 2012 cu Laboratorium LifeScience.Dezvoltarea accelerată a companiei a rezultat în triplarea cifrei de afaceri în ultimii doi ani, dar agenerat și o crestere semnificativă a volumului de informații ce trebuia gestionat în vedereaconsolidării relațiilor cu partenerii și menținerii unui grad ridicat de satisfacție a clienților.SeniorCRM Express a întâmpinat cu succes cele mai stringente nevoi ale companiei, legate detimpii de răspuns la cererile clienților, gestionarea forței de vânzare, centralizarea datelor șioptimizarea procesului de ofertare.„Am ales SeniorCRM Express pentru că ne oferă majoritatea funcționalităților pe care ni le dorimde la un sistem de gestionare a relațiilor cu clienții noștri. De asemenea, flexibilitatea variantelorde licențiere ne-a permis să utilizăm sistemul CRM doar prin plata unui abonament lunar pentruutilizatori”, declară domnul Mihai Pandele, Director de Vânzări Laboratorium.În urma implementării sistemului CRM de la Senior Software, beneficiile obținute deLaboratorium sunt: Creșterea productivității angajaților, controlul ridicat al fluxurilor de lucru și organizarea procesului de ofertare în funcție de fiecare tip de client, produs sau serviciu. Posibilitatea de gestionare a tuturor produselor și a detaliilor despre acestea în cadrul aceluiași sistem, precum și a listelor de prețuri. Vizibilitate crescută asupra activităților desfășurate de vânzători, cum ar fi numărul vizitelor la clienți, al ofertelor trimise, al oportunităților pierdute etc. Îmbunătățirea timpului de răspuns la cererile clienților și creșterea calității serviciilor oferite acestora, prin gestionarea integrată a activității de service: solicitările clienților sunt
  2. 2. alocate automat utilizatorilor corespunzători, pentru fiecare cerere putând fi monitorizat stadiul de rezolvare și rezoluția acesteia. Măsurarea eficientă a rezultatelor activității cu ajutorul funcționalităților de raportare capabile să ofere analize amănunțite pentru orice activitate desfășurată, în funcție de diferite criterii: tipuri de cereri de service, performanțele vânzătorilor, starea conturilor de clienți etc.Menținerea unei relații solide cu clienții atât pe parcursul desfășurării procesului de vânzare câtși înainte și după acesta este foarte importantă. Însă concluzia la care ajung majoritateacompaniilor este că aceasta nu poate exista în lipsa unor informații corecte și completereferitoare la fiecare contact în parte, care să poată fi utilizate și accesate ușor. Sistemul CRM dela Senior Software gestionează integrat interacțiunile cu clienții și prospecții oferind tuturorutilizatorilor acces la informațiile de care au nevoie, atunci când au nevoie.Pentru mai multe detalii, accesați: www.SeniorERP.ro/CRMDespre SeniorCRM Express:SeniorCRM Express este cea mai accesibilă soluție CRM pentru managementul activităților devânzări, marketing și service, dedicată întreprinderilor mici și mijlocii din România. Companiilepot obține foarte ușor acces la functionalități specifice de management al pipeline-ului devânzări, activităților de suport, campaniilor de marketing și nu numai.SeniorCRM Express se adresează companiilor mici și mijlocii, startup-urilor care au nevoie desisteme de tip CRM intuitive și accesibile pentru creșterea vânzărilor și eficientizarea activitățilorinterne, fiind oferit atât pe baza unui abonament online cât și On Premise.Despre Senior Software:Înființat în 2003, Senior Software este unul dintre cei mai inovatori jucători pe piața sistemelorsoftware de management al afacerilor. Companie având capital integral românesc, SeniorSoftware dezvoltă și implementează sisteme informatice de ultimă generație, specializate peverticale de piață, SeniorERP și SeniorCRM.Senior Software este Microsoft Gold Certified Partner și deține certificare Microsoft pentruSeniorERP în conformitate cu cerințele Microsoft Windows Server, Web Services și .NETFramework. Senior Software este certificată conform standardelor ISO 9001:2000 pentrusistemul de management al calității. Implementarea standardelor ISO pentru managementulcalității a avut ca scop principal definirea unor procese și obiective măsurabile și garantareareplicării calității la standarde înalte în orice activitate desfășurată pentru clienții companiei.
  3. 3. Printre clienții Senior Software se numără:Walmark România, Regency Company, Mirano, Consolight, Multibond Dural, Akzo NobelCoatings România, Phoenix Contact, Rocast, Side Grup, General Parmafood, Apollo ModDistribution, Koelner România, Velfina, Dinamic 92 Distribution, S&D Pharma, ImmergasRomania, Farmaceutica Remedia, Hofigal, Biochefarm, KG Rulmenți, Felder Gruppe, VitapEchipamente, Sea-Bell Trading, General Industry, Sentia, Dacia Plant, Gamacris Distribuție,Ocean Fish, DDS Group, Romvelia Prodcom, Vitacom Electronics, RIGK Romania, Cord Impex,Marcoser, Gero Tools, Dufa Tec, Fares Trading, Hellimed, Duraziv etc.

×