German Electronics implementează ERP și Business Intelligence de la Senior Software

German Electronics, unicul distribuit...
informațiile de care au nevoie și le permite să își creeze rapid orice tip de analiză sau raport
doar prin Drag&Drop. "Ana...
Printre clienții Senior Software se numără:
Walmark România, Regency Company, Mirano, Consolight, Multibond Dural, Akzo No...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

German Electronics implementeaza ERP si Business Intelligence de la Senior Software

138 views
82 views

Published on

German Electronics, unicul distribuitor in Romania al produselor Conrad, a ales solutia integrata formata din ERP si Business Intelligence de la Senior Software, pentru a sustine cresterea vanzarilor si planurile de extindere a afacerii.

Published in: Technology
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
138
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
4
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

German Electronics implementeaza ERP si Business Intelligence de la Senior Software

  1. 1. German Electronics implementează ERP și Business Intelligence de la Senior Software German Electronics, unicul distribuitor în România al produselor Conrad, a ales soluția integrată formată din ERP și Business Intelligence de la Senior Software, pentru a susține creșterea vânzărilor și planurile de extindere a afacerii. German Electronics este distribuitor unic pe piața din România al produselor companiei germane Conrad, numărul 1 în Europa în domeniul vânzărilor de electronice prin catalog. Prin intermediul cataloagelor și a platformei de vânzări online, German Electronics comercializează către persoane fizice și juridice o gamă variată de produse care acoperă în întregime domeniul electronic. În ultimii 3 ani portofoliul de produse al companiei German Electronics a crescut de la 500 la 30000. Această dezvoltare accelerată a afacerii a generat probleme și situații complexe a căror rezolvare s-a dovedit tot mai dificilă și consumatoare de resurse umane și timp. Mai mult decât atât, planurile de viitor ale companiei legate de menținerea trendului ascendent al vânzărilor și deschiderea unui magazin în București nu mai puteau fi susținute fără existența unui sistem eficient de gestiune a afacerii, care să integreze toate procesele companiei și să permită eliminarea problemelor întâmpinate în activitățile de zi cu zi. Astfel, managerii au decis să implementeze soluția integrată de la Senior Software, formată din SeniorERP pentru managementul resurselor companiei și SeniorVisualBI pentru analiză și raportare avansată. "Am resimțit nevoia unui sistem ERP în momentul în care business-ul nostru a început să se dezvolte în mod accelerat. Astfel, diversificarea gamei de produse comercializate și creșterea bazei de date de clienți a impus automatizarea proceselor de lucru repetitive și optimizarea procesului de vanzare. A devenit evident faptul că avem nevoie de un sistem ERP performant care să ne permită gestionarea unitară și optimizarea tuturor proceselor de lucru și a fluxului de informații din cadrul companiei. Am ales SeniorERP pentru că s-a mulat cel mai bine pe necesitățile business-ului nostru, iar colaborarea cu reprezentanții firmei s-a dovedit a fi una extrem de profesională. Suntem convinși că am făcut o alegere bună și profitabilă. ", a declarat domnul Vasile Boitoș, Director General German Electronics Printre criteriile care au stat la baza alegerii de către German Electronics a soluției ERP de la Senior Software se numără și ușurința utilizării, funcționalitățile sistemului, scalabilitatea, suportul post-implementare și nu în ultimul rând prețul soluției. German Electronics a ales să implementeze și SeniorVisualBI, sistemul de raportare avansată dezvoltat pe platforma Tableau Software, lider mondial în vizualizarea datelor. Integrat cu ERPul, sistemul Business Intelligence le oferă managerilor German Electronics acces în timp real la
  2. 2. informațiile de care au nevoie și le permite să își creeze rapid orice tip de analiză sau raport doar prin Drag&Drop. "Analizarea și prelucrarea unui volum mare de informații, interpretarea și compararea rapidă a datelor, indiferent că este vorba de departamentul financiar, vânzări etc., sunt esențiale în luarea unor decizii corecte pentru activitatea companiei. Sistemul BI ne va permite eficientizarea procesului decizional și urmărirea tuturor indicatorilor ce influențează costurile şi vânzările.", a mai menționat domnul Vasile Boitoș. În ceea ce privește planurile de viitor ale companiei, Domnul Director General declară: "Ca orice altă companie din piața de e-commerce sperăm să putem câștiga cât mai mulți clienți și să le putem oferi tuturor o experiență de vânzare impecabilă, astfel încât să se reîntoarcă la noi ori de câte ori au nevoie. Având la îndemână un sistem unitar de gestionare a proceselor din cadrul firmei, ne putem apropia mai ușor de oameni și putem să le punem la dispoziție lucrurile de care au nevoie pentru o viață mai ușoară și mai plăcută. Totodată, sistemul ERP ne va permite să creștem semnificativ numărul furnizorilor și a portofoliului de produse comercializate." German Electronics este o prezență unică pe piața de e-commerce din România, deoarece oferă într-un singur loc tot ceea ce ar putea avea nevoie clienții, atât pentru mediul domestic – casă, curte și grădină, cât și pentru mediul business – computer&office. În plus, oferă instrumente și unelte pentru specialiștii din domenii diverse, precum tehnologia comunicațiilor, electromecanică, conectică și rețelistică, securitate, energie alternativă șamd. Despre SeniorERP: SeniorERP este cea mai nouă platformă tehnologică pentru Distribuție, Producție, Servicii și Retail:  Primul ERP din România disponibil SaaS  Primul ERP din România disponibil în Azure - soluția cloud de la Microsoft  Primul ERP din România care a încorporat cea mai nouă generație de interfață, pentru a asigura simplitate în utilizare  Primul ERP din România scris complet în tehnologia .NET 4.0 - care include WCF pentru comunicație securizată în timp real prin internet și WF pentru modelarea fluxurilor de business conform nevoilor clienților  Primul ERP din România care a încorporat platforma de analiză a datelor Tableau Software lider mondial în vizualizarea datelor Pentru mai multe detalii, accesați www.SeniorERP.ro și www.seniorsoftware.ro Despre Senior Software: Înființat în 2003, Senior Software este unul dintre cei mai inovatori jucători pe piața sistemelor software de management al afacerilor. Companie având capital integral românesc, Senior Software dezvoltă și implementează sisteme informatice de ultimă generație, specializate pe verticale de piață: SeniorERP, SeniorVisualBI, SeniorCRM, SeniorSFA, SeniorWMS și SeniorINVENTORY.
  3. 3. Printre clienții Senior Software se numără: Walmark România, Regency Company, Mirano, Consolight, Multibond Dural, Akzo Nobel Coatings România, Phoenix Contact, Rocast, Side Grup, General Parmafood, Apollo Mod Distribution, Koelner România, Koelner Bulgaria, Velfina, Dinamic 92 Distribution, S&D Pharma, Immergas România, Farmaceutica Remedia, Hofigal, Biochefarm, KG Rulmenți, Felder Gruppe, Vitap Echipamente, Sea-Bell Trading, General Industry, Sentia, Ocean Fish, DDS Group, Romvelia Prodcom, Vitacom Electronics, RIGK România, Cord Impex, Marcoser, Gero Tools, Duraziv, Heinrig Distribution, Bitholder, Planoil, Therezia Prodcom, M&M Product, Gomar Electric, Caranda Baterii, Roma..nia etc.

×