Otkrivene zavere

2,406 views
2,326 views

Published on

0 Comments
1 Like
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

No Downloads
Views
Total views
2,406
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
0
Actions
Shares
0
Downloads
13
Comments
0
Likes
1
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Otkrivene zavere

  1. 1. Upalite zvučnike PRIMERI “ TEORIJA ZAVER E” IZ 2011. KOJ I SU SE POKAZAL I  ISTINITIMA ! http://matrixworld-hr.com/2012/01/02/najpoznatiji-primjeri-teorija-zavjera-iz-2011-koje-su-se-pokazale-istinitima/ Uvažena internet novina Natural News je otkrila deset najpoznatijih primera teorije zaver e iz 2011. godine koji su se pokazali kao POTPUNA ISTINA !! PIJEMO OTROVNU FLUORISANU VODU JEDEMO OTROVNU HRANU NACISTI IZ GVANTANAMA VAKCINE UBIJAJU
  2. 2. MENGELE RADIO U BAZI GVANTANAMO Obama priznao da su SAD vršile nehumane medicinske eksperimente u zatvoru Gvantanamo, zaražavajući ljude raznim bolestima (najviše sifilis) da bi se testirali efekti novih lekova ! Kada je Natural News predočila vladi SAD-a dugačku listu medicinskog kriminala protiv čovečnosti 2006. godine, zvanični mediji su u potpunosti ć utali o tome. . Ovaj zatvor poznat je i po mnogim drugim mučenjima u naci maniru..
  3. 3. FLUOR – OTROV KOJI SVET LEGALNO PIJE PREKO VODOVODA Natrijum fluorid – koji se stavlja u vodovodnu pijaću vodu i paste za zube je dokazani otrov ! NATRIJUM FLUORID JE PRIMARNI SASTOJAK Otrova za miševe i bubašvabe, kao i bojnog otrova Sarina. Kod dece i omladine smanjuje IQ. Jako utiče na pad imuniteta. Izaziva rak. Stavljali su ga još nacisti u vodu logorašima radi sterilizacije i “umrtvljivanja” volje i psihe - Fluorid čini ljude pokornima tj. poslušnima; Fluorid je bez mirisa i ukusa i nema protivotrova za njega. Stotine naučnih referenci o štetnosti fluora: http:// www.galaksija.com/fluor.htm Odličan članak o otrovnosti fluora: http:// ivonazivkovic.net/FLUOR.htm U Srbiji se voda konstantno fluoriše..
  4. 4. http://www.fluoridealert.org/top-10-reasons-against-fluoride.aspx <ul><li>Veliki anti-fluor sajt na internetu (link na vrhu slajda) daje 10 glavnih razloga protiv Fluora u vodi za piće: </li></ul><ul><li>Fluorizacija je kršenje ljudskog prava da budete informisani pre nego pristanete na lečenje; </li></ul><ul><li>Fluorid nije potreban ni za jedan biološki proces u organizmu. Naprotiv, on se “meša” u važne bio procese i zato je štetan; </li></ul><ul><li>Od početka fluorizacije vode 1940.-e god. Do danas, znatno je skočio procenat pokvarenih zuba kod dece; </li></ul><ul><li>FDA - agencija američke vlade za hranu i lekove opisuje fuoride kao “neodobrenu drogu”; Fluoridi se ne smeju odbacivati ni u jedno more-okean po međunarodnom pravu. Povremeno uzorkovanje i testiranje fluorida nije zakonski nigde obavezno; </li></ul><ul><li>Gutanje fluorida je dokazano štetno. Oštećuju mozak, bubrege i endokrine žlezde, zube i kosti, a kod dece smanjuju IQ. Ovo dokazuje 24 napravljene studije a dve od njih pokazuju da je nivo fluorida u vodi koju pijemo dovoljan za pomenute probleme; </li></ul><ul><li>Gutanje fluorida preko vodovodne vode savršeno nema uticaj na kvarenje zuba. Čak i promoteri fluora u zubnoj pasti kažu da on “deluje” samo površinski na zube (pranjem) – tj. Gutati ga nema efekta na zube; </li></ul><ul><li>Majčino mleko sadrži 200 puta manje fluora nego mleko koje se bebama veštački daje na flašicu, i koje su tako ugroženije; </li></ul><ul><li>Nikada nisu rađena istraživanja o količini fluorida u urinu ili kostima ljudi koji piju vodu iz vodovoda. Kontra efekti su neistraženi; </li></ul><ul><li>Mlađa i starija populacija, bubrežni bolesnici i pojedinci sa povećanom osetljivošću su posebno ugroženi fluoridom; </li></ul><ul><li>Siromašnija populacija je dodatno diskriminisana jer nema novca za kupovinu flaširane vode i dodatne odlaske zubaru.. </li></ul>JOŠ 50 RAZLOGA PROTIV FLUORISANJA VODE: http://www.fluoridealert.org/50-reasons.htm ISTINA – OD FLUORA STRADA GLEĐ
  5. 5. ZDRAVA HRANA STROGO ZABRANJENA FDA - američka agencija za hranu i lekove koristi Gestapovske metode borbe protiv prodaje sveže, hemijski ne tretirane hrane ! Odlučite li se danas u SAD da pijete ili prodajete recimo ne-pasterizovano mleko ili sok od pomorandže, osetićete na sebi osvetu koja nalikuje mafijaškoj organizaciji ! Natural News je otkrila kako  je FDA koristila špijunske kamere, tajne infiltracijske tehnike  i druge zamke kako bi prikupljala do k aze protiv Rawsome Foodsa koji je proizvodio svežu hranu, uništavajući 50.000 dolara hrane pred zapanjenim očevicima. http:// www.sandrapanovic.co.cc/GMO_HRANA.pps VIKILIKS OBELODANIO MNOGA DOKUMENTA KOJA POKAZUJU DA SAD I VATIKAN VRŠE PRITISAK NA DRŽAVE ŠIROM SVETA DA PRIHVATE GMO OTROVE :
  6. 6. VEŠTAČKA KLIMA ORUŽJE BUDUĆNOSTI Otkrivena i priznata tehnologija za kontrolu vremenskih prilika (nepogoda) koja d e luje u blizini Abu Dabija ! O gromni generatori negativnih j ona proizvode veštačku kišu i oluje s kojima ovaj pustinjski grad dobija svežu kišu. U to bi dodali i nedavno priznanje Kine o chmetraislima s kojima prave kišu . “ CHEMTRAILS” – PRSKANJE HEMIKALIJA IZ AVIONA.. PRIMEĆENO ŠIROM SVETA ! NA SLICI – Kompleks antena HAARP na Aljasci; Da li je “klimatski rat” već počeo ? Suše u Rusiji i cunami u Japanu mnogi već povezuju sa ovom tehnologijom !
  7. 7. Dr. Andrew Wakefield Tvrdio je da ima dokaze o štetnosti vakcinacije dece; Medijski je satanizovan i izolovan (i od CNN-a), oduzeta mu je lekarska licenca.. Kasnije se sve ispostavlja da je tačno i da je Dr. Vejkfild bio u pravu ! Dr. Maurice Hilleman : vakcine sadrže kancerogene viruse ! Dr. Maurice Hilleman je 2011. stvorio talas neverice i šoka na internetu i javnosti, kad je otkrio kako VAKCINE SADRŽE KANCEROGENE VIRUSE . Za vreme njegovog priznanja javnosti naučnici su ga diskredit ovali i otvoreno mu se sm e jali u lice, tvrdeći da je potpuna glupost da bi neko dobio tumor ili rak ako dobije vakcinu . Ali, proverom mnogih ne zavisnih naučnika pokazalo se - svako m ko dobije vakcinu pret e kancerogen a oboljenja ! http://www.sandrapanovic.co .cc /UZASI_VAKCINA.pps UZGRED, UZBUNIŠE LANI CEO SVET DA ĆE BITI “PANDEMIJA”.. države potrošiše milijarde evra za nepotrebnu vakcinaciju, a od pandemije ništa ?! KO JE OVDE LUD ?
  8. 8. Teorija zavere nije fikcija: www.sandrapanovic.co.cc SP, januar 2012 KOREN SVETSKOG ZLA – MONETARNI SISTEM, tj. BANKARE PSIHOPATE KOJI VLADAJU SVETOM UPOZNAJTE U SLEDEĆIM SPOTOVIMA : http:// www.sandrapanovic.co.cc/VOLSTRIT_LOPOVI.pps http:// www.sandrapanovic.co.cc/NAJVECA_PREVARA.pps Ako su sve države u minusu, ko je zajmodavac ?

×