Novzacetek

845 views
810 views

Published on

Published in: Technology, Travel
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
845
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
13
Actions
Shares
0
Downloads
18
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Novzacetek

 1. 1. Želim ti lep dan Vključi zv0čnikeVključi zv0čnike “Ne, da se ne esa ne upamo storiti zato, ker ječ težko, ampak je to težko zato, ker si tega ne upamo storiti.” (Séneca)
 2. 2. Nov začetek
 3. 3. Izgubila sam igračko, ki me je spremljala skozi moje otroštvo... a dobila sem spomin na ljubezen tistega, ki mi je igračko podaril.
 4. 4. Izgubila sam zaščito in otroško domišljijo... ampak sem dobila možnost, da se razvijam in živim svobodno.
 5. 5. Izgubila sam mnoge ljudi, katere sem imela rada in ki jih še ljubim... ampak dobila sem ljubezen in vzorec kako je treba živeti.
 6. 6. Izgubila sam edinstvene trenutke, ker sem jokala, namesto, da bi se smejala... ampak odkrila sem ugotovitev: kadar izžarevam ljubezen, jo tudi žanjem.
 7. 7. V življenju sem veliko izgubila, toda navkljub vsem izgubam, poskušam dobiti. Vedno se je namreč mogoče boriti se tisto, kar imamo radi, saj je vedno možnost za nov začetek.
 8. 8. Ni pomembno v katerem trenutku življenja se utrudiš - pomembno je, da vedno lahko ponovno začneš. Ponovno začeti pomeni dati samemu sebi novo možnost, pomeni obnoviti upanje v življenje in to, kar je najvažnejše – imeti vero v samega sebe.
 9. 9. Ste veliko pretrpeli v tem obdobju ? ... To je bilo učenje !!!
 10. 10. Ste veliko jokali ? ... To je bilo prečiščevanje duše
 11. 11. Ste bili ogorčeni ? ..... To je bilo zato, da lahko oprostite.
 12. 12. Ste bili osamljeni ? ... To je bilo zato, ker ste zaprli vrata.
 13. 13. Verjamete, da je vse izgubljeno ? ... To je le začetek, da si opomorete.
 14. 14. Se počutite osamljene ? Poglejte naokrog. Videli boste polno ljudi, ki čakajo na vaš nasmeh, ki čakajo, da se vam približajo …
 15. 15. Pričnite od začetka! Danes je odličen dan za nov začetek, za novo poglavje v vašem življenju. Kaj želite doseči ? Postavite si cilje ! Glejte naprej, veliko sanjajte, zaželite si najboljše od najboljšega in življenje vam bo dalo vse, kar si želite.
 16. 16. Če želimo malo, malo tudi dobimo. Toda, če si močno želimo najboljše, gledamo pozitivno in se borimo za to, bo dobro sigurno prišlo v naše življenje – verjemite !
 17. 17. Danes je dan za mentalno pospravljanje. Odvržite vse, kar vas je obremenjevalo v preteklosti. Odprite srce novemu življenju, novi ljubezni, novi zvezi. Vsi smo ustvarjeni zato, da ljubimo večkrat v življenju in smo tudi mi sami manifestacija ljubezni.
 18. 18. Življenje vas kliče, nudi vam novo avanturo, novo potovanje, novo zadovoljstvo. Odločite se danes napraviti vse, kar je mogoče, da boste dosegli svoje cilje. Verjemite v življenje, verjemite v sebe!
 19. 19. Če ste prejeli to sporočilo, bodite hvaležni, ker imate nekoga, ki misli na vas! Nimajo vsi takega privilegija …

×