• Like
Equipo 6 2 B
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×

Thanks for flagging this SlideShare!

Oops! An error has occurred.

Published

 

Published in Education
  • Full Name Full Name Comment goes here.
    Are you sure you want to
    Your message goes here
    Be the first to comment
    Be the first to like this
No Downloads

Views

Total Views
134
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
0

Actions

Shares
Downloads
0
Comments
0
Likes
0

Embeds 0

No embeds

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
    No notes for slide

Transcript

  • 1. EQUIPO 6 conformado por Nataly, Sthepani, Miguel, Jorge A. y Joaquín. TEMA 1 multiplicación de números enteros.
  • 2.
    • Problema 1
    • Miguel recorre cada día 70 Km. en su auto.-¿Cuánto recorrerá en 15 días?
    • Cada día 70 Km.------> (+70)
    • Alo largo de 15 días----> (+70) = (+1050)
    • 70 x 15 = 1050 km. --------> (+1050)
  • 3. Problema 2 Francisco gasta diario $89 .-¿Cuánto gastaría en 32 días? Cada día gasta $89----------> (-89) Alo largo de 32 días (+32)-----------> (-89) x (+32)= (-2,848) Gasta 89 x 32 =2848--------------------> (-2,848)
  • 4. Problema 3 Emmanuel gasta todos los viernes $270 .-¿Cuánto gastara en 13 viernes? Cada viernes $270 ------------> (-270) En 13 viernes (+13)---->(-270) x (+13)= (-3,510) Gasta $270 x 13 = 3,510 ----------> (-3,510)
  • 5. problema 4 Joaquín ahorra cada día $ 22 pesos .-¿ cuanto ahorrara en 1 año? Cada día $22---------> (+22) En 365 días (+365)---> (+22) x (+365)=(+8,030)