2011 12 18 presentacio scrim

271 views
252 views

Published on

Published in: Education
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
271
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

2011 12 18 presentacio scrim

  1. 1. SCRIMÚs i aplicació de les TIC’s a la Criminologia GRAU DE CRIMINOLOGIA 1er.Semestre Ús i Aplicació de les TIC UOC
  2. 2. ÚS DE LES TIC’S EN LA PREVENCIÓ, INTERVENCIÓ I RESOLUCIÓ DEL DELICTE
  3. 3. ÚS DE LES TIC’S EN LA PREVENCIÓ, INTERVENCIÓ I RESOLUCIÓ DEL DELICTE OBJECTIUS Conèixer el passat, el present i el futur de les noves tecnologies i la seva aplicació per a la resolució i prevenció del delicte. Conèixer les lleis que regulen la utilització d’aquestes tecnologies. Saber i entendre el perquè de les mateixes. Informar-nos sobre les diferentsentitats que investiguen els delictes.
  4. 4. ÚS DE LES TIC’S EN LA PREVENCIÓ, INTERVENCIÓ I RESOLUCIÓ DEL DELICTE RESULTATS El coneixement i laprenentatge de tècniques tant sorprenents com: La cadència del pas. La tomografia computaritzada. La termomicrobiologia. Els Sistemes Biomètrics; dels més usats als més moderns. Podem dir que el resultat de la nostre feina és un projecte fiable, real i d’acord amb els estudis realitzats. La informació és rigorosa i científica.
  5. 5. ÚS DE LES TIC’S EN LA PREVENCIÓ, INTERVENCIÓ I RESOLUCIÓ DEL DELICTEEl grup SCRIM, hem pretès fer un petit viatge per el món que envolta elsdelictes i l’ús de les TIC, en aquesta matèria. La definició més aproximadaque ens serveix per a definir aquests nous usos tecnològics seria:“Tecnologia de la informació i la comunicació que agrupen els elements i lestècniques utilitzades en el tractament i la transmissió de les informacions”.Hem escollit aquest projecte, ja que tots els integrants del grup estàvemencuriosits en ampliar nous coneixements del nostre futur més pròximcom a criminòlegs. Trobem molt interessant, com les TIC aplicades al’estudi del crim, ens poden ajudar a esbrinar dades, impensables fa untemps, que ens ajudaran a respondre les tres preguntes que s’han de ferdavant un delicte: “el COM, el QUI i el QUAN”.Per això, hem realitzat un recull de les noves tecnologies, més rellevants,utilitzades per els cossos policials, el futur d’aquestes, les entitats mésrepresentatives i, també, fem esment de les lleis legislatives.Creiem que ens ha estat de gran utilitat, per a conèixer de més a prop totel que ens aporten les noves tecnologies en l’àmbit de la Criminologia.
  6. 6. ÚS DE LES TIC’S EN LA PREVENCIÓ, INTERVENCIÓ I RESOLUCIÓ DEL DELICTE Aspectes a Ressaltar • •Punts FeblesInformació veraç.• Font d’informació molt amplia, cosa que ens ha dificultat en gran mesura laPerfectament dividida en apartats• nostra feina al recopilar i resumirque la fan senzilla i fàcil aquesta.d’analitzar.Temes del• projecte definits iconcrets.El nostre projecte presentacoherència en la presentació i elstemes escollits.
  7. 7. ÚS DE LES TIC’S EN LA PREVENCIÓ, INTERVENCIÓ I RESOLUCIÓ DEL DELICTE Possibilitats de continuació •Les possibilitats són interminables.Hem hagut de renunciar a moltsdels temes que podíem introduir,com per exemple:El Perfil de Personalitat.•Altres noves tecnologies utilitzades.•Tècniques utilitzades en la•prevenció internacional del delicte.
  8. 8. ÚS DE LES TIC’S EN LA PREVENCIÓ, INTERVENCIÓ I RESOLUCIÓ DEL DELICTE MEMBRES DEL GRUP SCRIMSERGIO PISÓN PERALTARAQUEL BALLESTER MARGALEFCONCEPCIÓN T. GÓMEZ PARÍSMARTA CARBONELL LAGUNA

×