Phishing scam mål denver metro området, ringer utgjør som rettshåndhevelse

122 views

Published on

http://www.9news.com/news/article/327848/339/Phishing-scam-targets-Denver-metro-area?odyssey=tab%7Ctopnews%7Cbc%7Clarge

JEFFERSON COUNTY - Theførste Judicial District Attorney's Office er å få rapporter om oppringere utgaseg som politi og prøver å stjele folks identiteter og penger.
Mannen på linjen erhøflig, lavmælte, og høres ut som han er oppriktig bekymret. Luciana, somspurte 9NEWS å endre navnet hennes, sier samtalen var så troverdig, hun nestenfalt for den.
Arvada bosatt siernummeret ikke vises på hennes innringer-ID. Mannen på telefonen hadde envennlig stemme mens levere dårlige nyheter til henne."Jeg trodde det hansa. Jeg hadde vært røde flagget, sa Luciana.Oppringeren fortalte henne at hunvar under etterforskning for identitetstyveri og anklaget henne for å brukenoen andres navn for å få et kredittkort."Jeg var overveldet.Redd,"Luciana sa.
Så redd, hun ikke engangtenke to ganger om å gi personopplysninger. Luciana sier de kalt fire ganger iløpet av helgen.
Les mer:
http://hassassociatescybersecuritycrhsitine.wordpress.com/tag/hass-and-associates-online-blog/
http://www.quora.com/Aleenia-Mortiania/%E2%99%A5-hass-and-associates%E2%99%A5/Hongkong-Cyber-Security-Hass-Associates-Aarons-Law-for-%C3%A5-hedre-Internett-aktivist-kan-du-omdefinere-datamaskin-sv-1

Published in: News & Politics
1 Comment
0 Likes
Statistics
Notes
 • det har vært så lenge siden jeg sist leste så gunstig artikkel..
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
122
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
1
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Phishing scam mål denver metro området, ringer utgjør som rettshåndhevelse

 1. 1. Phishing scam mål Denver metroområdet, ringer utgjør somrettshåndhevelse
 2. 2. JEFFERSON COUNTY - The første Judicial District Attorneys Office erå få rapporter om oppringere utga seg som politi og prøver å stjele folksidentiteter og penger.Mannen på linjen er høflig, lavmælte, og høres ut som han er oppriktigbekymret. Luciana, som spurte 9NEWS å endre navnet hennes, siersamtalen var så troverdig, hun nesten falt for den.Arvada bosatt siernummeret ikke vises på hennes innringer-ID. Mannen på telefonenhadde en vennlig stemme mens levere dårlige nyheter til henne."Jegtrodde det han sa. Jeg hadde vært røde flagget, saLuciana.Oppringeren fortalte henne at hun var under etterforskning foridentitetstyveri og anklaget henne for å bruke noen andres navn for å fået kredittkort."Jeg var overveldet. Redd,"Luciana sa.Så redd, hun ikke engang tenke to ganger om å gi personopplysninger.Luciana sier de kalt fire ganger i løpet av helgen.Dette er rovdyr i samfunnet vårt,"sa Luciana.Statsadvokat Peter Weir avførste Judicial District, som inkluderer Jefferson og Gilpin fylker, siersvindlere er rettet mot de mest sårbare borgere, ofte eldre.
 3. 3. "Ditt personnummer er som gull til dem," sa Weir.Han sier de er"phishing" for noe som vil hjelpe dem stjele identiteten din inkludertpersonnummer, fullt navn og fødselsdato."Du kan kjøpe et hus; Du kankjøpe biler, åpner andre kredittkort. Det ødelegger din kreditt,"sa Weir.Mer om å DA er det faktum at den som ringer er utga seg som medlemav rettshåndhevelse."Det er ikke hvordan rettshåndhevelse fungerer.Det er ikke hvordan district attorneys office fungerer,"sa Weir."Jeg var gal. Jeg var sint på meg selv for å la dem lure meg,"saLuciana.Luciana ga hennes informasjon, men heldigvis ikke gi demhva annet de ønsket - tusenvis av dollar i kredittkort kostnader oglegale avgifter for de angivelig falske kontoer."Hvis du får en telefon som dette, ikke gi dem informasjon. Ikke si noe.Bare henge,"sa Luciana.Luciana håper kommer frem vil hjelpe andre å unngå å bli lurt.Når duer i tvil, kan du ringe din lokale politimyndigheter eller district attorneysoffice. Du kan også ringe første Judicial District bedrageri hotline på303-271-6980.

×