Hoofdstuk 1.1

427 views
350 views

Published on

Published in: Sports, Education
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
427
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
59
Actions
Shares
0
Downloads
4
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Hoofdstuk 1.1

 1. 1. 10G: Gelukkig
 2. 2. “ Heey Gordon” Opent Eveline het gesprek …… . “ Ja is goed, anders kom je zo naar mij toe” Stelt Eveline voor. …… .. “ Is goed tot zo” Groet Eveline.
 3. 3. Een kwartiertje later is Gordon aangekomen en hij word nogal vrolijk begroet.
 4. 4. “ Zullen we naar binnen gaan, het begint koud te worden.” Stelt Eveline voor. “ Is goed, alles voor mijn liefste” zegt Gordon flirtend.
 5. 5. “ Gordon, ik moet je iets vertellen” Zegt Eveline zacht, “Vertel maar.” Zegt Gordon zenuwachtig, hij wilt echt niet dat het uit gaat, hij voelt zich zo goed bij haar, “Gordon, ik hou van je” zegt Eveline dan, “Ik hou ook van jou” zegt Gordon opgelucht.
 6. 6. “ Gordon, ik weet wat……Ik ga een lekker romantisch etentje maken.” Stelt Eveline voor.
 7. 7. En Eveline gaat aan de slag, ze besluit spaghetti te bereiden, voor iets anders heeft ze niks in huis.
 8. 8. Ze kletsen veel en op een gegeven moment komt het onderwerp op de challenge, “Eef, heb je het boek van de challenge al gelezen?” Vraagt Gordon, “Ja hoezo” Vraagt Eveline zich af, “Je weet toch dat je die samen met iemand moet doen” zegt Gordon die probeert een hint te geven.
 9. 9. “ Ja, ik ben ‘er al helemaal uit” zegt Eveline zelfverzekerd, “met jou!” zegt ze.
 10. 10. Eveline moet even naar de wc dus besluit Gordon even de afwas te doen, scheelt Eveline ook weer wat werk.
 11. 11. “ Gordon, blijf hier, blijf hier voor altijd.” zegt Eveline, “Je bedoelt dat je wilt samenwonen?” vraagt Gordon bevestigend, “Ja Gordon, dat bedoel ik, blijf bij me, ga nooit meer weg.” zegt Eveline romantisch.
 12. 12. Ze besluiten om nog even wat te stijldansen om te vieren dat Gordon bij Eveline is ingetrokken.
 13. 13. En ze laten zich lekker gaan, genietend van elkaar.
 14. 14. “ Kom we maken het af in de slaapkamer” fluistert Eveline in Gordon’s oor.
 15. 15. “ Eef, je hebt geen idee hoe blij je me maakt” zegt Gordon, “Ik denk dat ik dat wel weet Gordon, want jij maakt mij ook zo blij en gelukkig” zegt Eveline.
 16. 16. En er word gevrijd, heel veel gevrijd.
 17. 17. En even later gaat het er flink aan toe onder de dekens.
 18. 18. “ Neem mij in je armen, ik zal je hart verwarmen, vol met liefde” Zzgt Eveline poetisch, “Laat mij je alles geven, ik hou zoveel van jou” zegt Gordon ook poetisch.
 19. 19. De volgende ochtend Eveline en Gordon zijn al vroeg op, ze besluiten om de plannen voor de verbouwing te bespreken.
 20. 20. En er word heel wat overlegd en uiteindelijk komen ze er toch uit, en Gordon gaat zo in de krant even kijken naar een goede aanemer te zoeken.
 21. 21. En dan springt Eveline ineens op, de carpool, helemaal vergeten!
 22. 22. Als Eveline naar haar werk is gaat Gordon opruimen en zich aankleden voor zijn plannetje.
 23. 23. Onzeker kijkt Gordon in de spiegel, zou Eveline hem wel leuk vinden, niet zoals hij er nu uit ziet, hij vind dat hij een extreme make-over moet ondergaan en belt de taxi om nieuwe kleren te kopen.
 24. 24. En al naar 5 minuten is de taxi geariveerd.
 25. 25. Gordon snuffelt heel wat af, dit is al de derde winkel waar hij naar toe is gegaan maar hij kan niks vinden.
 26. 26. Of toch wel? Met een stapeltje kleren loopt Gordon zelfverzekerd naar de paskamers toe.
 27. 27. “ Ja, dit voor het” denkt Gordon, hij is er helemaal zeker van.
 28. 28. Hij kijkt nog tussen de andere rekken maar vind uiteindelijk niks dus besluit Gordon om maar af te gaan rekenen.
 29. 29. En dan gaat hij naar huis, hij moet natuurlijk ook nog naar een aanemer zoeken dus hij kan niet lang in de stad blijven.
 30. 30. Als Gordon thuis is aangekomen loopt hij gelijk door naar de slaapkamer, hij wilt zijn nieuwe kleren aantrekken en loopt langs de spiegel, naast zijn kleren veranderd Gordon ook zijn haar, veel beter.
 31. 31. Gordon is hard op zoek naar een aanemer, maar ook naar een baan voor Eveline, ze had gevraagd of hij ook even wil kijken of er een baan in het onderwijs is.
 32. 32. Aangezien Gordon niet veel te doen heeft gaat hij maar schilderen, een schilderij voor in de woonkamer, wat decoratie kan de kamer wel gebruiken.
 33. 33. Na een tijdje is dat schilderen toch wat saai geworden dus besluit Gordon te gaan lezen, hij besluit om het boek van de challenge te gaan lezen, hij moet toch weten wat hem te wachten staat.
 34. 34. Gordon schrikt op, Eveline is thuis, nu al, nu is dat schilderij geen verassing meer, maar Eveline heeft wel een echte verassing…..
 35. 35. “ Liefje, wat zie je er goed uit” complimenteert Eveline, “Dankje, jij ook” complimenteert Gordon terug, “Lieverd ik heb een verassing, maar die vertel ik vanavond wel ik ga me even omkleden” zegt Eveline.
 36. 36. Baan in onderwijs: maandag pas beginnen, 215 simdollar als speeltuinbeheerster.
 37. 37. “ Zo, dat vieze pak mag weer uit” mompelt Eveline.
 38. 38. Terwijl Gordon het eten klaarmaakt gaat Eveline in de tuin werken.
 39. 39. Wat Eveline niet weet is dat dit diner niet zo maar een diner is……
 40. 40. “ Nou lieverd, wat was die verassing nou?” vraagt Gordon nieuwschierig, “Ik heb promotie gemaakt!” zegt Eveline blij, “Oh, dan wil je zeker niet horen dat er een baan in het onderwijs vrij is..” mompelt Gordon.
 41. 41. “ Is er echt een baan in het onderwijs vrij?” vraagt Eveline bevestigend, “Ja, Eef je moet het gewoon doen als je wilt, het is ten slotte toch je levenswens op de top in het onderwijs te bereiken.” zegt Gordon aanmoedigend.
 42. 42. “ Vind je het echt dat ik het moet doen?” vraagt Eveline onzeker, “Ja dat vind ik echt” zegt Gordon bevestigend.
 43. 43. “ Ik hou van je, met heel mijn hart” zegt Eveline, het is de eerste keer dat Eveline dat zei tegen iemand naast Vince en haar overleden en ongeboren kindje, “Ik hou ook van jou, lieve Eveline, met heel mijn hart” zegt Gordon.
 44. 44. “ Eef, onze liefde is zo sterk, onze liefde zo puur, ik wil mijn leven voor altijd met je delen, voor altijd met jou samen zijn, niemand krijgt ons klein.” zegt Gordon romantisch terwijl hij een doosje naar Eveline toeschuift.
 45. 45. Eveline vind de ring prachtig, ze raakt helemaal sprakeloos.
 46. 46. “ Eveline, wil je met me trouwen?” vraagt Gordon op z’n liefst, “Ja Gordon, ja ik wil” zegt Eveline iets wat dramatisch.
 47. 47. De verloving word op een “feestelijke” manier geviert.
 48. 48. “ Meneer Gelukkig, je maakt me gelukkig” zegt Eveline door haar zoenen door.
 49. 49. Even later gaat het “feestje” weer onder de dekens verder.
 50. 50. En na een paar uurtjes “feest” vallen ze moe maar voldaan in slaap.
 51. 51. Tot de volgende update!

×