Animals en perill d’estinció

1,402 views
962 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
1,402
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
302
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Animals en perill d’estinció

 1. 1. ANIMALS EN PERILLD’ESTINCIÓ
 2. 2. Gran tauró blanc.Mengen mamífers com a Dofins, lleons de mar ets… Les seves dents no li permetenmastegar, només arrencar i engolir. Viuen entre 15 i 30 anys i poden arribar amesurar 5mts. Habiten en aigües del Mediterrani, entre altres.
 3. 3. Tigre Es el felí més gran del món, pesa fins a 360 kg i pot arribar a mesurar 4mts. Corrent, arriba als 90km/h i dona salts de fins a 5mts. Menja carn, animals mitjans normalment. Viu a LÍndia i Bangladesh, els humans els cacen de manera massiva per vendre les seves pells.
 4. 4. Lleopard de les neus. Hi ha poca informació sobre ells. Viuen a les muntanyes de Àsia Central, entre els 2.000 i 4.000mts d’alçada. Mengen tot tipus d’animals salvatges i bestiar.
 5. 5. Elefant Asiàtic Viu a LÍndia i els voltants. Mengen fruites i tot tipus de fulles, els mascles tenen ullals i les femelles no. Pesen unes 5 tones.Tenen una longitud de 5 o 6mts, iuna alçada de 3.Els cacen per els seus ullals, imolts moren per que els homesels obliguen a fer feines moltdures.
 6. 6. Antilop HirolaViuen a L’ Àfrica, mengenherbes, arriben als 2mts dellarg i pesen entre 70 i 85 kg.Queden molt pocs exemplarsen el món per culpa de lessequeres i dels caçadors.
 7. 7. Àguila imperial IbèricaEs calcula que hi ha uns 600exemplars. Viu a la Península Ibèrica(Espanya). Menja carn d’animalspetits: llebres, conills ets… Arribenals 85 cm d’alçada, i pesen uns 4 kg.Viuen uns 20 anys. Moren per culpa dels verins, persecució humana i destrucció del seu habitat.
 8. 8. Llop IbèricViu a la zona nord de Espanya i pesa entre 30 i 40 kg. És carnívor depredador,caça i menja. Famós per menjar-se les ovelles que pasturen tranquil·lament.Udolen per comunicar-se amb el seu ramat. La causa de que hi hagi pocs llops ésla caça permanent.
 9. 9. Ós bruHabita en boscos d’Europa, Àsia i Amèrica del Nord,arriben a viure uns 30 anys i a fer uns 3mts. Mengenvegetals, salmons, i el seu menjar favorit son elspanels de mel. No veuen bé, però tenen una oïdaexcel·lent. L’home es lúnica amenaça d’aquestanimal, la tala d’arbres i la caça fan que cada vegadahi hagi menys.
 10. 10. Tonyina vermella Es troba al Atlántico i el Mediterrani. Menja altres peixos, a vegades arriben a pesar 500 kg. Pot nedar a una velocitat de 70 km/hora.La seva carn es un manjar per els humans, elJapó es el major consumidor d’aquest peix.Paguen molts doblers per la tonyina vermellaper açò el pesquen tant i queden tan pocs.
 11. 11. Ós Panda Neix a la Xina central, viu a les muntanyes cobertes d’arbres. Menja uns 40kg de bambú al dia, també pot menjar fruites o peixos i beu aigua del rius i neu fossa. Queden 1.600 pandes en tot el món.La llei xina prohibeix caçar-los, però es destrueixl’ambient a on viuen i moltes cries moren quanneixen.
 12. 12. Coala Mesuren uns 76cm i pesen 12kg. Els mascles són més grans que les femelles i aquestes tenen una bossa a la panxa a on porten les seves cries. Dormen 20 hores al dia.Viu als boscos deucaliptusque hi ha a Austràlia imenja les fulles d’aquestarbre. Son molt dèbils iagafen moltes infermetats,però, els incendis i la taladels eucaliptus son el seumajor perill.
 13. 13. Linx IbèricViu al sud de la Península Ibèrica. Cacen animalspetits, els hi agrada sobretot menjar conills. Pesenuns 12 kg, són solitaris i viuen una mitja de 13 anys.Estan en greu perill de extinció, moren atropellats perels cotxes o per els incendis forestals, i per suposat,per la seva caça massiva.
 14. 14. AQUÍ ACAVA LA MEVA CONFERÈNCIA, PERÓ, PENSEU EN LO QUEHEM VIST I AJUDAU A CUIDARDELS ANIMALS, ELS BOSCOS I EN DEFINITIVA, EL NOSTRO PLANETA. Nando Pons

×