Your SlideShare is downloading. ×
0
Animals en perill d’estinció
Animals en perill d’estinció
Animals en perill d’estinció
Animals en perill d’estinció
Animals en perill d’estinció
Animals en perill d’estinció
Animals en perill d’estinció
Animals en perill d’estinció
Animals en perill d’estinció
Animals en perill d’estinció
Animals en perill d’estinció
Animals en perill d’estinció
Animals en perill d’estinció
Animals en perill d’estinció
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×

Thanks for flagging this SlideShare!

Oops! An error has occurred.

×
Saving this for later? Get the SlideShare app to save on your phone or tablet. Read anywhere, anytime – even offline.
Text the download link to your phone
Standard text messaging rates apply

Animals en perill d’estinció

779

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total Views
779
On Slideshare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

Report content
Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
No notes for slide

Transcript

  • 1. ANIMALS EN PERILLD’ESTINCIÓ
  • 2. Gran tauró blanc.Mengen mamífers com a Dofins, lleons de mar ets… Les seves dents no li permetenmastegar, només arrencar i engolir. Viuen entre 15 i 30 anys i poden arribar amesurar 5mts. Habiten en aigües del Mediterrani, entre altres.
  • 3. Tigre Es el felí més gran del món, pesa fins a 360 kg i pot arribar a mesurar 4mts. Corrent, arriba als 90km/h i dona salts de fins a 5mts. Menja carn, animals mitjans normalment. Viu a LÍndia i Bangladesh, els humans els cacen de manera massiva per vendre les seves pells.
  • 4. Lleopard de les neus. Hi ha poca informació sobre ells. Viuen a les muntanyes de Àsia Central, entre els 2.000 i 4.000mts d’alçada. Mengen tot tipus d’animals salvatges i bestiar.
  • 5. Elefant Asiàtic Viu a LÍndia i els voltants. Mengen fruites i tot tipus de fulles, els mascles tenen ullals i les femelles no. Pesen unes 5 tones.Tenen una longitud de 5 o 6mts, iuna alçada de 3.Els cacen per els seus ullals, imolts moren per que els homesels obliguen a fer feines moltdures.
  • 6. Antilop HirolaViuen a L’ Àfrica, mengenherbes, arriben als 2mts dellarg i pesen entre 70 i 85 kg.Queden molt pocs exemplarsen el món per culpa de lessequeres i dels caçadors.
  • 7. Àguila imperial IbèricaEs calcula que hi ha uns 600exemplars. Viu a la Península Ibèrica(Espanya). Menja carn d’animalspetits: llebres, conills ets… Arribenals 85 cm d’alçada, i pesen uns 4 kg.Viuen uns 20 anys. Moren per culpa dels verins, persecució humana i destrucció del seu habitat.
  • 8. Llop IbèricViu a la zona nord de Espanya i pesa entre 30 i 40 kg. És carnívor depredador,caça i menja. Famós per menjar-se les ovelles que pasturen tranquil·lament.Udolen per comunicar-se amb el seu ramat. La causa de que hi hagi pocs llops ésla caça permanent.
  • 9. Ós bruHabita en boscos d’Europa, Àsia i Amèrica del Nord,arriben a viure uns 30 anys i a fer uns 3mts. Mengenvegetals, salmons, i el seu menjar favorit son elspanels de mel. No veuen bé, però tenen una oïdaexcel·lent. L’home es lúnica amenaça d’aquestanimal, la tala d’arbres i la caça fan que cada vegadahi hagi menys.
  • 10. Tonyina vermella Es troba al Atlántico i el Mediterrani. Menja altres peixos, a vegades arriben a pesar 500 kg. Pot nedar a una velocitat de 70 km/hora.La seva carn es un manjar per els humans, elJapó es el major consumidor d’aquest peix.Paguen molts doblers per la tonyina vermellaper açò el pesquen tant i queden tan pocs.
  • 11. Ós Panda Neix a la Xina central, viu a les muntanyes cobertes d’arbres. Menja uns 40kg de bambú al dia, també pot menjar fruites o peixos i beu aigua del rius i neu fossa. Queden 1.600 pandes en tot el món.La llei xina prohibeix caçar-los, però es destrueixl’ambient a on viuen i moltes cries moren quanneixen.
  • 12. Coala Mesuren uns 76cm i pesen 12kg. Els mascles són més grans que les femelles i aquestes tenen una bossa a la panxa a on porten les seves cries. Dormen 20 hores al dia.Viu als boscos deucaliptusque hi ha a Austràlia imenja les fulles d’aquestarbre. Son molt dèbils iagafen moltes infermetats,però, els incendis i la taladels eucaliptus son el seumajor perill.
  • 13. Linx IbèricViu al sud de la Península Ibèrica. Cacen animalspetits, els hi agrada sobretot menjar conills. Pesenuns 12 kg, són solitaris i viuen una mitja de 13 anys.Estan en greu perill de extinció, moren atropellats perels cotxes o per els incendis forestals, i per suposat,per la seva caça massiva.
  • 14. AQUÍ ACAVA LA MEVA CONFERÈNCIA, PERÓ, PENSEU EN LO QUEHEM VIST I AJUDAU A CUIDARDELS ANIMALS, ELS BOSCOS I EN DEFINITIVA, EL NOSTRO PLANETA. Nando Pons

×