Spre2

355 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
355
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Spre2

  1. 1. 1. What is the primary idea of the content in the document? ANS: The primary idea of the content in the document are the explanations of how to use a softwares which for duplicating DVD movies. There are many softwares and methods for making copy DVD movies, and each of that are explained one by one.
  2. 2. 2. Do you think the individual sections and headings in the document clearly represent the idea that was communicated. Explain the reasons behind your comments. ANS: It is very easy to understand because the process of duplicating DVD movies are explaned by several steps.
  3. 3. 3. What details are included in the document? ANS: They explaining for the each software how to get, install and the instruction of copying DVD.
  4. 4. 4. Was there anything that was confusing? If so, what is it? ANS: In results of reading this article, I understood that duplicating DVD movies are easy to do. But in some cases, It becomes illegal. Therefor I was confused about if the correct way are easy or not.
  5. 5. 5.Was there anything that was confusing? If so, what is it? ANS: I think that there are a lot of people who do not know a reproduction method of the DVD in detail. Because this site explains it for such people. I think that good. In addition, this site mentions a right reproduction method to prevent illegal. This point is also attractive.
  6. 6. 6. Are there any errors that need to be corrected? ANS: This site is fundamentally informing about duplicating DVD movies, but I found there are article not related in about duplicating DVD movies. So I think it must be remove from this article. And also I thought that the illegal way of duplicating DVD movies is dangerous, so if they inform about the correct way, I want they write it with more explanations whether correct or not.
  7. 7. 7. What specific suggestions for improving the document can you make? ANS: At first, I remove unnecessary link in a site. In addition, I think that it must have more devise for easy to look, and for easy to see important part on article. And I think that it is good to introduce the process with a pictures in a site.
  8. 8. 8. Identify three basic differences between how your group would author a similar document and how this author authored it (as you see it in the link). ANS: For the getting rid of not necessary link, it becomes compact and smart, we can concentrate to read easily and we can understand in a sight. Moreover if there are some pictures the understanding of people comes to good.

×