2010 07 07 Demo E Intervisie V0.1
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×
 

2010 07 07 Demo E Intervisie V0.1

on

 • 643 views

 

Statistics

Views

Total Views
643
Views on SlideShare
514
Embed Views
129

Actions

Likes
0
Downloads
0
Comments
0

3 Embeds 129

http://www.e-intervisie.nl 114
https://www.e-intervisie.nl 14
http://www.linkedin.com 1

Accessibility

Categories

Upload Details

Uploaded via as Microsoft PowerPoint

Usage Rights

© All Rights Reserved

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
 • Full Name Full Name Comment goes here.
  Are you sure you want to
  Your message goes here
  Processing…
Post Comment
Edit your comment

2010 07 07 Demo E Intervisie V0.1 2010 07 07 Demo E Intervisie V0.1 Presentation Transcript

 •  
 • Opbouw De menu’s
 • Opbouw Voortgangsindicator
 • Invoerveld
 • Het casusveld
 • Resultatenveld tot en met vorige fase
   • Ik heb een medewerkster die steeds te laat komt. Ik heb haar al diverse malen aangesproken op haar gedrag. Het probleem is dat zij elke keer een plausibel antwoord heeft waarom zij te laat is. Wat kan ik hier aan doen?
   • Tester van 1:
   • Ik heb een medewerkster die steeds te laat komt. Ik heb haar al diverse malen aangesproken op haar gedrag. Het probleem is dat zij elke keer een plausibel antwoord heeft waarom zij te laat is. Wat kan ik hier aan doen?
 •  
   • _
   • Ik heb een medewerkster die steeds te laat komt. Ik heb haar al diverse malen aangesproken op haar gedrag. Het probleem is dat zij elke keer een plausibel antwoord heeft waarom zij te laat is. Wat kan ik hier aan doen?
   • Wanneer is dit te laat komen begonnen? Welke acties heb je al ondernomen? Wat doet het met jou dat je het niet vast kan pakken?
   • Tester van 1:
   • Ik heb een medewerkster die steeds te laat komt. Ik heb haar al diverse malen aangesproken op haar gedrag. Het probleem is dat zij elke keer een plausibel antwoord heeft waarom zij te laat is. Wat kan ik hier aan doen?
   • Tester van 3: Wanneer is dit te laat komen begonnen? Welke acties heb je al ondernomen? Wat doet het met jou dat je het niet vast kan pakken?
   • Tester van 2:
   • Op welke dagen van de week komt dit te laat komen voor? Hoe lang is deze medewerkster al in dienst bij jullie? Wat zijn de omgevingsfactoren denk hierbij aan gezinssamenstelling, opleiding etc.?
  4
   • Het te laat komen is begonnen nadat haar man een burn-out heeft gehad.
   • Ik heb haar voorgesteld om een ander werkpatroon te gaan invullen.
   • Voor mij is het elke keer weer frustrerend en ik word er boos om.
   • Tester van 1:
   • Ik heb een medewerkster die steeds te laat komt. Ik heb haar al diverse malen aangesproken op haar gedrag. Het probleem is dat zij elke keer een plausibel antwoord heeft waarom zij te laat is. Wat kan ik hier aan doen?