Smells Like Him

361 views
294 views

Published on

Published in: Business
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
361
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
4
Actions
Shares
0
Downloads
5
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Smells Like Him

 1. 1. “ Miroase a Dumnezeu” !
 2. 2. Un v î nt rece de martie aduse miros de moarte î n acea noapte î n Dallas, Texas, c î nd veni doctorul. Intr ă î n rezerva Dianei Blessing, care î nc ă se afla sub efectul anesteziei, dupa operatie. Sotul ei, David, î i lua m î na în asteptarea ultimelor vesti. In acea dupa-amiaza de 10 martie 1991, complicatiile au facut ca Diana sa se supuna unei operatii de cezariana la numai 24 de saptamini de sarcina, pentru a da nastere fiicei sale, Dana Lu Blessing.
 3. 3. Masurind doar 12 inch lungime si de-abia cintarind 714 grame, ei stiau ca era periculos de prematura.
 4. 4. Cuvintele medicului au cazut ca o bomba: "Nu cred ca va supravietui", rosti pe un ton blind. “ Sint doar 10% sanse sa reziste pina dimineata; si chiar daca traieste, viitorul sau ar putea fi crud.”
 5. 5. Paralizati de neincredere, David si Diana l-au ascultat pe doctor descriind problemele devastatoare pe care Dana va trebui sa le infrunte daca va supravietui. 
 6. 6. Nu va putea merge, vorbi, probabil va fi oarba si cu siguranta ar putea avea alte complicatii, de la paralizie cerebrala la un complet retard mental etc.
 7. 7. “ Nu!  Nu!” e tot ce Diana reusea sa rosteasca.
 8. 8. Ea si David, impreuna cu fiul lor de 5 ani au visat intens la ziua cind vor avea o fetita cu care sa formeza o familie de patru persoane.  Acum, in doar citeva ore, visul incepea sa se destrame.  
 9. 9. Dupa citeva zile, o noua agonie pentru David si Diana.  Intrucit sistemul nervos al Danei era “crud", cel mai suav sarut sau o mingiiere ii accentuau disconfortul, asa ca nici macar nu puteau sa o tina la piept pentru a-i oferi dragoste. 
 10. 10. Tot ce puteau sa faca, in timp ce Dana lupta singura sub lumina ultravioleta, conectata la tuburi si cabluri, era sa se roage la Dumnezeu sa fie alaturi de iubita lor fiica. Dana nu a avut momente de crestere spectaculoasa.
 11. 11. Insa dupa citeva saptamini, cistigase lent citeva grame. 
 12. 12. Cind Dana a implinit doua luni, parintii ei au putut sa o imbratiseze pentru prima data. Si doua luni mai tirziu, desi doctorii au continuat sa avertizeze ca sansele de supravietuire, sau de a trai o viata normala erau aproape nule,  Dana iesi din spital, asa cum mama ei prezise.
 13. 13. Cinci ani mai tirziu, Dana era o fetita micuta dar vesela, cu ochisori gri stralucitori si o incontestabila pofta de viata. Nu arata nici un simptom de vreun retard mental sau fizic. Era pur si simplu tot ce o fetita de virsta ei poate fi si poate mai mult de-atit.  Dar acest final fericit nu este sfirsitul povestirii.
 14. 14. Intr-o dupa-amiaza de vara, in 1996, in vecinatatea casei din Irving, Texas, Dana statea in poala mamei sale, la marginea terenului unde fratele sau Dustin se antrena la baseball. Ca de obicei, Dana nu contenea sa vorbeasca cu mama sa, si cu citiva adulti asezati in apropiere, cind dintr-odata deveni tacuta. Isi incrucisa bratele la piept si intreba : ”Simti mirosul?”  Adulmecind aerul si simtind apropierea unei furtuni, Diana raspunse:  “Da, miroase a ploaie". Dana inchise ochii si intreba din nou: “Simti mirosul?” Mama sa ii raspunse:  “Da, miroase a ploaie, cred ca o sa ne ude bine".
 15. 15. Dana dadu din cap, isi imbratisa umerii cu minutele ei mici si spuse cu hotarire: "Nu. Miroase a El"  
 16. 16. “ Miroase a Dumnezeu cind iti pui capul pe pieptul Lui"  Ochii Dianei se umplura de lacrimi in timp ce Dana se duse sa se joace cu ceilalti copii. Inainte ca ploaia sa inceapa, cuvintele fiicei sale confirmara ceea ce Diana si toti membrii familiei Blessing au stiut tot timpul...
 17. 17. ...In timpul acelor lungi zile si nopti din primele luni de viata, cind micuta era prea sensibila pentru a fi atinsa, Dumnezeu a tinut-o pe Dana la piept, si ceea ce ea isi aminteste atit de bine e mirosul dragostei lui.
 18. 18.   Azi dimineata, cind Dumnezeu a deschis fereastra cerului, m-a vazut si m-a intrebat:  “Fiule, care e dorinta ta cea mai mare astazi?"  Eu i-am raspuns: Doamne, pazeste pe cel ce citeste acest mesaj, familia si prietenii lui. ------------------------------------------------- Iubirea lui Dumnezeu e ca un ocean, se poate vedea unde incepe dar nu si unde se sfirseste.  ________________________  Ingerii exista, dar cum nu toti au aripi, uneori ii numim PRIETENI.
 19. 19. Dumezeu sa te binecuvinteze!

×