Loading…

Flash Player 9 (or above) is needed to view presentations.
We have detected that you do not have it on your computer. To install it, go here.

Like this presentation? Why not share!

Oamenii De Langa Noi

on

 • 1,991 views

 

Statistics

Views

Total Views
1,991
Views on SlideShare
1,908
Embed Views
83

Actions

Likes
0
Downloads
10
Comments
0

2 Embeds 83

http://romoflorin.wordpress.com 80
http://www.slideshare.net 3

Accessibility

Categories

Upload Details

Uploaded via as Microsoft PowerPoint

Usage Rights

© All Rights Reserved

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
 • Full Name Full Name Comment goes here.
  Are you sure you want to
  Your message goes here
  Processing…
Post Comment
Edit your comment

Oamenii De Langa Noi Oamenii De Langa Noi Presentation Transcript

 • . OAMENII DE LÂNGĂ NOI O POVESTE ADEVĂRATĂ
 • Acest eveniment a avut loc în timpul unuia din zborurile transatlantice de pe data de 14 octombrie 1998. O doamnă fusese aşezată alături de un domn de culoare .
 • Doamn a , vădit supărată şi nemulţumită să stea lângă o persoană atât de neplăcută, a cerut însoţitoarei de zbor să-i găsească un alt loc. Însoţitoarea îi explică doamnei că avionul era destul de plin, însă că se va interesa dacă nu cumva mai există locuri la clasa I .
 • În tot acest timp, ceilalţi pasageri au urmărit toată scena uimiţi şi dezgustaţi , nu numai pentru că această doamnă era atât de respingătoare şi de nepoliticoasă , ci şi pentru că urma să fie mutată la clasa I . Sărmanul domn de culoare era foarte jenat de această situaţie însă din politeţe nu a reacţionat .
 • Atmos f e r a era tensionată în cabină, însă doamna părea foarte mulţumită şi fericită să fie mutată din preajma acelui domn , la clasa I .
 • După câteva minute, însoţitoarea de zbor a revenit şi a informat-o : “ Îmi cer scuze, doamnă, avionul este într-adevăr foarte plin … … Dar din fericire am mai găsit un loc liber la clasa I .
 • “ Mi-a luat ceva timp deoarece astfel de schimbări se fac doar cu permisiunea pilotului . Dânsul mi-a confirmat faptul că nu putem obliga pe nimeni să stea alături de o persoană atât de neplăcută şi a permis această mutare .” Celorlalţi pasageri nu le venea a crede … iar doamna , cu o expresie triumfătoare pe faţă , a dat să se ridice de pe scaun .
 • Atunci însoţitoarea s-a întors către domnul de culoare şi i-a spus : -” Domnule … aţi fi aşa de amabil să mă urmaţi la clasa I ? În numele întregii noastre companii , pilotul vă cere scuze pentru faptul că aţi fost pus în situaţia de a avea lângă dumneavoastră o persoană atât de neplăcută .”
 • Toţi pasagerii au aplaudat şi au ovaţionat echipajul, care a procedat atât de bine în această situaţie . În acel an, pilotul şi însoţitoarea de zbor au fost medaliaţi pentru această întâmplare . Mai mult, compania aeriană şi-a dat seama că nu a pus suficient accentul pe instruirea echipajului în deservirea clienţilor .
 • Compania a implementat imediat anumite schimbări ! De atunci , afişat în fiecare birou şi în văzul întregului personal , stă scris următorul mesaj :
 • “ Este posibil ca oamenii să uite ceea ce le-ai spus. Este posibil ca oamenii să uite ce ai făcut pentru ei . Însă nu vor uita niciodată felul în care i-ai făcut să se simtă .”
 • “ Tot ce voiţi să vă facă vouă oamenii, faceţi-le şi voi la fel; căci în aceasta este cuprinsă Legea şi Proorocii .” M atei 7:12
  • Pentru a avea o astfel de dragoste care ne face să fim înţelegători şi buni , cere-i lui Iisus să vină în inima ta rugându-te :
  TE ROG SĂ DAI ACEST MESAJ ŞI ALTORA “ Dragă Iisus , intră, te rog, în inima mea . Iartă-mi păcatele şi dă-mi viaţa veşnică . Umple-mă cu dragostea Ta şi ajută-mă să mă gândesc mai mult la binele altora, precum o faci Tu . A min .” www.tommyswindow.com Pentru alte mesaje PowerPoint apasă aici :