• Share
  • Email
  • Embed
  • Like
  • Save
  • Private Content
El puput
 

El puput

on

  • 577 views

 

Statistics

Views

Total Views
577
Views on SlideShare
404
Embed Views
173

Actions

Likes
0
Downloads
0
Comments
0

6 Embeds 173

http://4tbponent.blogspot.com 110
http://4bponent.blogspot.com 27
http://4bponent.blogspot.com.es 14
http://prova4t.blogspot.com.es 11
http://prova4t.blogspot.com 10
http://www.slideshare.net 1

Accessibility

Categories

Upload Details

Uploaded via as Microsoft PowerPoint

Usage Rights

© All Rights Reserved

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
  • Full Name Full Name Comment goes here.
    Are you sure you want to
    Your message goes here
    Processing…
Post Comment
Edit your comment

    El puput El puput Presentation Transcript

    • El puput Luis
    • FITXA
      • Nom comú:Puput
      • Nom científic: upupa epops
      • Es vertebrat ,ovípar, es un au
      • Es insectívor
    • Com és
      • Fa uns 28 cm de llargària.
      • És de color marró rosat amb les ales i la cua ratllades de blanc i negre. La part inferior és de color groc terrós amb taques negres en el ventre.
      • El bec és prim, una mica corbat i molt llarg.
      • Té una cresta que pot obrir i tancar, amb les puntes negres. Sovint després d’aterrar l’obre i la torna a tancar.
    • ON VIU
      • Viu en zones obertes, horts i boscos. Defuig l’alta muntanya i les zones muntanyenques
      • Es troba a Europa (llevat d'Escandinàvia) i Àsia (fins al nord-est de l'Índia), i hiverna a Àfrica. És comuna als Països Catalans.
    • QUE MENJA
      • Menja llagostos, formigues, grills, erugues, aranyes, cucs de terra i larves d’insectes.
    • COM ES REPRODUEIX
      • Fa el niu en forats d’arbres vells o de murs o cases enrunades. El niu és molt senzill, fet amb només algunes herbes o branquetes.
      • La femella pon entre 5-7 ous i els incuba durant uns 16-19 dies. Els pollets comencen a volar al cap d’unes 4 setmanes.