Safari Ekspedition Botawana 17 Dage

365 views

Published on

safari - fishing - afrika

Published in: Travel, Entertainment & Humor
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
365
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
4
Actions
Shares
0
Downloads
3
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Safari Ekspedition Botawana 17 Dage

  1. 1. Safari Ekspedition Best of Botswana: (17 dage) Højdepunkterne på denne tur er Kalahari og Makgadigadi Pans området samt Moremi og Chobe Reservatet - Big 5 område - berømt for de store flokke af elefant langs Chobe-floden. Vi besøger også Victoria Falls, den største vandfald i verden. Rejseplan: (Anslået kørsel: 4400km) Ankomst dag. Johannesburg. Efter ankomst til Johannesburg Internationale lufthavn vil vi transportere jer til et 4-stjernet hotel i den nordlige forstad. Når hele gruppen er samlet, holder vi et informations møde, udfylder alle de nødvendige papirer, og tilbringer resten af eftermiddagen med forberedelser, shopping pakning og lære hinanden lidt bedre at kende. Middag indtages (efter ønske) i samlet flok.
  2. 2. Dag 1. Bushveld. Efter morgenmaden køre vi nordpå, fra Johannesburg langs n1 i retning mod Ellisras. Vi slår lejr på en privat vildt Ranch i Waterberg Bushveld. (300 km). Dag 2. Khama Rhino Sanctuary Vi krydser grænsen til Botswana ved Martins Drift grænseposten og køre derefter via Serowe til Khama Rhino Sanctuary, hvor de sidste tilbageværende hvide næsehorn i Botswana er beskyttet mod krybskytteri. (330km) Dag 3. (CKGR) = Central Kalahari Game Reserve Vi rejser nordpå forbi byerne Orapa og Mopipi til Central Kalahari Game Reserve. Vi opretter vores lejr på kanten af Deception Pan. (420km) Dag 4. (CKGR) Vi Tilbringer dagen med at udforske den fantastiske natur i reservatet og suger til os af den særlige, naturlige skønhed som man kun oplever i Kalahari. Camp på kanten af Deception Pan. (150 km) Dag 5. Maun. Fra CKGR kører vi videre til Maun, hvor vi udforsker denne spændende ”by” og fylder op med brændstof og forsyninger. Vi slår lejr på en lokal campingplads. (350km)
  3. 3. Dag 6. Panhandle. Vi kører op langs den vestlige side af Okavango Deltaet, til et område kaldet Panhandle. Dette er hvor Okavango floden stadig er flod, før den breder sig ud til at blive delta. Dette er et godt sted for fiskeri og fuglelivet er fantastisk. Vi slår lejer ved Shakawe camp. (300 km) Dag 7. Tsodilo Hills. Denne dag tager turen os til Tsodilo hils, hvor vi tilbringer dagen med at udforske en række bakker som er berømt for de mange bushmand hulemalerier. Overnatter på Shakawe campingpladsen. (120km) Dag 8. Moremi. Fra Tsodilo kører vi tilbage til Maun, hvor vi igen fylder op med brændstof og forsyninger, derefter kører vi mod Moremi Game Reserve. Vi slår lejer ved Mankwe Camp. (450km) Dag 9. Moremi. Vi udforsker Moremi område, der har et væld af dyreliv. Her får vi virkelig en næroplevelse af det fantastiske dyreliv som dette land har at tilbyde. Mankwe Camp. (120km)
  4. 4. Dag 10. Savuti. Turen fra Moremi til Savuti Camp er en tur der virkelig giver os en oplevelse af det barske afrikanske landskab. Det foregår af et tungt sandet hjulspor og kan tage 4 til 5 timer. Vi ville være nødt til at krydse en berygtet sand højderyg, som engang var kystlinjen af en gammel sø. Eventyr i verdensklasse. Vi tilbringer natten på Savuti campingpladsen. (170km) Dag 11. Kasane. Vi fortsætter mod nord langs sandede hjulspor til byen Kasane på bredden af Chobe River. (170km) Her ser vi frem til et varmt brusebad og måltid i restauranten. Ophold på lokalt Campingplads / Lodge. Dag 12. Kasane.
  5. 5. Her er der mulighed for at slappe af ved poolen, tage bilen på en tur i Chobe National Park, eller begge dele. At kører langs Chobe-floden er meget givende, med store flokke af elefanter og bøfler. Om aftenen tager vi på et flod krydstogt, dette vil bringe os helt tæt på de vilde dyr og vand fugle, en oplevelse man ikke må gå glip af. Ophold på lokal Campingplads / Lodge. Dag 13. Victoria Falls. Efter morgenmaden kører vi videre til Victoria Falls. Resten af dagen kan bruges til at se og udforske fantastiske vandfald. (120km) Dag 14. Victoria Falls. Hold en velfortjent hvile dag, eller deltag i nogle af de mange aktiviteter, der tilbydes ved vandfaldet - white water rafting, bungie jumping, elefant-back safari, vandre rundt og udforske nogle af de fantastiske ting, som de sælger på det lokale marked, eller bare slappe af! Dag 15. Nata. Vi retunerer nu til Botswana, vender snuden mod syd med Nata som vores destination. Her er et enormt fuglereservat på kanten af Din Pan. Store flokke af flamingoer og pelikaner komme for at parer sig når ”panerne” fyldes op i løbet af året med god regn. Det omgivende græsland er vært en række fugle som er tilhørende i denne region. Nata Lodge. (450km)
  6. 6. Dag 16. Bushveld. Turen går nu for alvor hjemad. Vi rejser via Francistown og passerer grænsen til Sydafrika via Martins Drift grænsepost. Vi tilbringe natten i Bushveld Camp. (680km) Dag 17. Dette er vores sidste dag i den afrikanske bush. Efter morgenmaden og en bush walk (gå tur) bevæger vi os langs N1 på vej tilbage til Johannesburg. Vi tilbringer natten på 4-stjernet hotel i den nordlige forstad. (300 km) Her anbefaler vi afslutnings middag på Butcher shop

×