Fisketur og safari i Mozambique og Sydafrika med Richisafrica


Hvorfor Mozambique og Sydafrika ?. Fordi her får du det be...
Dag 1.                                Dag 10-14.
   Afgang fra Kastrup. Efter 1 mellem la...
Fiskeriet foregår fra skiboats, med afgang fra stranden.
Den beregnede pris for fiskere er baseret på 3 mand pr båd pr dag...
Generelt
Klima                               Forsikring
   På denne årstid er det midt p...
Richi Wagner
Foredragsholder , Safari guide og indehaver af firmaet Richi´s AfrikaLidt information som vil oplyse læse...
Pris for turen ved delt dobbelt værelse
Pris for fiskere.                Kr.26,550.00
Dette inkludere 6 dag...
Kapama Buffalo camp.
På hævede træ platforme er disse 8 luksus telte placeret. Oplevelsen af denne skønne indretning
samme...
Tilmelding senest den 12/12/2008.
Ved tilmelding betales 50% af beløbet.

Kontakt Richi:
Pr. mail: Ricorv3@gmail.com
Telef...
Fiske Tur Afrika
Fiske Tur Afrika
Fiske Tur Afrika
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Fiske Tur Afrika

1,282 views

Published on

Få det bedste af begge verdener. Dette er turen for fiskeren, såvel som for livsnyderen

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
1,282
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
12
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Fiske Tur Afrika

 1. 1. Fisketur og safari i Mozambique og Sydafrika med Richisafrica Hvorfor Mozambique og Sydafrika ?. Fordi her får du det bedste af begge verdener. Mozambique!, et land der har ligget i en 27 år lang borgerkrig, har rejst sig fra dette mareridt med et humør og en livsglæde som overstiger alt. Endnu er denne perle ikke blevet ”opdaget” af den vestlige verden, og spontanitet og eventyr ligger lige om hjørnet. Fiskemæssigt er Mozambique et kapitel for sig. De varme vande der flyder mellem Mozambique og Madagaskar er et farvand fyldt med øer og rev. Et sandt paradis for fiskeren, såvel som for dykkeren. Vi bor på en lodge, i nogle dejlige hytter direkte ned til den kridhvide strand. De utrolig søde og smilende ansatte på lodgen sørger for at vores ophold bliver en uforglemmelig oplevelse. Hver aften når vi er færdige med dagens aktiviteter, og fiskerne sider med trætte arme og store smil, bliver den lækreste mad serveret, så vi kan oplade vores batterier til næste dag. Fyldt med oplevelser og gode minder fra kanten af det Indiske Ocean, begiver vi os nu ud på rejsens andet ben. Sydafrika! Her skal vi på safari, med de ultimative oplevelser og muligheder er dette stedet du ønsker at være. Foruden det fantastiske sted hvor vi skal bo, med Løver - Elefanter og Leoparder som vores nærmeste naboer, vil vi her opleve nogle mennesker der har en utrolig kærlighed til den natur som de lever i. Deres evne til at dele den kærlighed, gør at denne del af verden vil lagre sig dybt i vores sind. Vores forståelse og glæde over at kunne få del i dette paradis vil være en stor del af oplevelsen. Safari ture i åbne biler, drinks fra vores soldæk med en overvældende udsigt. Middag serveret under 1000000 af stjerner, med gode vine buldrende bål og lyden af en jagende løve i baggrunden. Dette bliver dage at huske resten af livet.
 2. 2. Dag 1. Dag 10-14. Afgang fra Kastrup. Efter 1 mellem landing tilbringer vi Med Kapama som base starter dagen før solen står op natten i flyet mod Johannesburg +-6.00. Vi mødes til en hurtig kop kaffe og nybagt brød Dag 2. rundt om bålet i campens boma. Ankomst til Johannesburg. Transport til Guest house / hotel Herefter begiver vi os i åbne Land Cruisers ud for at finde i Sandton. (BB) Dagen til fri afbenyttelse. Jeg anbefaler de løver der er ved at gå til ro og resten af savannens dyr fælles middag på The Butcher Shop, som skal tilmeldes for reservation før afrejse. som nu er ved at vågne. Dag3. Omkring kl.. 10.00, kommer vi tilbage til camp, for at Afgang til lufthavn hvor et chartret fly, flyver os til indtage et overdådigt morgenmåltid. Inhambane i Mozambique. Afslapning efterfølges af en let frokost ved 13-14 tiden og Herfra bliver vi transporteret til Guinjata lodge, hvor vi ca. kl. 16 begiver vi os igen ud i bushen. bliver indlogeret på vores dejlige værelser. Eftermiddags the/kaffe indtages i bushen, og når vi når Dag 4-8. tilbage i camp ved 19-20 tiden, venter de kolde drinks og Nætterne tilbringes på Guinjata lodge, dagene med endnu et dejligt måltid. oplevelser. 1 dag er afsat til at udforske det fantastiske område vi Det er her fiskene skal fanges, af dem som fisker. Hver morgen vil fiskerne trodse brændingen i de til rådighed befinder os i. Af hoved attraktioner kan bla. nævnes: stående skiboats, for at jage havets frugter. Blyde river canyon – Bourkes luck potholes – Pilgrims rest For ikke fiskere er der rig mulighed for at udforske – Gods Window – The Berlin falls og meget mere. strandene og evt. dykke/snorkle. Sejle en tur med en Afrikansk Dhow (Arabisk sejlbåd med trekant sejl), eller Ekstra muligheder: besøge nogle af de lokale seværdigheder, landsbyer eller Bush trekking - Elefant ryg safari - Microlight safari - skoler. Kruger park safari. Aftenerne tilbringes med god mad og drikke, fortælling og Dag 15. genfortælling af de gode fiskeoplevelser. Fyldt med dejlige oplevelser, sætter vi os ind i bussen for For dem der har hørt nok, er der de skønne strand til en at køre tilbage til Jhb. (BB) sen aftentur. Efter indlogering, er der rig mulighed for at bruge Dag 9. Tidlig afgang til lufthavn, hvor vores chartrede fly venter, kreditkortet i Sandton city. for at flyve os til Jhb. lufthavn. Overnatning i Sandton,(BB) Dag 16. aftenen til fri disposition. Dagen til fri rådighed, med afgang fra hotel kl. ca. 16, mod Dag 10. Jhb internationale lufthavn. Vi afhentes af en 28 personers bus, som transportere os gennem det skiftende landskab, op til vores næste Der er mulighed for at tage på tour til Gold reef city, oplevelse. Soweto, Down town eller andet, som kan bookes dagen Kapama Buffalo camp. Indlogering i skønne telte, med før. udsigt over det smukke og levende landskab.
 3. 3. Fiskeriet foregår fra skiboats, med afgang fra stranden. Den beregnede pris for fiskere er baseret på 3 mand pr båd pr dag. Alle fisk tilfalder fiskeren, og kan sælges på det fri marked Al fiskegrej er tilstede på båden, har man en ”lykke” stang, er man naturligvis velkommen til at medbringe denne Vi er i den gode sæson, så der er alle muligheder for spændende fiske oplevelser. • GAME Fisk fanget ved trolling metoden • King fish - 45kg ,(masser af disse) • Queen Fish (Queen mackerel – super spise fisk, masser af disse – 30kg • Barracuda – 40kg ,(masser af disse) • Sierra – (King Mackerel or Spanish Mackerel ) 35kg, (masser af disse) • Bonito (Skipjack)- 15kg, (masser af disse) • Wahoo- 40kg , • Dorado – 35kg, • Yellowfin tuna-40kg, • Dogtooth Tuna-50kg, • Sailfish – 100kg, gode chancer. • Marlin Black – 1000kg+, chancer. • Marlin Blue – 1000kg+ ,chancer. • • REV FISK fanget med madding på revet. • Potato Bass – 40kg+ • Grouper- 40kg+ • Red Snapper – 20kg • Lyre Tail grouper – 15kg • Red Romans -15kg • Rev hajer og andre små hajer( vi fisker IKKE efter hajer)
 4. 4. Generelt Klima Forsikring På denne årstid er det midt på efteråret . Vi vil opleve Da det gule sygesikringskort ikke gælder, anbefales det fantastisk vejr, og både fiskeri og safari vil være i top. at tegne en syge/rejse forsikring. Mange mennesker har i Temperaturer på 24-32 grader om dagen. På safarien dag en sådan forsikring i forbindelse med indbo og hus anbefales det at have en varm trøje til om aftenen og til forsikring , så check dette før der købes andet. Skal der de tidlige morgen ture. købes forsikring vil vi anbefale Gouda. Elektricitet/mobil Pas og visum 220/224 volt. Stikkende er ikke de samme som i DK, Sørg for at medbringe et pas der er gyldigt i mindst 6 adaptere kan købes i lufthavnen. måneder og har mindst 3 blanke sammenhængende sider. Der vil formentlig være mobil dækning over det meste, meeeen TIA (this is Africa) Der skal visum til Mozambique. Drikkepenge Inkluderet i prisen Lidt rækker langt. Beregn ca. 25-30 rand pr dag til Fly, Kbh. – Jhb, Jhb - Kbh. Fly Jhb – Inhambane, rangers og guides. Inhambane - Jhb. Påklædning Al vej transport under opholdet. Påklædningen er på hele turen afslappet, og vi kan få 7 overnatninger på Guinjata lodge (DBB) vasket dagligt på begge de lodges hvor vi skal bo. Sørg 5 overnatninger på Kapama Buffalo camp eller for at huske en trøje til de kølige aftner og morgener. tilsvarende, med fuld forplejning (-drikke vare), morgen På safari er det vigtigt at have tøj i afdæmpede jord og aften safari på alle dage. farver. 3 overnatninger på Guest house/hotel (BB) i Vaccinationer Johannesburg. Det anbefales at man kontakter sin læge eller et vaccine Ikke inkluderet hus. Der er ikke nogle vaccine krav, dog anbefales at Sygdoms – rejseforsikring. Afbestillingsforsikring. man sikre at stivkrampe og Hepatitis er på plads. Drikkevare på turen. Drikke og lomme penge. Måltider Det er malaria områder vi skal befinde os i. Ønsker man som ikke er under inkluderet afsnittet. Diverse tilvalgs at forebygge mod dette anbefaler vi Malerone, men igen ture på turen. Visa Mozambique (R 600) er det klogt at tale med en læge.
 5. 5. Richi Wagner Foredragsholder , Safari guide og indehaver af firmaet Richi´s Afrika Lidt information som vil oplyse læseren om min baggrund for at lave disse ture. Jeg har fra 1984 til 1995 boet i det sydlige Afrika. I den periode har jeg gennemrejst denne del på kryds og tværs og udviklet en stærk kærlighed for denne verdensdel. I årene hvor jeg boede i Syd Afrika, var jeg i perioder arrangør af safari og rundrejser. Jeg var også med som aktiv eller passiv deltager i forbindelse med flere af de fiske konkurrence / ture som i denne periode blev afviklet gennem Berlinske tidende, med Børge Munk Jensen som primus motor. I år 2001 kørte jeg i en gammel Land Rover fra Cape Town til København, og fik på denne tur yderligere skærpet mine bush kendskaber. Det er nu igen tid til at dele de fantastiske oplevelser der ligger og venter hernede. Derfor invitere jeg dig, din familie og venner til at tage med mig på en af de fantastiske ture som bliver en del af mit program i fremtiden. Mange Afrika hilsner Richi Wagner
 6. 6. Pris for turen ved delt dobbelt værelse Pris for fiskere. Kr.26,550.00 Dette inkludere 6 dages fiskeri, baseret på 3 personer pr båd. Al grej en inkluderet Pris for ikke fiskere. Kr. 21,300.00 Afrejse onsdag den 6 Maj 2009 Hjemkomst lørdag den 22 Maj 2009 Minimum 12, maksimum 16 deltagere
 7. 7. Kapama Buffalo camp. På hævede træ platforme er disse 8 luksus telte placeret. Oplevelsen af denne skønne indretning sammen med en følelse af at være placeret midt i naturen er meget intens. Middag indtages i Lodgens Boma
 8. 8. Tilmelding senest den 12/12/2008. Ved tilmelding betales 50% af beløbet. Kontakt Richi: Pr. mail: Ricorv3@gmail.com Telefon: 2749 6512

×