Vitejii de demult oameni cu nume
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×
 

Vitejii de demult oameni cu nume

on

 • 3,585 views

varianta romana

varianta romana

Statistics

Views

Total Views
3,585
Views on SlideShare
2,852
Embed Views
733

Actions

Likes
2
Downloads
47
Comments
0

21 Embeds 733

http://romaniamegalitica.blogspot.ro 629
http://romaniamegalitica.blogspot.com 33
http://romaniamegalitica.blogspot.de 13
https://romaniamegalitica.blogspot.com 9
http://romaniamegalitica.blogspot.co.uk 9
http://romaniamegalitica.blogspot.it 8
http://romaniamegalitica.blogspot.co.il 5
http://romaniamegalitica.blogspot.co.at 4
http://romaniamegalitica.blogspot.ca 3
http://romaniamegalitica.blogspot.com.au 3
http://romaniamegalitica.blogspot.com.es 3
http://romaniamegalitica.blogspot.ru 3
http://feedly.com 2
http://romaniamegalitica.blogspot.fr 2
http://romaniamegalitica.blogspot.nl 1
http://romaniamegalitica.blogspot.com.tr 1
http://romaniamegalitica.blogspot.ch 1
http://www.inoreader.com 1
http://www.docshut.com 1
https://www.blogger.com 1
http://romaniamegalitica.blogspot.be 1
More...

Accessibility

Categories

Upload Details

Uploaded via as Microsoft PowerPoint

Usage Rights

© All Rights Reserved

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
 • Full Name Full Name Comment goes here.
  Are you sure you want to
  Your message goes here
  Processing…
Post Comment
Edit your comment

Vitejii de demult oameni cu nume Vitejii de demult oameni cu nume Presentation Transcript

 • Vitejii de demult-oameni cu nume Adevarata istorie a Nephilimilor si a Giborimilor de Tzephanyahu H. O’heachthighearna
  • Elita globalista nu vrea ca dvs. Sa cunoasteti aceste informatii
 • Luca 17:20,21
  • Fariseii au întrebat pe Yahushuah când va veni Împărăţia lui Elohim. Drept răspuns, El le-a zis: "Împărăţia lui Elohim nu vine în aşa fel ca să izbească privirile. Nu se va zice: ,Uite-o aici', sau: ,Uite-o acolo!' Căci iată că Împărăţia lui Elohim este înăuntrul vostru ."
  Abia atunci cand fiecare om, individual va sluji Lui. In duh si adevar NU inseamna sa te duci la biserica, ci inseamna sa fii A(AL) LUI! Sa faci voia LUI!
 • Luca 17:22
  • Şi a zis ucenicilor: "Vor veni zile când veţi dori să vedeţi una din zilele Fiului Omului , şi n-o veţi vedea. Vi se va zice: ,Iată-L aici, iată-L acolo!' Să nu vă duceţi, nici să nu-i urmaţi. Căci, cum iese fulgerul şi luminează de la o margine a cerului până la cealaltă, aşa va fi şi Fiul omului în ziua Sa . Dar mai întâi trebuie să sufere multe, şi să fie lepădat de neamul acesta. Ce s-a întâmplat în zilele lui Noe, se va întâmpla la fel şi în zilele Fiului omului: mâncau, beau, se însurau şi se măritau până în ziua când a intrat Noe în corabie; şi a venit potopul şi i-a prăpădit pe toţi. Ce s-a întâmplat în zilele lui Lot , se va întâmpla aidoma: oamenii mâncau, beau, cumpărau, vindeau, sădeau, zideau; dar, în ziua când a ieşit Lot din Sodoma, a plouat foc şi pucioasă din cer, şi i-a pierdut pe toţi. Tot aşa va fi şi în ziua când Se va arăta Fiul omului. În ziua aceea, cine va fi pe acoperişul casei, şi îşi va avea vasele în casă, să nu se pogoare să le ia; şi cine va fi pe câmp, de asemenea, să nu se mai întoarcă. Aduceţi-vă aminte de nevasta lui Lot. Oricine va căuta să-şi scape viaţa, o va pierde; şi oricine o va pierde, o va găsi .
 • Matei 24:22-30
  • “ ...Şi de nu s-ar fi scurtat acele zile, n-ar mai scăpa nici un trup, dar pentru cei aleşi se vor scurta acele zile. Atunci, de vă va zice cineva: Iată, Mesia este aici sau dincolo, să nu-l credeţi. Căci se vor ridica hristoşi mincinoşi şi prooroci mincinoşi şi vor da semne mari şi chiar minuni, ca să amăgească, de va fi cu putinţă, şi pe cei aleşi. Iată, v-am spus de mai înainte. Deci, de vă vor zice vouă: Iată este în pustie, să nu ieşiţi ; iată este în cămări, să nu credeţi . Căci precum fulgerul iese de la răsărit şi se arată până la apus, aşa va fi şi venirea Fiului Omului . Căci unde va fi stârvul, acolo se vor aduna vulturii. Iar îndată după strâmtorarea acelor zile, soarele se va întuneca şi luna nu va mai da lumina ei, iar stelele vor cădea din cer şi puterile cerurilor se vor zgudui. Atunci se va arăta pe cer semnul Fiului Omului şi vor plânge toate neamurile pământului şi vor vedea pe Fiul Omului venind pe norii cerului, cu putere şi cu slavă multă. ”
  Camari = camere, cladiri, case de adunare, BISERICI, MANASTIRI, pesteri Pustie = Locuri de pelerinaj, falsi profeti, false minuni, locurile “sfinte” de inchinare, manastiri, pesteri
 • Luca 18:1-8
  • Yahushuah(Isus) le-a spus o pildă, ca să le arate că trebuie să se roage necurmat, şi să nu se lase; El le-a zis: "Într-o cetate era un judecător, care de Elohim nu se temea şi de oameni nu se ruşina. În cetatea aceea era şi o văduvă, care venea des la el, şi-i zicea: ,Fă-mi dreptate în cearta cu pârâşul meu.' Multă vreme n-a voit să-i facă dreptate. Dar în urmă, şi-a zis: ,Măcar că de Elohim nu mă tem şi de oameni nu mă ruşinez, totuşi, pentru că văduva aceasta mă tot necăjeşte, îi voi face dreptate, ca să nu tot vină să-mi bată capul.' Stapanul a adăugat: ,Auziţi ce zice judecătorul nedrept? Şi Elohim nu va face dreptate aleşilor Lui, care strigă zi şi noapte către El, măcar că zăboveşte faţă de ei? Vă spun că le va face dreptate în curând. Dar când va veni Fiul omului, va găsi El credinţă pe pământ?“
  • Tot ce voiţi să vă facă vouă oamenii, faceţi-le şi voi la fel; căci în aceasta este cuprinsă Legea şi Proorocii.
  • Legea si proorocii(profetii) – atunci de ce zice biserica ca acesta este “vechi” testament, cand El a zis clar ca nu a venit sa strice Legea si Proorocii, ci sa implineasca! Nu cumva “biserica” vrea sa ne minta cu ceva? De cate ori ati auzit Cele 10 Porunci rostite intr-o biserica?
 • Ieremia 16:18,19
  • De aceea le voi răsplăti mai întâi îndoit nelegiuirea şi păcatul lor, pentru că Mi-au spurcat ţara, pentru că Mi-au umplut moştenirea cu trupurile moarte ale jertfelor aduse idolilor lor şi cu urâciunile lor. O YHWH tăria, cetăţuia şi scăparea mea în ziua necazului! Neamurile vor veni la Tine de la marginile pământului, şi vor zice: , Părinţii noştri n-au moştenit decât minciună, idoli deşerţi, care nu sunt de nici un ajutor!
  Nu cumva aceasta profetie se refera la idolii neamurilor? Nu cumva parintii vostri (“sfintii parinti” biserica ortodox-catolica) n-au mostenit decat minciuna si idoli deserti? Nu cumva noi am mostenit minciunile lor?
 • Ioan 16:2,3
  • Au să vă dea afară din sinagogi: ba încă, va veni vremea când, oricine vă va ucide, să creadă că aduce o slujbă Lui Elohim .
  • Şi se vor purta astfel cu voi, pentru că n-au cunoscut nici pe Tatăl, nici pe Mine .
  • Vezi inchizitia care a ucis 68 milioane de oameni, aproape cat ciuma(75) pentru ca preferau Invatatura Lui in loc de invatatura bisericii . Au ucis nu doar “ortodocsi” ci si evrei si pe toti cei care nu gandeau cum le dicta biserica. De asemenea, cu mult inainte ca biserica “catolica”(apuseana) sa existe, biserica “ortodoxa” a nimicit 3 regate care nu se supuneau autoritatii ei si nu acceptau versiunea lor de Scriptura(revizuita pentru a le justifica doctrinele).
  • Observatie: biserica catolica a rasarit din cea rasariteana(ortodoxa). “Schisma” din 1054 nu este decat impartirea europei intre doua centre ale aceleiasi puteri. Vezi paradigma republican-democrat. Chiar si catolicii spun ca sunt biserici-surori, “gura pacatosului adevar graieste”.
 • Daniel 2:44
  • Dar în vremea acestor împăraţi, Dumnezeul cerurilor va ridica o împărăţie, care nu va fi nimicită niciodată, şi care nu va trece sub stăpânirea unui alt popor. Ea va sfărâma şi va nimici toate acele împărăţii, şi ea însăşi va dăinui veşnic.
 • Enoh 101:6-11
  • De aceea vă spun că lumina şi întunecimile, ziua şi noaptea vor fi martori împotriva voastră şi a greşelilor voastre. Nu mai făptuiţi deci nelegiuiri, nici minciuni, nu mai strâmbaţi adevărul, nu va mai ridicaţi împotriva cuvântului Sfântului şi Puternicului. Nu vă mai închinaţi în faţa idolilor fără rost căci păcatele voastre, nelegiuirile voastre vor fi judecate ca nişte crime foarte grele. Acum ascultaţi taina care vă priveşte: Mulţi păcătoşi vor strica şi vor strâmba Cuvântul Adevărului. Ei vor folosi cuvinte nepotrivite, vor spune minciuni, vor alcătui cărţi în care vor spune gândurile lor înfumurate. Dar dacă ei mi-au folosit cuvintele, ei nu le vor schimba, nici nu le vor strica ci vor scrie întocmai tot ce am spus eu despre ei de la început. Vreau să vă dezvălui încă o taină: cărţi de bucurie vor fi date drepţilor şi înţelepţilor şi ei vor crede în aceste cărţi care cuprind regulile înţelepciunii. Şi ei se vor bucura şi toţi cei drepţi vor fi răsplătiţi pentru că au învăţat să cunoască căile dreptăţii.
 • Enoh 102:1,2
  • În acel timp Domnul le va ordona să adune pe copiii pământului pentru ca ei să aplece urechea la cuvintele înţelepciunii sale, El le va spune: arătaţi-le această înţelepciune, căci voi sunteţi conducătorii şi stăpânii lor. Arătaţi-le lor răsplata care va trebui să o primească toţi cei care au urmat cuvântul căci Eu şi Fiul Meu vom face cu ei un neam etern în numele dreptăţii. Pace vouă, copii ai dreptăţii, bucurie şi fericire!
 • Minciuni mostenite de la “Sfintii Parinti” ai bisericii
  • Moartea Lui Yahushuah, Yeshua(Iisus) a anulat Torah(“’vechiul’” testament”, legea data lui Moise).
  • “ Torah” inseamna doar Lege.
  • Torah este doar pentru “evrei”.
  • Suntem sub un Legamant nou sau innoit
  • “ Craciunul” nu este o sarbatoare pagana ci o sarbatoare sfanta
  • “ Pastele” este o sarbatoare sfanta si nu pagana
 • Minciuni Bisericesti
  • Este posibil sa numeri 3 zile si 3 nopti de vineri dupa-amiaza pana duminica dimineata
  • Yeshua S-A Inviat in duminica pastelui
  • Duminica este “noul Sabat” pentru cei ce IL urmeaza pe Yeshua(Iisus)
  • Este ok sa mananci carne de porc si “homar” daca esti “crestin” (nu e nici un motiv sa citim Fap. Apostolilor cap 10, in intregul context pentru ca ne place sa mancam sunca)
 • Mai multe minciuni bisericesti
  • Exista un Israel spiritual(“biserica”) si un alt Israel fizic(“iudeii”)
  • Cuvantul “biserica” apare in originalul nou testament(scrierile mesianice)
  • Cuvantul “paste” apare in originalul nou testament(scrierile mesianice)
  • “ biserica” este maritata Cu “Iisus”, “evreii” sunt insurati cu Tatal
  • Moise a dat doua invataturi : Scriptura si “traditia” “orala”
 • Si mai multe minciuni ale bisericii
  • Este ok pentru barbatii “religiosi” sa inventeze porunci sau sa anuleze Poruncile Lui dupa cum li se pare lor(vezi Apocalipsa, “cine adauga ceva la cartea aceasta sau scoate ceva din ea…”)
  • Daca un rabin zice ca e “Kosher”(ok) atunci este okay
  • Yeshua a urmat “traditia” “orala”
  • Profetiile pot fi indeplinite numai o data
 • Iar mai multe minciuni…
  • Imparatia Cerurilor este prezenta in “biserica”(ortodoxa sau catolica)
  • Folosind scrierile lui Pavel, ai voie sa le interpretezi dupa cum doresti ca sa anulezi Scriptura(Pavel a scris bine, dar oamenii se folosesc de cuvintele lui scotandu-le din context, dandu-le intelesuri dupa bunul lor plac, asa cum Pavel ne-a si zis dinainte, ca dupa el vor veni lupi rapitori care nu vor cruta turma)-vezi doctrinele “ortodoxe” si “catolice”
 • Minciuni minciuni
  • Daca te rogi si te infometezi destul de tare, poti sa II fortezi Mana Creatorului pentru a obtine tot ce doresti
  • Jertfa inseamna mai mult decat ascultarea
  • A te ruga cu capul ne-acoperit este pacat
  • A zice Numele Creatorului (YHWH) este pacat
  • Barbatii care isi lasa parul lung pacatuiesc
  • A bea alcool este pacat
  • A fuma este pacat(zicandu-I “iarba dracului” arata de fapt cui se inchina ei, crezand ca “dracul” a facut-o si nu YHWH-Creatorul)
 • Alte minciuni bisericesti
  • “ maica domnului” mediaza pentru pacatosi(si Yeshua ne spune clar : EU SUNT USA!); dar vin ortodocsii si catolicii si zic :”nu, ci “maica domnului” este usa, trebuie sa te rogi ei inainte sa te rogi LUI; cum asa? Nimeni nu se poate inchina la doi stapani deodata, caci pe unul il va iubi iar pe celalalt il va dispretui; daca Maria ar vedea ce fac ei acum, ar da foc tuturor bisericilor. Dar toate acestea au inceput cu Constantin, care a vrut sa multumeasca paganii imperiului si a nascocit cu ajutorul consiliului de la Niceea(format din “parinti” “sfinti” adunati din tot imperiul, maestri la nascocit minciuni, slujitori ai zeului soarelui-Augustin) o religie care sa fie pe placul maselor, lasand calendarul pagan intact(25 dec., pastele, halloween, etc.). “maica domnului” este de fapt “regina raiului” a paganismului babilonian. Ei se folosesc de numele Mariei ca sa perpetueze aceasta inchinare si deci rostul bisericii, care distruge turma, nu o pastoreste.
  • Aceasta informatie este gratuita, pentru a va aduce la cunostinta
  • Ce faceti dvs. cu ea ii poate afecta pe oamenii din jurul dvs. si chiar intreaga lume
 • “ La început, Elohim a făcut cerurile şi pămîntul .” Geneza 1:1 “ Cînd au început oamenii să se înmulţească pe faţa pămîntului, şi li s'au născut fete, fiii lui Dumnezeu au văzut că fetele oamenilor erau frumoase; şi din toate şi-au luat de neveste pe acelea pe cari şi le-au ales .” Geneza 6:1&2
 • “ Tu, însă, Daniele, ţine ascunse aceste cuvinte, şi pecetluieşte cartea, pînă la vremea sfîrşitului.... Atunci mulţi o vor citi, şi cunoştinţa va creşte .” Daniel 12:4 Dacă ai văzut f i erul amestecat cu lutul, înseamnă că se vor amesteca prin legături omeneşti de căsătorie, dar nu vor fi lipiţi unul de altul, după cum ferul nu se poate uni cu lutul.
 • Aceasta informatie este luata din multe surse pentru a creste cunoasterea in vremurile din urma. Cei mai multi pastori, rabini si preoti nu vorbesc despre aceste lucruri. Este istoria orbirii noastre fata de o rasa de ingeri cazuti care a incercat sa ne elimine iar si iar, prin experimentele lor de natura genetica si facandu-ne sa credem ca ei sunt creatorii nostri si noi le datoram orice ne-ar cere.
  • Dar, asa cum scrie in Scripturi, nu datoram nici unui barbat sau femei decat dragostea noastra, si LUI Elohim(care inseamna Cel Puternic) a Carui Nume este YHWH Yahuah, EL Este Singurul in fata Caruia trebuie sa dam socoteala
  • Iar EL L-a trimis pe Fiul Sau YahuShuah pentru a ne rascumpara din mainile lor dupa ce noi omenirea am fost sclavii lor atat amar de timp..
  • Aceasta inseamna SA NU MAI PACATUIM! Punct! EL ne-a lasat o cale de scapare.
  • Din mana puterilor si stapanirilor care conduc acest pamant.
  • Din mana celor puternici de pe pamant.
  • Nephilimii si Giborimii.
 • Nephilim & Giborim
  • In majoritatea traducerilor din Scripturi, cuvantul “Gigant” vine din 2 termeni din limba ebraica:
  • Nephilim= Cei cazuti, ingeri cazuti supra-numiti “strajerii”.
  • Giborim= Cei puternici, Super-oameni, semi-zei, jumatate om jumatate inger.
  • Cuvantul “Gigant” vine din grecul “Gigantees” insemnand de asemenea “cei puternici”, dar nu neaparat oameni uriasi. Dar de aici ne provin cuvintele “Gigant” si “Gigantic”.
  • Gigantees= Inseamna ‘nascut pe pamant’, care denota faptul ca acestia sunt hibrizi genetici intre ceresc si pamantesc. Din acesti Giborim, ne provin spiritele demonice, care poseda oameni deoarece incearca sa aiba din nou un trup pentru ca ale lor au fost distruse in Sodoma si Gomora si Potop.
 • Partea intai
 • Creaturi uriase si adevarata varsta a lumii
 • De ce este asa greu sa credem in Giganti?
 • Descoperirile arheologice ne arata ca animalele uriase au existat, de ce nu si Oameni Giganti?
 •  
 • ----3.6 metri de la o aripa la alta---/ Aceasta libelula a fost descoperita intr-o cariera de piatra de var
 • Iar dinozaurii sunt reptile uriase. Reptilele nu inceteaza a creste pe toata durata vietii lor. Cum ar arata o reptila cu varsta de 1000 de ani?
 •  
 • Dinozaurii sculptati gasiti in Mexic, Acambaro, in 1940, chipurile “vechi de 50.000 de ani”, arata dinozauri abia mai tarziu gasiti fosilizati. Aceasta deja dovedeste ca oamenii au fost contemporani cu dinozaurii!
 • Mumiile(artifactele de langa ele) gasite in regiunea Nazca din America de Sud arata interactiuni dintre oameni si dinozauri.
 • Pietrele “Ica” gasite in Peru America de Sud pe care sunt desenati oameni luptandu-se cu dinozaurii.
 • Desigur ne-mai-vorbind ca acest om are inaltimea dinozaurului T-Rex!
  • Daca oamenii si dinozaurii n-au trait in aceeasi perioada, atunci cum, de unde s-au inspirat cei care au facut desenele?
 • Desi institutele de stiinta sunt platite din taxele noastre ele contesta si chiar ascund aceste dovezi! Contesta chiar si monstrul din Loch-ness si alte sute de alte incidente asemenea.
 • In 1925 pe plaja Moore sau Monterey din California, acest animal a fost descoperit mort pe marginea apei. Deci aceste animale inca erau prezente in 1925, cand aceasta descoperire a fost facuta.
 • In 1977, acest plesiozaur a fost gasit prins in plasa unor pescari japonezi care pescuiau in Pacific, Noua Zeelanda. Animalul avea 1800 kg, 20 metri lungime.
 • Multe au fost gasite de diferiti oameni, dar ignorate sau ne-stiute de majoritatea celorlalti. Acesta este pe un suport de lemn, pui fiind.
 • Un om pe nume Pete Peterson l-a montat pe al lui tot pe un suport de lemn. A fost gasit pe plaja lacului Erie si acum poate fi gasit la muzeul pentru creationism Glen Rose,Texas.
 • Cate dovezi trebuie sa vedem ca sa realizam ca ceva e in ne-regula cu teoria evolutiei?
 • In timpul Razboiului Civil American, 4 terodactili au fost impuscati in cazuri separate.
  • Cate povesti despre “dragoni” si “cavaleri” care omoara “dragoni” nu exista?
 • Dinozaurii n-au trait cu “milioane de ani” in urma!
 • Urme ale uriasilor, Unelte, Si Artefacte sunt gasite in straturile sedimentare, acestea infirmand teoria evolutiei dpdv al perioadelor de timp !!! Ciocan facut in perioada cretacicului, cu amprente umane si amprente ale piciorului. Urme de sandale in roca Triasicului, amprente ale piciorului in roca Permiana, amprente de sandale in roca Cambriana. Deci cu 30 milioane ani, 225 millioane ani, 300 millioane ani, si 550 millioane ani in urma(?). Oameni, uriasi, si dinozauri in acelasi timp.
 • “ coloana geologica” nu este decat dovada unui MARE POTOP!
 • … Deja putem zice adio evolutiei din maimute…
 • Partea a doua
 • Oameni Uriasi pretutindeni
  • Oamenii uriasi infirma Teoria Evolutiei si sunt ignorati de biserici.
  • Ei fac dovada vremurilor cand ingerii si oamenii traiau impreuna si lucruri cumplite se petreceau pe Pamant.
  • Daca au existat ingeri atunci exista si Creatorul, si atunci Teoria Evolutiei este o fantezie.
  • Si ne confruntam cu o si mai mare problema:
  • Scripturile ne spun ca ingerii au facut asemenea lucruri inainte si dupa Potop si…
  • vor fi iarasi acum, la sfarsitul vremurilor .
  • Cate legende ne vorbesc despre oamenii uriasi?
 •  David si Goliath este una dintre cele mai cunoscute povestiri. Goliat era descendent al regelui Og al tarii Basanului, acesta fiind la randul lui descendent al Raphaimilor
  • “… Pe Og, împăratul Basanului, singura rămăşiţă a Refaimiţilor, care locuiau la Aştarot şi la Edrei …”
  • Iosua 12:4
 • Arheologi care lucrau la un sit stiut a fi casa lui Goliat, au descoperit o bucata de vas cu numele sau pe ea!
 • 1.82 M, Goliat, Gigantolopithicus, Og
 • Fiecare neam are numele lui pentru “uriasi” Giganti, Titani, Giborim, Grigori, Rakshasa, Rephaim, Nephalim, El, Eloi, Djinn, Ba’al, Adon, Gott, Gauhd(god), Devas, (Hercule)ans, Olympieni, Lords(domni), Arieni, Nobili, Elfi, Heros(eroi), Mighty Ones, Strong Men, Atlanti, Ramas, Canaaniti, Fenicieni, Trojans, Annunaki, Gods, fii ai sarpelui, B’nai-Elohim, Nimrozi, Fellers, Vallas, Vanir, Ammorites, Anakim, Dwarfi, Troli, Neandothols, Barbari, etc…
 • Uriasi greci: Agrius, Alcyoneus, Aloeus, Alpus, Antaeus, Arges, Atlas, Bromtes, Chthonius, Clytius, Coeus, Crius, Cronus, Damasen, Enceladus, Ephialtes, Epimetheus, Eurytus, Gegenees, Gration, Hippolytus, Hopladamus, Hyperion, Lapetus, Metis, Mimas, Mnemosyne, Oceanus, Orion, Orius, Otus, Pallas, Peloreus, Phoebe, Polybotes, Porphyrion, Prometheus, Rhea, Steropes, Talus, Tethys, Thea, Themis, Thoas, Thurius, Typhoeus Legendele lor zic ca acesti ‘Zei’/Giganti provin din Orientul Mijlociu.
 • Celtii si Teutonicii au numeroase povestiri despre Elfi giganti si Troli. Zeitatea lor era “Oden” sau “Woden”, altfel numita si Baal sau Gott. Acest ‘zeu’ le-a dat un avertisment ca spre sfarsitul vremurilor o mare batalie numita Ragnorok va fi purtata, in care el, Oden, va fi distrus.
 • Zeii asirienilor erau giganti!
 • Zeii babilonienilor erau giganti!
 • Acest medalion gasit in Turcia are gravata o “zeitate” uriasa, un urias. Care este izbitor de similara cu sculpturile Nimrot Dagi din muntii Turciei.
 • De la egipteni
 • La africani
 • Pana si hindusii aveau uriasii lor.
 • Uriasii sunt mentionati de-a lungul istoriei de multe ori
  • Doamna Marion…………………. 2.62128(2.6) m
  • Marcus Antonius…………….… 2.4384 m
  • George Auger……………….…. 2.56032 m
  • Charles Byrne……………….… 2.49936 m
  • Seful de trib Donnadea………. 2.49936 m
  • Bernardo Gigli……………….……. 2.4384 m
  • Rex Arturus………………….…….. 2.7432 m
  • Arthur Caley………………….……. 2.49936 m
  • Josef Winkelmaier………….……. 2.71272 m
  • Femeie si Baiat…………………….2.75, 3.05 m
  • Uriasul din Angers………………… 5.30352 m
  • Cavalerul Ricon De Vallemont….. 5.1816 m
  • Antoine Hugo……………………… 2.56032 m
  • Isoret………………………… 6.096m
  • Bucart………………………… 6.88848 m
  • Jacob Damman……………… 2.7432 m
  • Michael……………………………….. 2.4384 m
 • - Miller…………………………..8’ - John Tates……………………8’6” - Murphy………………………..9’ - Patrick Cotter O’Brien……..9’ - Uriasul din Calabria………………18’ - Urias Olandez……………………8’10” - Martin Wierski………………..8’ - Pusio & Secundilla…………10’ - Loushkin……………………….8’5” - Machnow………………………9’3” - “Micul” John……………………14’ - Uriasul din Mazara………………..10’ - Uriasul din Valencia………………22’ - Daniel Cajanus……………….8’ - Urias Suedez………………8’6 - Urias Elvetian……………………9’
  • Urme si ramasite ale uriasilor in Australia ne releva:
  • Bathurst, Urias de 7.62 m(7.6m)
  • Gympie, Urias de 3.048 m(3m)
  • Blue Mountain, Urias de 3.6576 m Mulgoa, Urias de 3.6576 m(3.6m)
  • Macleay River, Urias de 5.1816 m(5m)
  • Aymon, Urias de 3.3528 m
 • Pakistan: 3.3528 m Filipine: 5.1816 m Africa: 3.3528 , 2.7432 m Turcia: 4.2672 , 4.8768 m Alti uriasi gasiti peste tot in lume…
 • Dar Acromegalia? Acromeglia(gigantismul) face ca unele parti ale corpului sa fie mai mari decat altele, oasele crescand foarte mult, persoana in cauza murind eventual la o varsta tanara. Ati numi o asemenea persoana “zeu”?
 • Cateva cazuri de gigantism in istorie:
 •  
 •  
 • Si noi vorbim de persoane de cel putin 2 ori mai mari decat cele cu gigantism si destul de bine proportionate si sanatoase astfel incat oamenii i-au numit “zei”!
 • Partea a treia
 • Legende despre Nefilimi
 • De unde au aparut acesti uriasi? Ingeri cazuti/Nefilimi + Oameni = Giborim/Uriasi
   • “ Atunci YHWH a zis: ,,Duhul Meu nu va rămînea pururea în om, căci şi omul nu este decît carne păcătoasă: totuş zilele lui vor fi de o sută douăzeci de ani .’ Uriaşii erau pe pămînt în vremurile acelea, şi chiar şi după ce s'au împreunat fiii lui ELOHIM cu fetele oamenilor, şi le-au născut ele copii: aceştia erau vitejii cari au fost în vechime, oameni cu nume .”
   • (Geneza 6:3-7)
 • “ Aceştia erau şefii celor 200 de îngeri; şi restul erau toţi cu ei. 10. Şi ei şi-au ales fiecare câte o femeie, şi s-au apropiat de ele şi au convieţuit cu ele; şi ei le-au învăţat vrăjitorii, farmece şi însuşirile rădăcinilor şi arborilor. Şi aceste femei au zămislit şi au născut uriaşi . Statura lor era de 300 de coţi .” (Enoh 6:1-8:4)
 • Teoria copiii lui Cain-fiicele oamenilor si fiii lui Set - “fiii Lui Dumnezeu” nu este valabila din patru motive: 1. Om inseamna “ Adam ” in Ebraica, inclusiv TOATE fiicele lui Adam . 2. Termenul Fii Ai Lui Elohim “ Fiii Lui Dumnezeu ” in Scriptura se refera numai la Ingeri . 3. De ce nu sunt si fiice ale lui Set ? Avea el numai fii? De ce nu sunt si “fiice ale Lui Dumnezeu”? 4. De ce nu sunt si fii ai oamenilor ? Cain avea numai fiice? (si nu este Fiul Omului Numele Lui Mesia?) Evident a fost vorba despre impreunarea dintre Femeile Oamenilor si Ingeri… Asa cum ne zice Cartea lui Enoh!...
  • Fiii lui Elohim au venit într'o zi de s'au înfăţişat înaintea Lui Yahuah. Şi a venit şi Satana în mijlocul lor.
  • Iov 1:6
  Aici “Fiii Lui Elohim”(dumnezeu) se refera la Ingeri! Daca nu, atunci ce cauta Satana la o infatisare printre fiii lui Set inaintea Lui Yahuah (“Domnului”)?
 • B’nai Elohim
  • Cuvantul “Fiii Lui Elohim” se refera la orice creatie directa Al Lui YAH.
  • Adam a fost un fiu Al Lui Elohim, el fiind facut direct de Mainile Lui.
  • Ingerii sunt Fii Ai Lui Elohim deoarece ei sunt facuti direct prin munca Mainilor Sale.
  • Tu si cu mine NU suntem Fii Ai Lui Elohim, ci fii ai lui Adam, drepti sau pacatosi.
  • Mai tarziu, cand vom fi Transformati in fiinte de lumina, ABIA ATUNCI vom fi Fii Ai Lui Elohim, cand Qauch ha-Quodesh(Duhul Sau) ne-a facut in asa fel incat suntem o noua creatie A Lui Yah, in Imaginea Tatalui nostru, Celui din Ceruri.
  • “ Pe când copii oamenilor se înmulţiseră în acele zile, s-a făcut că ficele lor s-au născut graţioase şi frumoase. Şi atunci, când îngerii, copiii Cerurilor, le-au văzut, s-au îndrăgostit de ele; şi ei şi-au spus unii altora: să ne alegem femei din rasa oamenilor şi să avem copii cu ele. Atunci, Samyaza, şeful lor a zis: " Eu mă tem că voi nu veţi fi în stare să vă împliniţi gândul vostru". " Şi că eu voi suporta singur pedeapsa pentru crima voastră". Dar ei au răspuns: noi vă jurăm. Şi noi ne legăm cu toţii cu blestem; noi nu vom schimba cu nimic planul nostru, noi vom săvârşi ceea ce am hotărât. Într-adevăr ei au jurat şi s-au legat între ei printr-un legământ cu blestem. Ei erau în număr de 200 şi coborau din Adis, loc aşezat în apropierea muntelui Hermon. Acest munte era denumit Hermon (în original Armon ), pentru că acolo au jurat şi s-au legat printr-un legământ cu blestem. Iată numele şefilor lor: Samyaza, şeful lor, Urakabarameel, Akibeel, Tamiel, Ramuel, Danel, Azkeel, Sarakmyal, Asael, Armers, Batraal, Anane, Zavebe, Samsaveel, Ertael, Turel, Yomyael, Arazeal .”
  • Enoh 6:1-8
  • Dupa ce fiii Nefilimilor, Giborimii, au fost omorati in Marele Potop, Ingerii cazuti, denumiti si “strajerii” in Enoh, “ chiar si dupa aceea ”, intre zilele Turnului Babel si Sodoma si Gomora , au produs un alt val de progenituri abominabile, acestea fiind triburile Canaanite pe care Israelul trebuia sa le distruga din Tara Sfanta dupa Exodul din Egipt.
 • Tarile uriasilor de dupa Potop, si inainte ca evreii sa ocupe Tara Sfanta.
  • “ Apoi am mai văzut în ea pe uriaşi, pe copiii lui Anac, cari se trag din neamul uriaşilor: înaintea noastră şi faţă de ei parcă eram nişte lăcuste .”
  • Numeri 13:32&33
  • “… Chiriat-Arba, adică Hebronul: Arba era tatăl lui Anac …”
  • Iosua 15:13
  • “… şi veţi izgoni pe Cananiţi, cu toate carăle lor de fer şi cu toată tăria lor.”
  • Iosua 17:18
  • “… împăratul Dorului, pe înălţimile Dorului, unul; împăratul Goimului, lîngă Ghilgal , unul …”
  • Iosua 12:23
  • Ghilgal, unde se afla cercul Refaimitilor!
  • Gilga-mech: Unul dintre cei mai cunoscuti “zei” ai lumii antichitatii, acelasi cu zeul Canaanit Ba’al, altfel denumit si Bel.
  • Baalbek, un oras in Liban, inseamna ‘orasul lui Baal’. Se afla la nord de Tara Sfanta, unde se aflau tarile uriasilor.
  • La est de Ierusalim se afla cercul Refaimitilor similar cu Stonehenge, construit de uriasii celtici. Se afla langa Raul Iordanului intr-o regiune denumita Ghilgal.
  • Baal a mai fost denumit cu alte multe nume in povestile antichitatii si portretizat ca fiind o zeitate a cerului, a soarelui, sau a furtunii.
 • Adar Adon Agni Ahura-Mazda Ama-Terashu Amida Amon-Re Anu Apaosha Apollion Apollo Asha Atar-Oeshma Atar Aura Bacabs Bacchus Balder Brahma Buhd-ha Byelun Circe Cupid Dagon Deoius Dero Djin Duzu Ea Enlil Fawn Gad Gahud Gilgamech Gilgamesh Gir-Tab Girru Gott Haoma Hauratet Heil Helel Heli Hibil-Ziwa Horus How-Chu Ilmatar Itzamma Iu-Pitar Janus Jupiter Kingu Krishna Kul-Vasa Kulkulcan Loki Manco-Capac Marduk Mars Melkim Mercury Mithris Mo-Hi-Hai Moloch Mu-King Nike Nimrod Nimrud No-O Nunut Oden Ohrmazd Oka-Manah Ometecutti Orion Osiris Ouranos Pachacamac Pan Persiphone Peroun Porsephene Quitzicotle Ra Ra’amah Raj Rama Rampha Sagittarius Shu Sol Solaris Susa Swa Tammuz Taranis Tezcatlipoca Thor Tlaloc Tyr Ukko Varuna Viracocha Vishnu Vohu-Manah Volcan Voltan Woden Xenu Yayu Zeus Zulu Zurvan Ca sa numim doar cateva…
  • Epopeea lui Ghilgames de asemenea ne releva ca ei erau prezenti in multe neamuri. Ghilgames, zicandu-i “la revedere” prietenului sau Enkidu, face asta in 7 limbi diferite, aceasta fiind cea mai veche poveste a lumii antice. El zice:
  • Latina: “Ave atque vale, frater”
  • Bengaleza: “Sat sell akai, meripra.”
  • Amharica: “Debna bune, wood wordemo.”
  • Galica: “Slan agot, seancbaro.”
  • Ebraica: “Sholom.”
  • Asiriana: “Shlama.”
  • Siriaca: “Shlomo.”
  • In traducere, el zice : “La revedere si sa ne vedem cu bine frate. La revedere frate. La revedere frate. Du-te cu bine, prieten vechi. Pace, pace, pace.”
  • Neamul germanilor isi numeau zeitatea “Oden” sau “Woden”
  • O mai numeau si Baal sau Gott (cuvantul german pentru soare), si Gaud (Sanskrit pentru sun).
  • Gott, Gaud, ebraicul Gad, denumit si Shamash, era Soarele.
  • Zeitatea soarelui pentru:
  • Egipteni : Amon-Re
  • Fenicieni : Baal
  • Romani : Mithris
  • Sumerieni : Anu
  • este aceeasi.
  • Astazi multi oameni Il numesc pe Yahuah(Creatorul) cu numele Baal, care inseamna ‘Domn’, si Gad (God) care este soarele. Va inchinati cumva soarelui?
  Osea 2:16 “ În ziua aceea, zice Yahuah, Îmi vei zice: ,Bărbatul meu!` şi nu-Mi vei mai zice: ,Domnul meu’!” Ieremia 23:27 “ Cred ei oare că pot face pe poporul Meu să uite Numele Meu prin visurile pe cari le istoriseşte fiecare din ei aproapelui său, cum Mi-au uitat părinţii lor Numele din pricina lui Baal?” Scripturile au fost traduse intentionat gresit : “Yahuah”(Numele Creatorului gasit in originalul din ebraica) a fost inlocuit cu “Domnul”(Baal)!
  • Scripturile 1998 definesc acest cuvant…
  • Ba`al
  • Acest cuvant, se pare, cu timpul a devenit un nume propriu. Provine din arianul Bhal , care inseamna “a straluci,” conform spuselor unora. Conform bine-cunoscutului lexicon de mitologie al lui W. H. Roscher, Baal (Bel, Belos) era zeitatea nationala ancestrala a Semitilor, si spune ca Baal a fost fondatorul lui Baḇel (Babilonului), conform istoriei seculare. El mai este identificat cu Zeus, Jupiter, Ammon, Asshur, Assur, Kronos, si Bel-Marduk. Morris Jastrow, Max Müller, si W. H. Roscher sunt de acord ca: Baal este zeul soarelui babilonian. Baalii neamurilor erau zeitati ale soarelui, si slujirea Baalilor inseamna a te inchina soarelui.
 • Sf. Romano-Catolic Cristofor Cel mai bun prieten al sau l-a numit un Urias si fiu al lui Anubis, zeitatea egipteana cu cap de caine. Anubis = Bel= El= Anu= Amon= Dagon= Kingu= Baal= Bela= Bachus= Dias= Zeus= jupiter= Amon= Adon= Woden= Moloh= Loki= Ilmatar= AhuraMazda= Marduk= Marte= Tzar= Cezar= Circi(e)= Persefona Da, chiar si Crestinismul are legatura lui…
 •  
 • In afara de istorie arheologia a aratat ca ruinele Ciclopiene si Megalitice pot fi explicate numai prin existenta Uriasilor.
 • Au fost numite Ruinele Ciclopilor, de la Ciclopi, Uriasi.
 • Teoria Evolutiei nu poate explica cum o piatra de 10,000 KG a fost dusa sus pe munte in Sacsaywaman in America de Sud.
 • Cum a fost construit Sacsaywaman de oameni de statura normala ...
 • Nici cum grecii antichitatii au construit aceasta. Atat de importanta pentru ei, incat isi tiparesc banii cu ea.
 • Sau Stonehenge…
 • Sau acest monolit descoperit in Khazahstan, in sec 18. Acum nu mai poate fi localizat, chipurile.
 • Cercul Refaimitilor la Ghilgal. Mai mare decat Stonehenge, si construit de uriasii Canaaniti.
 • Cum au construit egiptenii acest templu la Abydos?
 • … sau Monte Alban?
 • … sau Ollantaytambo?
 • … sau Tihuanaco?
 • Atat de multe dovezi, dar “teoria evolutiei” nu se afla printre ele!
 • … si mai trebuie sa si credem ca omul antichitatii era primitiv, abia iesit din jungla.
 • Marea Piramida si Templul din Baal-Bec, Liban
 • Nici acum nu s-a aflat cum au construit-o…
 • Blocurile de piatra de dinafara sunt mai mici decat cele de dinauntru, care formeaza acoperisul camerei regelui.
 • Acum priviti aici. Un bloc de piatra de piramida comparat cu cele din templul din Baal-Bec, Liban.  Vedeti omul din aceasta fotografie? Aceste blocuri de granit sunt cu mult mai mari
 • Blocurile de triliton sunt mult mai mari si mai grele decat cele ale piramidei! Si noi ne mai intrebam cum au fost construite piramidele ?
 • ‘ Baal-Bek’ in Feniciana (este: orasul lui Ba’al) ‘Heliopolis’ (orasul soarelui) este pentru Egipteni si Greci ‘Baal-Gad’ si alte nume pentru evrei ‘Uruk’ la Sumerieni
 • Ramasite ale diferitelor culturi antice raman gravate pe ruinele din Baal-Bek.
 • Evreii antichitatii numeau acest loc “Gad” - in teritoriul tribului Israelit al lui Dan.
 • Chiar si antica svastica poate fi vazuta aici.
 • Complexul templului din Baalbek se intinde pe mai mult de un milion de metri patrati. Cea mai uimitoare constructie a lumii! Dar cum a putut fi ea construita de Omenire?
 • Ati putea crede ca un om bolnav ar putea sa ridice asemenea blocuri de piatra, fiecare echivaland cu cateva case mobile umplute cu granit?
 • Ziduri si coloane uriase !!!
  • Singurele explicatii pentru ruinele megalitice din toata lumea, este ca:
  • 1. Omul antichitatii nu era primitiv… si
  • 2. Uriasii au existat pentru a misca blocurile enorme.
  • Alte lucruri de luat in consideratie…
  • Ghilgal Refaim, Ghilgames cel puternic, ci (Orasul lui Ba’al) au toate legatura directa cu povestea Refaimitilor/Uriasilor de dupa Potop.
  • Ghilgames este mentionat ca si urias in Cartea Uriasilor din Manuscrisele de la Marea Moarta.
  • Ghilgames, mentionat in cea mai veche epopee a lumii- Epopeea lui Ghilgames, ESTE Ba’al.
  • In muntii antiliban, unde a fost construit Ba’albek , este cel mai inalt varf, cunoscut evreilor ca si Muntele Hermon (Armen).
  • Muntele Hermon este locul unde Enoh zice ca Ingerii au coborat pe Pamant, si s-au jurat cu blestemuri ca sa isi indeplineasca planul de imperechere cu femeile.
  • Este oare o coincidenta ca Ba’albek se afla pe teritoriul tribului israelit al lui Dan, si de asemenea ca ei sunt singurii care aveau o copie integrala a Cartii lui Enoh, si au fost gasiti traind acolo dupa aproape 2500 de ani, de cand a avut loc Exodul?.
  • Sunt prea multe coincidente.
  • NU este decat o alta dovada a acestei rase de Uriasi(vitejii).
  • Muntele Hermon este locul unde profeticul razboi de la sfarsitul lumii, Armaggedon-ul va fi luptat, batalia de la Armon-Meggito, Armaggedon!
  • Cartea Nume Biblice a lui Hitchcock zice ca ‘Hermon’ inseamna ‘anathema’ sau ‘hotarat distrugerii’.
 • Dictionarul biblic al lui Smith zice urmatoarele, practic descriind Baalbek.
  • Hermon
  • Her'mon. (un varf, summit). Un munte situat la granita de nord-est a Palestinei Deuteronom 3:8 Iosua 12:1
  • Anti(Impotriva) Libanului , I oshua11:17
  • Vecin cu platoul (tarii) Basanului . 1Cronici 5:23
  • Se afla la capatul sudic si este varful cel mai inalt al grupei muntoase anti-Liban
  • Se inalta sus langa granita orasului lui Dan si pe alta parte, langa fantanile Iordanului
  • Astazi este numit Jebel esh-Sheikh , seful muntilor , si Jebel eth-Thelj , muntele inzapezit.
  • Hermon are trei varfuri , situate la fel ca varfurile unui triunghi la aproximativ 1/2 de km unul de celalalt.
  • In Scripturi, muntele este numit Baal-hermon , Judecatori 3:3; 1Cronici 5:23
  • Baal era venerat acolo.
 • Pana si indienii nord-americani au legende despre Uriasi
 • Razboiul dintre Adena si Allegewi ne-au lasat o multime de schelete uriase.
 • Capetele alungite ale indienilor Adena din Valea Ohio sunt similare cu cele care au fost gasite in America de Sud, craniul Aztalan gasit in Wisconsin, si de asemenea cu sculpturile si picturile din templele egiptene. Evident ca acesti Giborimi si-au lasat AND-ul pe oriunde au fost.
 • Acesta este un desen al tabletei “Brush Creek”, gasite langa un schelet urias, in 1880, originalul fiind declarat ‘pierdut’. Limba este similara cu Feniciano-ebraica, tradus inversat in Paleo-ebraica: 1 linie: rc-mtdn 2 linie: pw n s Daca stie cineva ce inseamna, dati-mi un e-mail. [email_address]
  • V-ati intrebat vreodata cum echipa “New York Giants ” si-a obtinut numele? Acesta provine de la o legenda a eschimosilor, despre Uriasii care au trait in acea zona(New York) inainte de sosirea europenilor. Este confirmat ca acolo era un fort urias construit de acesti giants(uriasi) . Cand au venit soldatii britanici si si-au ridicat forturile acolo, au dez-ansamblat acele ruine antice ca sa le construiasca pe ale lor.
  • Deci acum stiti…
 • Multi americani din Valea Ohio au sesizat schelete anormal de mari gasite ingropate, in anii 1800.
 • Intre 1792-1965 peste 60 morminte( tumulus ) au fost gasite, din New York pana in California, care contineau sute de schelete ale nord-americanilor; aveau intre 2.7m si 5.5m inaltime !!!
 • Uriasii Adena / Lenni Lenape sunt numiti “ Allegwi ” Uriasii Mengwe / Iroquois sunt numiti “ Ronnongwetowanca ” Uriasii Cherokee sunt numiti “ Tsunil ” sau “ Talligewi ” Alte nume din America de Sud : Quiname , Chichimecs , Toltecs , si Anuhuac
 • George W. Hill M.D. schelet 2.5m Ashland County Ohio tumulus 1879 langa Brewers Ville, Indiana. (Indianapolis News, Nov. 10, 1975) In 1883, 10 schelete, barbati si femei de statura uriasa intr-un tumulus langa Warren Minnesota. (St. Paul Pioneer Press, Mai 23, 1883) 1885, niste mineri au gasit schelete 2.2m. (St. Paul Pioneer Press, Iunie 29, 1888) Ferma Beckley, Lacul Koronis Minnesota, Langa Insula Moose, si Orasul Pine Minnesota, vestigii ale uriasilor nativ-americani. (St. Paul Globe, Aug. 12, 1896) Humboldt lakebed Lovelock Nevada, mumii de 2.5m si 3m, par rosu ca al Celtilor invelite cu panza imbibata in resina, similare cu mumiile egiptene. (Review-Miner, Iunie 19, 1931) Tumulus-ul din Toledo Ohio, 20 scheleti de doua ori statura oamenilor normali. (Chicago Record, Oct. 24, 1895 si Ron G. Dobbins, Jurnalul NEARA, Vol. 13, Fall 1978)
 • Valea Yosemite Lovelock Nevada O pestera din Nevada Utah
 • Institutul Smithsonian Pretinde Ca A Pierdut Descoperirile Arheologice Documentate , vedeti si Biroul Etimologic Al Explorarilor Arheologice . Desi ei sunt cei care le sapa si apoi se lauda cu descoperirea lor…
 • Gigantalopithicus si Megathropis din Australia Evolutionistii zic ca Gigantalopithicus este o specie de gorila disparuta, DESI a fost gasita cu arme si unelte ingropate langa “ea”.
 • Gigantolopithicus era om, nu o gorila!
 • Langa Raul Poluxy in Glen Rose Texas, au fost gasite amprente umane in interiorul si langa urme de dinozaur. Urmele aveau intre 45-63 cm, rezultand ca omul avea intre 3-3.6 m inaltime. Urmele sunt in calcarul din “cretacic”, chipurile vechi de 75-100 millioane ani inainte de aparitia oamenilor, dupa evolutionisti. Urme Similare se pot vedea la Muzeul Rex Gilroy Butterfly in Tamworth, Australia.
 •  
 • Aceasta urma gigantica a fosta gasita intr-o prapastie de 305 m in Padurea Nationala a Cleveland.
 • Aceste Urme Uriase au fost gasite langa Carson, Nevada.
 • Urme de uriasi sunt gasite peste tot, si au dat nastere la povesti despre Bigfoot, dar “realitatea bate filmul”.
  • Problema este ca conform Cartii Uriasilor gasita in Manuscrisele de la Marea Moarta, ei nu au luat numai femei, ci animale, pesti, pasari…
  • Si in timpul lui Noe, toata faptura ajunsese corupta.
  • Mitologiile pagane incep sa nu mai fie “mituri”, ci versiuni sucite ale adevarului.
  • Cartea lui Enoh este singura Scriptura care clarifica acest lucru.
 •  
 • Partea a patra
 • Dovezi clare
  • Un femur apartinand unui om de 4.2-4.8 Metri a Fost Gasit in Valea Eufratului, In Exact Aceeasi Zona Unde Scriptura Zice ca era Pamantul Uriasilor!
  • In nici un caz doar un defect din nastere!
 • La sfarsitul anilor ’50, in timpul unei constructii de drumuri in sud-estul Turciei in Valea Eufratului, au fost gasite multe morminte cu schelete uriase. In doua dintre morminte, femurul(osul de sus al piciorului) al acelor oameni avea 120 cm. Joe Taylor, dir. Muzeului de fosile Mt. Blanco din Crosbyton, Texas, a fost pus sa sculpteze acest femur dupa acelea gasite in cele doua morminte. Acest “Urias” avea intre 4.2-4.8 m inaltime si avea talpile picioarelor de 50.8-55.9 cm. Degetele de la maini ar fi stat la 1.8 m distanta de pamant. Scriptura in Deuteronom zice ca patul de fier al lui Og, rege al Basanului, era de 4.2 m lungime si 1.8 m latime!
 • Acest femur apartine unui urias in jur de 2.7 sau 3 m inaltime, gasit in argila sistoasa.
 • Ron Wyatt a gasit acest os al degetului mare despre care el zice ca apartine unui om de dinainte de Potop. Os al degetului mare –apartine unui om de dinainte de Potop
 • Multe ramasite sunt gasite, despre care evolutionistii zic ca sunt vechi de milioane de ani. Fiindca ele sunt gasite strapungand multiple straturi, inseamna ca au fost ingropate intr-un Mare Potop. (si ca nu a durat “milioane de ani” sa fie depuse)
 •  Acest cap mumificat al unui rege incas are de cateva ori marimea unui craniu normal. Comparati-l cu omul care sta langa in imagine. Acest rege urias avea cel putin 3-3.5 m. Acestia sunt oamenii care au construit Sacsawayman !
 • O alta mumie incasa in acelasi muzeu privat din Lima, Peru.
 • Au fost gasite multe schelete ale Nefilimilor dar evolutionistii nu vor sa admita asta public.
 • A. Omul modern care are cam 1.8 m inaltime + sau - cativa cm. (Convertit din coti in metri)
 • B. Schelet de 4.5 m gasit in sud-estul Turciei la sfarsitul anilor ‘50 in Valea Eufratului, in timpul constructiei de drumuri.  Multe morminte ale uriasilor au fost gasite aici. Femurul pe care l-ati vazut mai devreme apartine acestui urias. (Convertit din coti in metri)
 • C. Maximinus Thrax Cezarul Romei, 235-238 A.D.  Acest schelet avea 2.62 m. (Convertit din coti in metri)
 • D. Goliat era aproape inalt de 2.74 m, + sau – cativa cm.  I Samuel 17:4 secolul 11 i.e.n. (Convertit din coti in metri)
 • E. Regele Og de care ni se zice in Deuteronom 3:11, al carui pat era de aproximativ 4.2 m inaltime si 2.7 m latime. Regele Og era inalt de cel putin 3.5 m, desi unii zic ca era de 5.5 m. (Convertit din coti in metri)
 • F. Un schelet uman de 6 m gasit in 1577 A.D., sub un stejar doborat la pamant in Cantonul Lucerna. (Convertit din coti in metri)
 • G. Un schelet inalt de 7 m gasit in 1456 A.D., langa un rau din Valence, Franta. (Convertit din coti in metri)
 • H. Un schelet de 7.8 m gasit in 1613 A.D. langa castelul din Chaumont in Franta. Acest schelet a fost gasit aproape intreg. (Convertit din coti in metri)
 • I. Aproape dincolo de crezare sau intelegere a fost gasirea a doua schelete separate de 11 m fiecare, dezgropate de Cartaginieni intre 200-600 I.E.N. (Convertit din coti in metri)
 • Nu puteti crede ca oameni de 11 metri au existat ?
 • Dar Acum? Si chiar daca acesta ar fi un fals 
 • Aceste urme gasite in Tara Galilor de Sud, asa cum puteti vedea, sunt de cel putin 8x “marimea 42” a unui om normal. Marimea 42 inmultita cu 1.8 m inaltimea unui om 1.8x8= 14.4 m !!!!!
 • Dovezile Sunt Clare !!!
 • Nu pot sustine ca am vazut toate dovezile despre existenta acestor uriasi. Cautati si veti gasi tot ceea ce trebuie sa stiti.
 • Partea a Cincea
 • Istoria Faradelegii
 • Acum ma veti intreba, de ce este atat de important sa stim despre acesti uriasi ?
 • Arunca o privire!
  • Refaim = cuvant de baza ‘rapha’ (spirite/umbre) Geneza 14:5
  • Anachim = rasa de giganti, descendenti din Nefilimi Numeri 13:33
  • Emim = dezertori mandri, terori, rasa de uriasi Geneza 14:5
  • Zuzim = cei rai, fiinte care hoinaresc Geneza 14:5
  • Zamzummimi = conspiratori rai Deuteronom 2:20
  • Zophim = Veghetori, ingeri coborati, cei multi Numeri 23
  • Problema este ca aceste progenituri nu erau numai uriasi. Mai rau decat atat, multi nu erau deloc oameni.
  • Erau ‘Viteji in multe privinte, si aveau o tehnologie mult mai avansata decat avea populatia de atunci.
  • Nave Zburatoare, arme uimitoare, ‘Ei’ pretindeau chiar ca sunt ne-muritori, si ailitati stranii ale sunt amintite in fiecare natiune.
  • Fiecare sistem pagan, forma de mandrie sau pofta carnala din lume isi au originea in aceasta uzurpare asupra vietilor noastre.
  • “ Azayel i-a mai învăţat pe oameni să facă săbii , cuţite , scuturi , platoşe , oglinzi ; el le-a arătat cum să facă brăţări şi podoabe , cum să folosească vopsele , arta de a-şi înegri sprâncenele , de a folosi pietrele preţioase şi tot soiul de spoieli , astfel încât oamenii s-au stricat. Nelegiuirea s-a întins; depravarea s-a înmulţit, creaturile încălcau orice ordin şi distrugeau tot ce le ieşea în cale. Amazarak i-a învăţat tot felul de vrăjitorii , de farmece şi însuşirile rădăcinilor . Armers i-a învăţat arta de a dezlega vrăjitoriile . Barkayal i-a învăţat arta de a urmării stelele . Akibeel i-a învăţat semnele . Tamiel i-a învăţat astronomia . Şi Asaradel i-a învăţat mişcările lunii . Şi oamenii, pe punctul de a pieri, au murmurat şi glasurile lor s-au ridicat până la cer. . . . “
  • Enoh 8:1-3
  Si numai in zilele noastre sunt aceste practici la fel de populare, ca in zilele lui Enoh.
 • EXISTA mult prea multe dovezi ca acesti monstri exista, chiar si astazi . Acum ca stiinta genetica a evoluat, aparitiile OZN-urilor, si o multime de culturi care cinstesc aceste aberatii, este usor de inteles ce s-a petrecut atunci. Iar omeniea a incercat de multe ori sa-i extermine, asa cum ne si spune Cuvantul Lui Yah sa facem, sau cel putin, SA STATI DEPARTE DE EI .
  • “ În ziua aceea, YHWH a făcut un legământ cu Avram, şi i-a zis: ‘ Seminţei tale dau ţara aceasta, de la râul Egiptului până la râul cel mare, râul Eufrat,
  • şi anume; ţara Cheniţilor, a Cheniziţilor, a Cadmoniţilor,
  • a Hetiţilor, a Fereziţilor, a Refaimiţilor,
  • a Amoriţilor, a Canaaniţilor, a Ghirgasiţilor şi a Iebusiţilor. ’ ” Geneza 15:18-21
  • Sunt cele mai perverse aberatii care au existat pe Fata Pamantului, de aceea YHWH i-a nimicit intr-un Mare Potop!
  • Au invatat oamenii sa faca tot felul de pacate!
  • Au inrobit fiecare barbat sau femeie pe care i-au intalnit, si i-au fortat sa venereze uriasi si ingeri cazuti ca si zei, in loc De Yahuah Elohim!
 • ‘ Giborimii’/’Vitejii’ au fost o creatie nefireasca a ingerilor cazuti, o unealta care avea sa distruga pe cei drepti, sa-i inrobeasca, si sa orbeasca toata omenirea cu privire La Adevaratul Elohim pentru miile de ani, chiar si pana azi!
  • Nefilimii de demult erau atat de feroce, atat de grabiti sa perverteasca si sa corupa insesi creatia, incat YHWH a trebuit sa ii distruga intr-un Potop Global.
  • Dupa dovezile cu privire la ‘Giborimi’ ne putem da seama ca “chiar si dupa aceea”, dupa Potop, au revenit.
  • Israelul nu a facut ce le-a fost poruncit, sa eradicheze Nefilimii, asa ca Nefilimii au putut sa continuie sa se raspandeasca in toate natiunile lumii sa corupa cu samanta si traditiile.
 • Exilul Israelului a avut loc pentru ca samanta buna a oamenilor sa fie raspandita si ea printre toate natiunile, pentru a distruge samanta rea. Motivul pentru care Yahushuah Mesia a venit, a fost sa ne descopere minciunile si ne-ascultarea pe care aceste fiinte ne-au inselat s-o practicam, venerand alti “viteji” in locul Lui Yahuah Elohim, asa incat samanta omenirii sa fie mantuita si sa nu piara pentru totdeauna.
  • Dupa ce evreii Israeliti i-au distrus din pamantul Canaan in jurul anului 1500 I.E.N., alte culturi le-au inregistrat miscarile si putem vedea unde au plecat. Grecii zic ca de acolo au venit ‘zeii’ lor, din pamantul Palestinei. Romanii, Grecii, Teutonicii, Hindusii, si Celtii toti au aceleasi zeitati cu nume diferite.
  • Acesti ‘zei’ au creat regate prin toata Europa, Asia, Americi si aproape pretutindeni.
  • Peste miile de ani trasaturile clare ale nefilimilor au disparut deoarece ei au fost ucisi in razboaie, si fortati sa se reproduca cu oameni de statura normala.
  • Dar Regatele si Nobilimile continua, chiar si azi, prin familiile regale.
 • Cateva dintre migratiile timpurii ale Uriasilor Canaaniti.
  • Torc-ul Canaanit/Celtic
  Acest tip de colier, stiut a fi purtat de gali si celti, face legatura dintre uriasii europeni si cei Canaaniti.
 • Anachimii din Scriptura inseamna ‘ fii ai lui Anac ’. Cuvantul ‘anaq’ in Ebraica inseamna “ un colier atat de strans incat pare ca sugruma ” si “ gaturi lungi ”. Deci cum au stiut Israelitii ca aceia erau fii ai lui Anac? Evident, pentru ca aceia purtau acest colier in jurul gatului.
 • Multe popoare din zilele noastre inca pastreaza trasaturi ale ‘Refaimitilor’. Ei inca mai incearca sa-i imite pe “zeii” lor.
 • Au venit din Palestina in Europa
  • ‘ Celtii ’, alcatuiti din 60 sau mai multe triburi, numite ‘ Cimbri ’ sau ‘ Cimerieni ’, provin din Orientul Mijlociu dintr-o regiune cunoscuta ca Sumeria, din nordul Israelului, unde popoarele Hinduse i-au numit ‘ Arieni ’ sau ‘cei nobili’. Apoi au migrat in Asia Minor acolo fiind numiti ‘ Gomarian Sacae ’ (fii ai lui Gomer si Magog?). Apoi acest nume a fost scurtat in ‘ Celtae ’ care inseamna ‘barbati viteji si potenti’, foarte asemanator cu termenul ‘Cei Viteji’, ‘ Giborim ’ in Ebraica.
  • Grecii i-au numit ‘ Galatai ’, a modificare a lui ‘ Celtae ’, cuvant schimbat si mai mult de Romani in ( Gauls ) ‘ Gali ’. Apoi, dupa ce au ocupat Insulele Britanice, li s-a dat denumirea de ( Gaels ) ‘ Galici ’, de unde avem si limba galica. Cu trecerea timpului, li s-au dat nume ca : ‘ Goti ’, ‘ Belgi ’, ci chiar ‘ Germani ’.
 • Migratiile uriasilor Celti.
 • Dintre toate dovezile ca acesti uriasi au existat, Al Doilea Razboi Mondial este cea mai mare. Hitler i-a numit si el Arieni, care inseamna ‘Nobili’. Iar zvastica pe care el o folosea provenea de la Hindusi, Egipteni, Fenicieni, si Germanici. Puteti spune ca este doar o coincidenta ?
  • ‘ Rasa Ariana’ a lui Hitler este de fapt o legenda din India. Deci asa cum Mahabharata si Ramayana(carti antice hinduse) descriu nave zburatoare numite Vimana, de asemenea Hitler a pornit un proiect pentru a re-castiga aceasta tehnologie antica, data omenirii de ‘Ingerii Care Au Cazut Din Cer’.
 •  
  • Babilonienii de asemenea stiau despre aceste nave zburatoare. Intr-un text de-al lor este scris (in paranteza), “aceste care zburatoare ne sunt date noua de stramosii nostri. Ele nu sunt pentru a fi folosite cu neglijenta, ci ele exista pentru binele poporului.”
  In varianta etiopiana a povestii lui Solomon si a Reginei din Saba, un car zburator se afla printre cadourile pe care el le-a dat ei.. Egiptenii se maniau pe carele zburatoare, pentru ca acestea zburau foarte jos si le daramau obeliscurile. Iar astazi, aparitiile OZN sunt peste tot. Putem deci zice ca Nefilimii, copiii lor si cei care ii urmeaza, sunt inca aici, si se pregatesc pentru a lua conducerea lumii.
  • Si ca o nota finala despre aceste nave zburatoare antice, : Covorul Zburator al legendelor arabesti “1001 nopti”, nu era un covor zburator, ci un car zburator.
 • Migratiile Arienilor(Nobililor) Uriasi.
  • Intregul concept al unei Noi Ordini Mondiale este o Elita Bogata descendenta ai nobililor antichitatii, ei avand cunoastere superioara, tehnologie superioara, si sunt superiori restului lumii chiar si in alcatuirea fizica si abilitati.
  • Evolutionism (supravietuirea celui mai puternic) la cel mai josnic nivel.
  • Puterea Corupe, iar Puterea Absoluta Corupe Absolut!
 • Merovingienii
  • 57 I.E.N., Iulius Cezar cucereste Belgia. Oamenii pe care i-a intalnit acolo erau ‘ Belgae ’, un trib timpuriu de Gali Celtici .
  • Romanii au numit noua lor provincie Gallia Belgica. In secolul 4 A.D., controlul Galilor a fost cedat Francilor, un trib Germanic pe care Roma ii angaja ca mercenari. Francii au inflorit si au decis sa-i alunge pe Romani.
 • In 431, Francii au pus bazele unei dinastii independente, ‘ Merovingienii ’, cu capitala la Tournai. Curand dupa aceea, sub Clovis I (c.466-511), Merovingienii au alungat pe ultimii Romani din Galia. Ei detineau mari parti din Franta, Belgia, si Germania. Dupa moartea lui Clovis, regatul Merovingian a inceput sa fie fragmentat. Pamanturile francilor n-au mai fost unite sub o singura stapanire decat sub Pepin III in 751. Pepin i-a alungat pe Merovingieni si a fondat dinastia Carolingiana , numita astfel dupa fiul sau, Charlemagne(Carol cel Mare).
  • Dar Merovingienii inca detineau puterea prin Charlemagne, doar ca alta familie de-a lor a luat conducerea. Si de atunci, toate Nobilitatile din Europa provin din ei. Regatele se bazeaza pe cat de mult “sange regal” are o familie. (POFTIM ?)
  • A existat o familie, in spatele scenei, de care toate celelalte familii se temeau si pe care o onorau cel mai mult. Linia Merovingiana.
  • Numai papa era mai popular si mai puternic. Lupta dintre Nobilime si Vatican a continuat de asemenea.
  • Gandind ca dintre aceste doua parti una trebuie sa aiba dreptate, toti au neglijat ca ambele greseau , si ca noi nu avem decat un Singur Rege, Cel Ce Se Cheama Mesia.
 • Genealogia Germanica
  • Merovingienii pretindeau ca sunt descendenti ai celor ce venerau soarele/apollo din Troia, si ca sunt urmasi directi ai regelui Babilonului.
  • In anii recenti, pentru ca majoritatea lumii considera vechile lor povesti pagane un non-sens, si in loc de ele cred in Biblie ca adevar, ei acum incearca sa zica ca provin din Yahushuah Mesia si Maria Magdalena.
  • Numele de Merovingian privine din doua cuvinte, care inseamna “ o locuinta pe Mare ” sau “ isi are originea in Abis ”.
  • Conform Wikipedia Online:
  • Merowig (nascut in 411 ?- 458 AD)
  • Latin a : Meroveus or Merovius
  • German a : Merowech
  • Spaniola : Meroveo
  • Fra nceza : Mérovée
  • Alte deviatii : Merovech, Merovich, Merwich
  Legendarul fondator al dinastiei Merovingien e a regilor Francezi . El a fost stapan peste Francii Salieni dupa 450, dar nu exista nici o mentiune oficiala despre el, si putine informatii despre el pot fi gasite in istoria tarzie a francilor. Grigoriu de Tours zice despre el ca este fiu al lui Clodio . Conform legendei, Merowig a fost conceput cand sotia lui Clodio a intalnit un Ch inotaur , un monstru marin care isi poate schimba forma in timp ce inoata. Desi nu se zice direct, se insinueaza ca ea a fost insamantata de el. Aceasta legenda a fost relatata de Fredegar in secolul al saptelea, si era cunoscuta deja de mult.
 • Tot cel ce studiaza Scriptura, stie ca Maria Magdalena si Yahushuah n-au avut niciodata copii si ca Iluminatii/Merovingienii iarasi incearca sa preia conducerea lumii. Din nefericire, multi cred in minciunile lor, dar inteleptii recunosc aceste minciuni cand le vad. Nici o Apocrifa, Pseudepigrafa, si nici o alta Scriptura nu inregistreaza un astfel de eveniment. Este completa fantezie.
  • Veri cu Merovingienii, Englezii, Spaniolii, Rusii, Francezii, si Germanii au fost noii ‘viteji’ de pe fata pamantului, si in zilele noastre ele fiind Guvernul Mondial si Nobilimea. Fascismul, Gnosticismul Hermetic, si Feudalismul au devenit Noua Religie Mondiala.
  • Curva si Fiara pe care sade, toate descind din paganii “viteji de demult”. Chiar si in Statele Unite, unde romano-catolicismul, religiile New Age, si lojele iluminatilor sunt atat de raspandite, aceste nobilimi, samanta sarpelui continua, incercand sa ascunda lumina adevarului, si sa distruga Samanta Omenirii.
 • Razboiul ne-incetat al Nefilimilor VS. Fiul Omului
 • Ragnorok sau Armaghedon?
  • Totul a inceput din Gradina Edenului, cand Yahuah a pus un blestem asupra Omenirii si asupra Ingerilor Cazuti.
  • “ Vrăjmăşie voi pune între tine şi femeie, între sămânţa ta şi sămânţa ei . Aceasta îţi va zdrobi capul, şi tu îi vei zdrobi călcâiul .”
  • Gen 3:15
  • “ De aceea femeia, din pricina îngerilor , trebuie să aibă pe cap un semn al stăpânirii ei .”
  • 1Co 11:10
  “ Femeii i-a zis: ‘Voi mări foarte mult suferinţa şi însărcinarea ta; cu durere vei naşte copii, şi dorinţele tale se vor ţine după bărbatul tău, iar el va stăpâni peste tine .’” Gen 3:16
  • El a păstrat pentru judecata zilei celei mari, puşi în lanţuri veşnice, în întuneric, pe îngerii care nu şi-au păstrat vrednicia, ci şi-au părăsit locuinţa .
  • Iuda 1:6
  • Locuinta este luat din grecul ‘Okitarion’. Acest cuvant inseamna o haina, sau mucru in care poti locui. A corp!
  • Si-au parasit corpurile ‘ceresti’ si au locuit in corpuri ‘pamantesti’.
  • In Cartea lui Enoh zice ca ei sunt legati pentru 70 de generatii, si ca copii lor sunt numiti “spirite rele pe pamant”.
  • Lanturi de intuneric poate fi si o analogie pentru incuiat in secret. Intuneric=Orbire. Nici ei nu cunosc Adevarul! Si sunt ascunsi de ochii nostri.
  • Căci s-au strecurat printre voi unii oameni , scrişi de mult pentru osânda aceasta , oameni neevlavioşi, care schimbă în desfrânare harul Elohimului nostru, şi tăgăduiesc pe singurul nostru Stăpân יהוה şi יהושע Mesia.
  • Iuda 1:4
  • Nimrod, care este bine-cunocut Evreilor ca fiind cel ce a ordonat construirea Turnului Babel, si un ‘mare vanator pe pamant’ a fondat intregul sistem de venerare a ingerilor, venerare a stramosilor, si venerare a idolilor dupa Potop.
  • Asa cum Nefilimii facusera inainte de Potop, asa si el a re-instituit toate caile lor pacatoase.
  • Cuvantul “zei” in Dictionarul lui Webster inseamna magistrati, lorzi, guvernatori, sau zeitati.
  • Asa cum Merovingienii au zis de prima data, samanta lui Nimrod, prin linia Refaimitilor, si apoi in multe parti ale lumii, prin Guverne, Religii (Legiunile lui Rhea), Institutii, si Traditii, l-au venerat pe Baal/Nimrod/Mithris/Oden ca mantuitor al lor, si linia lui ca fiind Printii Nobili Preoti ai Misterelor Oculte ale Babilonului.
  • ‘ Spiritele rele’ care o fac astazi pe ghizii, vizitatori din stele, protectori ai umanitatii, si maestrii ai intelepciunii, nu fac decat ceea ce acei “strajeri” ingeri din Enoh erau pusi sa faca in original.
  • Dar, in loc de ingeri protectori, ne-am ales cu spirite rele seducatoare si o multime de fii orbi ai lui Adam care te vor omora pentru ca spui adevarul.
  • Creatorul nostru ne-a dat drepturi naturale si in-alienabile, asa cum sta scris in Declaratia de Independenta.
  • In-alienabil inseamna ‘nu poate fi modificat’, nu se poate stipula impotriva lui, nu poate fi impiedicat , statutizat , sau ajustat conform nici unei alte pareri.
  • Dar daca le dam autoritatea acestor Monstri, atunci L-am negat constient Pe Yahushuah, si ne-am negat propriile drepturi naturale.
  • Dar acesta este scopul Nefilimilor, sa orbeasca Omenirea, sa o inrobeasca, si s-o eradicheze.
  • Teroristi NU sunt cei care vor sa ne protejeze drepturile, ci cei care zic ca trebuie sa le cedam pentru a fi in siguranta!
  • “ Barbatii pot striga pace pace, dar nu este pace. De fapt, Razboiul deja a inceput! Urmatorul vant adus din nord va aduce in urechile noastre clinchetul rasunator al armelor! Fratii nostri sunt deja pe campul de lupta! Noi ce mai asteptam? Ce vor de fapt barbatii? Ce si-ar dori ei? Este viata atat de draga, sau pacea atat de dulce, incat sa fim cumparati la pretul lanturilor si sclaviei? Fereasca Atotputernicul! Nu stiu ce drum vor lua altii; dar mie, dati-mi libertate, sau moarte.”
  • (Patrick Henry)
  • “ Şi Domnul mi-a zis: Enoh scrib al dreptăţii, du-te şi vorbeşte îngerilor veghetori al cerului, care au părăsit înălţimile desăvârşite ale cerului şi locuinţele lor veşnice, cei care s-au dezonorat cu femei. 6. Şi au făcut ca oamenii, luând neveste după exemplul lor şi strivind tot pământul. Spune-le lor că pe pământ, ei nu vor căpăta niciodată, nici linişte, nici iertarea păcatelor lor. Niciodată nu se vor bucura de urmaşii lor; ei îi vor vedea murind pe cei ce le sunt mai dragi; ei vor plânge după fii lor ucişi; şi mă vor ruga pentru ei, dar niciodată nu vor obţine pacea sau iertarea. ”
  • Atunci Enoh plecă şi îi spuse lui Azazyel; ‘Nu mai exista linişte pentru tine, o mare sentinţă s-a pronunţat împotriva ta. Vei fi încătuşat; Nu va fi niciodată pentru tine nici uşurare, nici iertare, nici putinţa unui ajutor, din cauza fărădelegilor pe care tu le-ai arătat .'
  • Enoh 12:4-13:3
  • Nu fiti pionii acestor falsi “viteji”, Yahuah Elohim Este SINGURUL Care ne poate salva, prin Fiul Sau, Yahushuah Mesia. Noi suntem Mireasa Lui, robii Lui, si ar trebui sa fim Prietenii Lui, si Bucuria Lui.
  • NU ai lui satan, NU ai lui Abadon, NU ai lui Azazel, NU ai lui Samyaza, NU ai Natiunilor Unite sau ai Guvernului Statelor Unite.
  • Este timpul sa iesim din Babilon oamenii mei!
 • Partea a sasea
 • Triburile pierdute ale lui Israel
  • Cand Israelul si Iuda au plecat in exil, luati de Asirieni si Babilonieni, nu toti s-au intors inapoi.
  • Triburile de nord ale Israelului au fost raspandite in toate natiunile.
  • Dispersia lor a fost modul de a pune samanta omului inapoi in neamuri, ca toate neamurile sa fie binecuvantate.
  • Elohim a promis ca EL va aduce acele triburi inapoi de la capatul pamantului, inapoi in Tara Israelului.
  • In 1998, Simcha Jacobovici a plecat in cautarea acelor triburi.
  • El a gasit descendenti din toate cele zece triburi.
  • Descendentii tribului lui Dan au fost gasiti traind in Ethiopia, si s-au intors acasa in Israel, in sfarsit, dupa ce au fost in exil peste 2500 de ani. Ei erau numiti Falashas.
  • De la acesti descendenti, noi am primit Cartea lui Enoh, dupa ce fusese pierduta peste 1500 de ani.
 • In Bukhara, Isbekistan oamenii care se numesc Heftaliti si Issahorah, nu sunt altii decat trinurile lui Nephtali si ale lui Issachar. Un oras unde traiau ei se cheama Samarkant, care in Ebraica inseamna “Oras Sumerian.” Aceste triburi au trait intr-o tara numita de catre Israeliti “Sumeria”.
 • In Keifeng, China multi oameni pe certificatul de nastere au numele de Yuda, care inseamna “Iudei”, iar ei traiesc in China de multe generatii.
 • In Birmania, India un popor numit Manasa avea o profetie care le zicea, “Shilova ne va mantui.” Shilo era Sfantul Loc pentru cele zece triburi nordice, si Elohim-ul lor Este Yahuah/Jehovah. Acest popor este tribul pierdut al lui Manasseh. Ei aveau fulare cu rugaciuni similare cu ale Evreilor, cu tesatura albastra traditionala atasata pe care ei o numeau Taloquan. In Manipur, India anumiti oameni numiti Jelumgun incercau sa formeze un stat independent Israelit. Ei aveau pana si Steaua lui David pe drapelul lor.
 • In Afghanistan, Pakistan, si Bombay India, traieste un popor pe nume Bene-Israel. Monezile vechi in posesia acestor oameni aveau Jabulon scris pe ele, tribul pierdut al lui Zevulun.
 • In Herrat, Afghanistan au fost gasite vestigii care atesta prezenta evreilor acolo. Ei au fost denumiti Aphreede, si sunt oamenii din tribul pierdut al lui Ephraim. Azi, ei nu se mai afla acolo. Acesti descendenti ai Israelului au fost gasiti in Kandahor, Afganistan si Morden, Packistan. Pana si in Corthage, Tanisia au fost gasiti descendenti ai tribului lui Asher, de asemenea si un loc numit “Ile De’ Djerbe” unde au fost gasiti descendenti ai Preotilor Kohen ai Israelului.
  • Biblia numeste cateva dintre locurile unde evreii au fost dusi in exil. Muntii Mezilor, acum re-denumiti Curfistan si Kakkuses. Raul Gozan, si locuri numite Hallah, Harah, and Habour.
  • La granita dintre Afghanistan si Pakistan
  • Trecatoarea Kyber este Trecatoarea “Habour”.
  • Raul numit Gaznia este Raul Gozan.
  • La 300 de kilometri de Kyber, un oras numit Horrat, este “Horah.”
  • Pathons, de unde provine cuvantul Afghan, erau Musulmani, dar traiau dupa o lege stricta numita Puchtunwali, o lege a evreilor, “ochi pentru ochi”; dar intr-o maniera foarte stricta.
  • Multi dintre ei au format Talibanii, pe care tara noastra cauta sa-I anihileze.
  • Ei se numesc pe sine Mosakhel care inseamna “oamenii lui Moise.”
  • Triburile din care sunt alcatuiti sunt Rabani, Ravani, si Shemwani, Gadune, Aphreede, si Wazeeree cei care isi lasa parul lung.
  • Acestea sunt triburile pierdute ale lui Reuben, Levi, Simon, Gad, Ephraim, si Nazieree care de asemeni isi tineau parul lung.
  • Pacat ca in anii recenti, Simcha Iacobovici a crezut minciunile gnosticilor si iluminatilor, care zic ca au gasit Mormantul Lui Yahushuah, si “demonstreaza” “faptul” ca Yahushuah n-A murit crucificat, ca a avut copii cu Maria Magdalena, si s-a mutat in Franta. Fac referire la acel “documentar” despre mormantul pierdut al Lui Iisus difuzat pe canalul Discovery.
  • Daca Yahushuah n-A murit, atunci pacatele noastre nu sunt luate iar Templul pentru sacrificii nu mai exista.
  • Daca Yahushuah nu S-A Inviat Pe Sine, noi nu avem Speranta la Viata Eterna.
  • Daca Yahushuah a avut copii care au dat nastere la dinastia Merovingienilor, atunci noi trecem direct sub stapanirea lor, si tot acest macel, coruptia, si minciuna propagate de ei sunt corecte in Ochii Lui Yahuah.
  • Inca vreti sa mai credeti asemenea minciuni?
 • Iar Triburile au fost dispersate pana si in Americi!
 • Piatra Los Lunas din New Mexico care dateaza din anul 1000 I.E.N., dovedeste dincolo de orice indoiala faptul ca Evreii au fost si in Americi. Acesta este Decalogul in Paleo - Ebraica.
  • Din pacate, oamenii inca mai vor sa ascunda adevarul in loc sa-l imbratiseze, vor sa fie Constient Ignoranti, si au stricat aceasta antica dovada a prezentei Evreilor/Israelitilor in Americi.
 • Evreii si Nativ-Americanii
  • Similaritatile dintre cateva dintre triburile Nativ-Americane si Evreii nu pot altfel fi explicate decat prin acceptarea faptului ca cei doi reprezinta doua ramuri ale aceleiasi culturi.
  • Traditii, tassels (Tzitzi), limba, pana si povestile despre originile lor sunt uimitor de asemanatoare.
  • Daca Nefilimii s-au raspandit printre neamuri(samanta rea care trebuia eradicata de Israel) atunci este usor de inteles ca samanta pura a lui Adam, Enoh, Noe, si Avraam a fost raspandita si ea.
  “ Căci iată, voi porunci, şi voi vântura casa lui Israel între toate neamurile, cum se vântură cu ciurul, fără să cadă un singur bob la pământ! .” Amos 9:9
  • “ Fiul omului , ia o bucată de lemn, şi scrie pe ea: ,Pentru Iuda şi pentru copiii lui Israel , cari sînt tovarăşii lui.` Ia apoi o altă bucată de lemn, şi scrie pe ea: ,,Pentru Iosif , lemnul lui Efraim , şi pentru toată casa lui Israel , care este tovarăşa lui.’
  • “ După aceea, împreună-le una cu alta, într'o singură bucată, aşa încît să fie una în mîna ta.”
  • Ezekiel 37:16 &17
  • “ În acelaşi timp, יהוה Îşi va întinde mâna a doua oară, ca să răscumpere rămăşiţa poporului Său, risipit în Asiria şi în Egipt, în Patros şi în Etiopia, la Elam, la Şinear şi la Hamat, şi în ostroavele mării .
  • El va înălţa un steag pentru neamuri, va strânge pe surghiuniţii lui Israel, şi va aduna pe cei risipiţi ai lui Iuda, de la cele patru capete ale pământului .”
  • Isaia 11:11 & 12
  • Nici o natiune, nici o rasa sau cultura nu sunt scutite.
  • SAMANTA sarpelui poate fi in fiecare dintre noi.
  • Dar SAMANTA Israelului de asemenea poate fi in fiecare.
  • Este decizia ta daca vrei sa fii cu Ei, sa ii venerezi pe Ei, sa le slujesti lor
  • Sau sa fii cu Cu Yahuah prin Legamintele Lui, sa IL Venerezi Pe EL, si sa II slujesti LUI.
  • Poti zice “Domnul (Baal) GOD (soarele)” sau poti zice “Yahu-Shuah (Yahuah Este Mantuirea Noastra).
  • Dar nu Este decat un SINGUR NUME prin Care suntem mantuiti!
 • Partea a saptea
 • Amintirea Eden-ului
 • Asa cum triburile au fost pierdute, si adevarul a fost pierdut.
  • Cartea lui Enoh , Pastrata de Etiopienii Falashas, descendentii tribului pierdut al lui Dan, a avut loc de cinste si a fost canonizata de catre Evrei, si de catre credinciosii de dinainte de consiliul de la Niceea.
  • Intai fariseii, apoi Romano-Catolicii, au ascuns aceasta scriptura, si a fost pierduta pentru omenire peste 1500 de ani, afectand fiecare teologie conceputa de atunci.
 • Fara aceasta carte, mare parte din Scriptura nu putea fi inteleasa, si anume acel avertisment contra raului care inca din zorii creatiei a incercat sa distruga Samanta Omului. Mesia a venit sa ne salveze din pacate, si sa puna Lumina Sa asupra ‘Stapanirilor si Puterilor’ care au condus acest pamant, si Sa Isi ia Imparatia inapoi, s-o faca din nou A Lui.
  • Cartea lui Enoh ne da o descriere clara a Universului. Zece Ceruri, si numai cel de sus locuit de fiinte drepte. Restul Cerurilor locuite de fiinte cazute.
  • Lista de citate DIN Enoh in Scripturile Mesianice(Noul Testament):
  • Enoh cea mai veche copie 150bc Noul Testament 30+AD
  • 64:4 Matei 3:17
  • 6:9 Matei 5:5
  • 50:2, 4, 5 Luca 21:28, Matei 22:30, Matei 13:43
  • 93:7 Iacov 5:1, Luca 6:24
  • 96:6, 7, 25 Luca 19-20
  • 105:26 Matei 19:28
  • 57:11 Romani 2:11
  • 38:2 Matei 26:24
  • 19:2 Intai Corinteni 10:20
  • 22:10, 12 Luca 16:26
  • 39:3, 4, 7 Doi Corinteni 12:1-4, Apocalipsa 19:1
  • 46:2 Coloseni. 2:3
  • 9:3, 4 Apocalipsa 17:14 + 19:16, Ap. 4:11,Evrei. 4:13
  • 24:11, 10 Apocalipsa 22:2, Ap. 2:7, Ap. 22:14
  • 85:2 Apocalipsa 9:1
  • 60:13 Doi Tesaloniceni
  • 10:15, 16 Iuda 6, Doi Petru 2:4, Apocalipsa. 20:10
  • 21:56 Apocalipsa. 20:1-3
  Ap.-apocalipsa
  • ‘ Şi pentru ei a prorocit Enoh , al şaptelea patriarh de la Adam , când a zis: "Iată că a venit יהוה cu zecile de mii de sfinţi ai Săi, ca să facă o judecată împotriva tuturor, şi să încredinţeze pe toţi cei nelegiuiţi, de toate faptele nelegiuite, pe care le-au făcut în chip nelegiuit, şi de toate cuvintele de ocară pe care le-au rostit împotriva Lui aceşti păcătoşi nelegiuiţi .”’
  • Iuda 1:14 & 15
  De unde a putut Iuda sti cuvintele lui Enoh, decat dintr-o Carte pe care Enoh a scris-o inaite de Potop.
  • Timpul nostru pe Pamant e scurt si Imparatia Cerurilor este aproape.
  • Calea dreptatii este foarte ingusta, si trebuie sa fim atenti la pasii nostri mergand printre lucrurile abominabile carea acopera lumea intreaga.
  • Din gura Parintelui nostru Enoh a venit un avertisment care este discutat si in Scriptura, dar care nu poate fi inteles completamente fara aceasta Marturie antica.
  • Ceea ce se petrece cu lumea noastra nu poate fi inteles la adevarata valoare, gravitatea lucrurilor cu care ne confruntam, si adevarul in toata plinatatea lui, fara aceasta carte, care la fel ca celelalte parti ale Scripturii, Este Cuvantul Lui Yahuah.
  • Putem oare sa ignoram dovezile arheologice si geologice, si sa pretindem ca aceste lucruri nu s-au petrecut?
  • Putem noi, stiind ca Satana se preface in inger de lumina, sa credem ca toate acestea au fost demult, si ca nu se mai petrec si in timpurile noastre?
  • Exista multa literatura a lui si despre Cartea lui Enoh, numeroase traduceri, si chiar alte carti scrise de el. (Enoh a scris 366 de carti in timpul sederii sale pe Terra)
  • Primul Enoh, sau ‘Etiopianul Enoh’, poate fi verificat ca este adevarat, acceptat de neamuri inainte de Consiliul de la Niceea, in vremurile cand Sfantul Imperiu Roman a existat, acceptat si astazi de oamenii de stiinta, profesori, si nu numai. Cartea lui Enoh este mentionata de multe ori in Scriptura canonica, si in toate scrierile pagane. Gasita pe de-a-ntregul in Etiopiana, in latina parte din ea, Greaca, Aramaica, si Coptica.
  • Al doilea Enoh, sau ‘Enohul Slavon’, este indoielnic, totusi contine esenta Primului Enoh, si arata cat de mult a fost traditia despre Enoh raspandita de-a lungul mileniilor. Originalul este in limba slavona.
  • Al treilea Enoh, sau ‘Viziunea Rabinului Ismael’, este o parte din Mishna Iudaica(intregul set de legi religioase iudaice), si arata clar credinta Ebraica in povestea lui Enoh.
  • Cartea Uriasilor, gasita printre Manuscrisele de la Marea Moarta arata iar respectul pe care Israelul antic il avea pentru Cartea lui Enoh, ea fiind una dintre cartile lui Enoh. Enoh a zis in Primul Enoh ca el a scris 366 books, asa ca este foarte posibil. Aceasta carte il mentioneaza si pe Ghilgames in retrospect cu Nefilimii din Enoh. Este pastrata in aramaica si ebraica, impreuna cu alte fragmente din carti similare, cum are fi Cartea lui Iaser si Cartea Jubileelor. Acestea doua au fost gasite de James Bruce cand a fost in Etiopia si a adus de acolo 3 carti complete a lui Enoh cu el.
  • Cartea Uriasilor Maniheana este clar inspirata din Cartea Uriasilor gasite in Manuscrisele de la Marea Moarta, si scrisa prin prisma folclorului arabesc si persan.
  • Mat 24:37 Cum s'a întîmplat în zilele lui Noe, aidoma se va întîmpla şi la venirea Fiului Omului .
  • Mat 24:38 În adevăr, cum era în zilele dinainte de potop, cînd mîncau şi beau, se însurau şi se măritau, pînă în ziua cînd a intrat Noe în corabie,
  • Mat 24:39 ş i n'au ştiut nimic, pînă cînd a venit potopul şi i-a luat pe toţi, tot aşa va fi şi la venirea Fiului Omului .
  • Cartea lui Enoh este singurul izvor istoric care explica in detaliu ce s-a petrecut in vremea lui Noe.
  • Cum putem sa ne dam seama de semnele vremurilor, daca nu cunoastem trecutul?
  • Enoch insusi a zis ca cartea lui este : “ dar nu pentru aceasta generaţie, ci pentru o generaţie, care va veni. ”, pentru Alesii din vremurile din urma.
  • Este timpul sa invatam aceasta carte.
 • “ Aşa că să nu vă temeţi de ei. Căci nu este nimic ascuns care nu va fi descoperit, şi nimic tăinuit care nu va fi cunoscut.” Matei 10:26 Amintiti-va ce a zis Yahushuah despre ei:
  • Dragostea Stapanului nostru יהושע   Mesia sa fie cu cei Alesi. Amĕin.
  • Apocalipsa 22:21
 • Pentru adancirea studiului, si Dovezi, sursele acestei lecturi pot fi gasite aici…
  • A Tradition of Giants by John Heckewelder
  • Holocaust of Giants by Vine Deloria
  • Did Biblical Giants Build The Circle of the Refaim? By Barry Chamish
  • From the Ashes of Angels by Andrew Collins
  • The 12th Planet by Zecharia Sitchin
  • Stranger Than Science by Frank Edwards
  • The Book of Hanoch (Reconstruction Version) by Stephen H. Aherns
  • The Scriptures by Institute for Scripture Research (Pty) Ltd
  • The Ultimate Encyclopedia of Mythology by Aurthur Cotterell & Rachel Storm
  • A Dictionary of Angels by Gustav Davidson
  • The World’s Last Mysteries by The Reader’s Digest Association, INC.
  • Ancient American by Dr . Glenn Kimball, Volume 5, Issue #34
  • Report on Mount Explorations Of The Bureau Of Ethnology, 12 th Annual Report
  • by Smithsonian Bureau Of Ethnology 1890-1891
  • Fallen Angels and the Origins of Evil by Elizabeth Clair Prophet
  • Holy Blood, Holy Grail by Michael Baigent, Richard Leigh, and Henry Lincoln
  • Fossilized Customs by Lew White
  • Devils and Demons and the Return of the Nephilim by John Klein and Adam Spears
  • The Grimoire of Lady Sheba by Lady Sheba
  • Mythology by Edith Hamilton
  • The Dead Sea Scrolls by Wise, Abegg, and Cook
  • Technology of the Gods by David Hatcher Childress
 • www.genesispark.com www.mysteriousworld.com www.drdino.com www.genesis6giants.com www.wyattmuseum.com http://.biblefacts.org http://omniology/Joe+GiantLeg.html www.bible.ca/tracks www.returnofthenephilim.com www.talkorigins.org www.rense.com www.burlingtonnews.net www.biblebelievers.org www.creationists.org www.worldwidewarriors.org
 • Sfarsit