• Share
 • Email
 • Embed
 • Like
 • Save
 • Private Content
Reunió 2013 2014
 

Reunió 2013 2014

on

 • 358 views

 

Statistics

Views

Total Views
358
Views on SlideShare
241
Embed Views
117

Actions

Likes
0
Downloads
0
Comments
0

1 Embed 117

http://santlluisciclemitja.blogspot.com.es 117

Accessibility

Categories

Upload Details

Uploaded via as Microsoft PowerPoint

Usage Rights

© All Rights Reserved

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
 • Full Name Full Name Comment goes here.
  Are you sure you want to
  Your message goes here
  Processing…
Post Comment
Edit your comment

  Reunió 2013 2014 Reunió 2013 2014 Presentation Transcript

  • BENVINGUTS AL NOU CURS 2013 - 2014 Ester Mateo- 4tA Sílvia Parés - 4t B Lala Pons- Desdoblaments
  • CANVIS I NOVETATS  En cada assignatura s'utilitzarà llibre i llibreta, com el curs passat, però incidint més en la presentació i polidesa.  El treball que no s’acaba a la classe són deures a fer, com també feina expressament manada pels mestres.  ARTS AND CRAFTS  Matèria AICLE  Es treballaran els materials i les ordres en anglès, així com també diferents artistes de diverses disciplines de l’art.  PROJECTE DE MEDI  No utilitzarem el llibre de text i l'avaluació serà continuada  Necessitarem que des de casa col·laboreu amb la cerca d’informació tot donant un cop de mà al nen/a.
  •  ENGLISH  Ampliació amb les hores d’anglés (3hores de classe i una complementaria de Conversation).  MATEMÀTIQUES  Agrupaments flexibles.  Càlcul mental diàriament a l’hora de matemàtiques  LECTURA (dos dies a la setmana amb quadernet de comprensió lectora)  Cada trimestre es llegirà un llibre que els alumnes hauran de comprar al col·legi. El primer serà “Les aventures del megacapità Fonoll”, el seu preu són 8,10 euros.
  • RECOMANACIONS  Cal ser puntual tant a l’entrada com a la sortida de la classe.  LLIBRES I LLIBRETES  Cal que tots els llibres i les llibretes es quedin a casa i només portin els que necessitin per aquell dia per tal de fomentar l’autonomia i la responsabilitat.  El nen que sigui capaç de saber quin llibre pot deixar a la classe també ho pot fer i només portar-se a casa els llibres necessaris per treballar.  AGENDA  Cal fer un bon ús. Anotarem les feines el dia que les comencem a fer. Cada divendres la mestra signarà i cal que els pares la tornin signada el dilluns següent.  Cal fomentar l’hàbit d’estudi i acabar la feina en el mateix dia en que s’ha començat. I diàriament treballar o repassar sobre les tasques de classe.  És molt enriquidor que els nens gaudeixin d’activitats extraescolars, segons les seves necessitats i capacitats) però es important que també tinguin temps per fer deures, jugar, berenar, distreure’s, repassar... una estona per la tarda.  Cal utilitzar el material escolar que proporciona l’escola i és recomanable tenir un joc a casa. No es poden utilitzar bolígrafs tipus pilots ni retoladors. Aconsellem que els alumnes portin dos estoigs un de petit i un gran.
  • MATERIAL MATERIAL QUE DONAREM A L’ESCOLA: llapis, goma, regle, maquineta, bolígrafs, colors de fusta, retoladors, plastidecor i les llibretes i quadernets.  Carpeta tipus classificadora.  1 paquet de tovalloletes humides per la classe.  1 estoig de roba petit i gran  1 subratllador groc per a l’agenda.  1 flauta (a partir del gener)  1 joc de regles (escaire, cartabó i transportador d’angles).*  1 compàs senzill.* *Aquest material caldrà portar-lo quan el mestre ho indiqui.
  • RECORDATORIS I CALENDARI  Estudi al migdia (excepte dimecres)  Per fomentar la bona alimentació, tots els dimecres s’haurà de portar una peça de fruita per esmorzar. Progressivament s’està introduint aquest hàbit des de P-3 fins a C.M.  16 de setembre: FOTO DE GRUP  31 d’octubre i 1 de novembre: Tots sants i lliure elecció.  6 de desembre: La Constitució.  15 de desembre: FESTIVAL DE NADAL  Del 21 de desembre al 7 de gener: Vacances de Nadal.  Del 12 de gener al 17 de gener: SKY*  20 de gener: Festa local  3 de març: Festa de lliure elecció.  Del 12 d’abril al 21 d’abril: Setmana Santa  Del 2 al 4 d’abril: COLÒNIES*  1 de maig: Dia del treballador i 2 de maig: Lliure elecció
  • ACTIVITATS LÚDIQUES  SORTIDES CULTURALS  Museu de la ciència i la tècnica de Catalunya el 25 d’octubre  Teatre i sortida per l’entorn 6 de març  El bosc urbà de BCN 16 de juny  S’informarà sobre el preu i altres aspectes en una circular . No caldrà portar el xandall. Si un alumne no pot assistir i ja ha pagat la sortida no es tornaran els diners ja que els monitors i tota l’activitat es paguen amb antelació.  SKY  Els nens/es esquiaran al matí i a la tarda.  Menjaran a pistes  Aniran acompanyats dels professors, dos monitors d’esquí i dos monitors de l’agència.  Cal portar-ho tot marcat i ordenat per tal de facilitar l’autonomia dels nens/es.  Es farà una propera reunió per tal de concretar tota la informació necessària.  COLÒNIES ( del 2 al 4 d’abril)  L’estada serà a la casa de colònies de Can Ribas de Montbui (Bigues i Riells).  Cal portar-ho tot marcat i organitzat dins la bossa.  Cal recordar que aquesta activitat està organitzada per l’AMPA.
  • ATENCIÓ A LA DIVERSITAT  L’actitud i l’evolució de l’alumne és el més important, ens adeqüem a les seves necessitats i ritme de treball.  DESDOBLAMENTS I REFORÇOS  Matemàtiques, anglès i resolució de problemes.  Grups homogenis (divisió dels dos grups en tres grups respectant ritme de treball i d'aprenentatge). Aquest grups són flexibles durant tot el curs i les 3 mestres aniran canviant cada trimestre.  El fet de tenir grups més reduïts permetrà a la mestra poder fer un seguiment més acurat de cada alumne i per tant pot ser que hi hagi alumnes que necessitin maneres de fer diferents (deures, fitxes, controls...).  Tots els grups treballaran els mateixos continguts i s’avaluarà amb la mateixa prova.  REFORÇ: 2 hores a l’àrea de llengua castellana i catalana.  Com a persona responsable del gabinet psicopedagògic continuarem comptant amb l’Alícia Gavaldà.
  • ALTRES ASPECTES  BIBLIOTECA  Com ja fèiem l’any passat continuarem fomentant la lectura a través de la biblioteca de l’aula tot i que també es podran llegir llibres de casa.  Farem la lectura d’un llibre cada trimestre amb un treball de comprensió i una activitat quan l’acabem.  EXÀMENS DE CAMBRIDGE  Es començaran a fer els primers exàmens oficials de Cambridge. En una propera circular els professors d’anglès us informaran més acuradament.  Els exàmens oficials segueixen la mateixa línia que el First Certificate.  Es fan des de 4t fins a 6è de primària i es preparen un mes abans durant els patis del migdia (març)  Els exàmens són més econòmics fer-los a l’escola perquè hi ha un acord amb la Fundació d’Escoles Cristianes.  Els exàmens es realitzaran a l’escola sempre que el mínim d’alumnes inscrits sigui de 25. (10 d’abril)  NOTES  Durant el curs escolar hi haurà 3 informes, un per trimestre. Les valoracions seran les mateixes que l’any passat.  Tot i que l’actitud no queda reflectida en cap nota, nosaltres la tenim molt en compte a la nota global.  El 6è trimestre portaran un informe de final de cicle (notes de 3r i 4t)  BLOGS  Com l’any passat, una vegada entrat el curs, els alumnes podran anar visitant els diferents
  • MÉS INFORMACIONS  Entrades i sortides  Tots els alumnes han de entrar i sortir del col·legi per la porta del poliesportiu. Únicament sortiran per la porta principal els alumnes que hagin d’agafar l’autocar escolar.  Els alumnes que vulguin assistir al col·legi en bicicleta o patinet necessitaran una autorització de secretaria.  Festes d’aniversari  Recordem que no es poden portar llaminadures per celebrar els aniversaris, ni pastissos casolans. Recomanem productes envasats, individuals i amb el tiquet de compra.  No es repartiran les targetes a classe, aconsellem repartir-les a la sortida i fora del col·legi.
  •  Medicaments Es poden donar dos casos: a) Un alumne que ocasionalment ha de prendre un medicament. Caldrà portar recepta del metge (dosis, hora i durada del tractament) i una autorització dels pares (amb nom i DNI, i autoritzant al tutor a que li pugui administrar aquell medicament). Tot grapat. b) Un alumne crònic, que ha de prendre un medicament durant tot el curs, necessitarà portar una recepta del metge (on s’especifiqui que és per tot el curs, dosis i hora d’administració) i una autorització dels pare; tot grapat.  Pares separats  Durant el curs no es donarà informes del procés d’aprenentatge de l’alumne a les noves parelles de pares separats si no venen acompanyats del pare o mare biològic.
  • TUTORIES • ESTER MATEO DIJOUS DE 16 A 17 HORES  SÍLVIA PARÉS DIMECRES 9 A 9.45
  • GRÀCIES PER LA VOSTRA ASSISTÈNCIA Les mestres de 4t