Presentació 1
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×
 

Presentació 1

on

 • 176 views

 

Statistics

Views

Total Views
176
Views on SlideShare
147
Embed Views
29

Actions

Likes
0
Downloads
0
Comments
0

2 Embeds 29

http://reciclatgeescolartrinitaries.blogspot.com.es 28
http://reciclatgeescolartrinitaries.blogspot.com 1

Accessibility

Categories

Upload Details

Uploaded via as Microsoft PowerPoint

Usage Rights

© All Rights Reserved

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
 • Full Name Full Name Comment goes here.
  Are you sure you want to
  Your message goes here
  Processing…
Post Comment
Edit your comment

Presentació 1 Presentació 1 Presentation Transcript

 • ANÀLISI DE LA ZONA COSTANERA DE SANT ANTONI DE PORTMANYZones de la costa analitzades:·Platja Es Puet.·Zona del passeig amb port i platja.
 • 1. Platja Es Puet. Localització: Es troba entre la Platja des Regueró , Punta des Molí i sEstanyol. Dóna final al municipi de Sant Antoni i principi a Sant Josep.Zona propera a 200m: roques, sorra ,construccions, mar i un petit bosc. Tipus de zona costanera: platja darena. Accés fàcil: a peu per el passeig marítim, transport públic i en cotxe. Tipus de vegetació: posidònia, herva, lavanda i palmeres plantades artificialment.
 • 1.1 Platja Es Puet. Tipus danimals: cucs, meduses, mol·luscos, cloïsses, aranyes, aus marines i gavines.Fems i pol·lució: materials procedents de la construcció,mobiliari domèstic, bosses, restes procedents dalta mar, escombraria dispersa per la platja, ampolles, papers, contaminació visual de la mar, vaixells i canonades. Contaminació doli o petroli: Sí, en laigua. El seu origen pot ser dels vaixells morts. Serveis i infraestructures: 1-dutxa, 2-restaurant, 10- papereres, 3-senyals, 2-molls, 1-pou.
 • 1. Passeig marítim. Localització: El passeig està situat entre la platja Es Puet i el port de Sant Antoni. En ell es troba la platja sArenal. Accés fàcil: a peu. Tipus de zona costanera: asfalt i sorra. Zona propera a 200m: roques, sorra, construccions, mar.Tipus de vegetació: palmeres artificialment plantades, plantes artificialment plantades, lavanda, herva i posidònia.Tipus danimals: cucs, cloïsses, aus marines, gavines i peixos.
 • 1.1 Passeig marítim. Fems i pol·lució: Vam trobar menys que en es Puet però hi havien encara deixalles. Contaminació doli o de petroli: No.Serveis i infraestructures: 60-papereres, 67-bancs, 75- faroles, 2-parcs, 1-pista de basquet, 11-dutxes, 10-restaurants, 5-hotels, 1-bany de minusvàlids (tancat), 3- cavanyes de socorristes, 1-caixa (destrossada), 5- senyals (algunes trencades), 2-cavines de telèfon(trencades), 1-local de submarinisme, 1-velomar (abandonat), 1-torrentera(bruta). Cada vint metres podem trobar una paperera, i milers de xiclets.
 • SuggerènciesHem observat que a la platja dÉs Puetó solament hi havia un accés per a invàlids i estava en mal estat, també hem trobat solament un senyaldentrada prohibida per als gossos. Suggerim una nova infraestructura per a laccés dinvàlids i noves senyalitzacions tant de gossos com de qualsevol cosa perjudicial per a la platja. També hem trobat canonades trencades cap al mar.
 • Suggerències● Estudiant el passeig marítim observem 3 cabanyes de socorristes i diversos senyals de pas prohibit als gossos. Suggerim afegir més cabanyes de socorristes i més senyalitzacions davís per als banyistes de no rebutjar cap tipus descombraries cap a la platja. Trobem un bany per minusvàlids en bon estat, però tancat. Cada 30 metres hi ha un fàcil accés per a totes les persones. Localitzem 3 cabines telefòniques avariades i totalment danyades. Suggerim atendre tots aquests desperfectes del passeig marítim, afegim trobar un vaixell abandonat massa perjudicial per a la platja i milers de xiclets en tot el passeig.
 • Estudiat y realitzat per:● Clara Sanchez Marín● Teresa Constela Torres● Amyra Maadoumi Zrirak● Natalia Cano Navarro● Susana Hurtado Bustamante