La
castanyeta
Fa molts i molts anys, hi havia una
castanya molt entremeliada, que vivia
crec que si elcrec que si el
podríem ajudar!!podríem ajudar!!
M’han dit aM’han dit a
l’escola quel’escola que
nosaltres so...
- He pensat que- He pensat que
podríem anaralpodríem anaral
poble i ajudar-lopoble i ajudar-lo
amb tota la nostraamb tota ...
En aquell mateixEn aquell mateix
moment vaapareixermoment vaapareixer
unadonaamb unesunadonaamb unes
faldillesi unsmitjons...
-De debó?- es va-De debó?- es va
assombrarl’homeassombrarl’home
- Itant que si, li diré a la- Itant que si, li diré a la
m...
acceptarel convit, i veient queacceptarel convit, i veient que
portava un bon grapatportava un bon grapat
d’ametlles, es v...
Tot el pobleesvaunir alafesta,Tot el pobleesvaunir alafesta,
i desdellavors, aladonali vani desdellavors, aladonali van
di...
Fi
La castanyeta
La castanyeta
La castanyeta
La castanyeta
La castanyeta
La castanyeta
La castanyeta
La castanyeta
La castanyeta
La castanyeta
La castanyeta
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

La castanyeta

874 views
797 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
874
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
8
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

La castanyeta

 1. 1. La castanyeta
 2. 2. Fa molts i molts anys, hi havia una castanya molt entremeliada, que vivia
 3. 3. crec que si elcrec que si el podríem ajudar!!podríem ajudar!! M’han dit aM’han dit a l’escola quel’escola que nosaltres som unnosaltres som un fruit amb moltfruit amb molt valorenergètic ivalorenergètic i vitamines, -vavitamines, -va exclamarlaexclamarla castanyeta.castanyeta. - Sí, és veritat- Sí, és veritat!!
 4. 4. - He pensat que- He pensat que podríem anaralpodríem anaral poble i ajudar-lopoble i ajudar-lo amb tota la nostraamb tota la nostra energia!!- va direnergia!!- va dir entusiasmada.entusiasmada. -Bé, castanyeta tot-Bé, castanyeta tot això està molt bé,això està molt bé, però... com pensesperò... com penses arribaral poblearribaral poble
 5. 5. En aquell mateixEn aquell mateix moment vaapareixermoment vaapareixer unadonaamb unesunadonaamb unes faldillesi unsmitjonsfaldillesi unsmitjons molt gruixuts, unamolt gruixuts, una camisai un mocador alcamisai un mocador al cap amb unacistelleta icap amb unacistelleta i un bastó, queveniaaun bastó, queveniaa buscar bolets.buscar bolets.
 6. 6. -De debó?- es va-De debó?- es va assombrarl’homeassombrarl’home - Itant que si, li diré a la- Itant que si, li diré a la meva amiga i el seu maritmeva amiga i el seu marit que m’acompanyin i lique m’acompanyin i li portarem, així ensportarem, així ens quedarem una estonetaquedarem una estoneta amb vostè i li farem tambéamb vostè i li farem també companyia.companyia. -Molt bé, doncs, ens veiem-Molt bé, doncs, ens veiem aquesta nit!- liaquesta nit!- li varespondre el veï totvarespondre el veï tot
 7. 7. acceptarel convit, i veient queacceptarel convit, i veient que portava un bon grapatportava un bon grapat d’ametlles, es va oferirad’ametlles, es va oferira perpararuns panellets amb elles.perpararuns panellets amb elles. L’ametlleta es va ficarmoltL’ametlleta es va ficarmolt contenta perquècontenta perquè li semblava moltli semblava molt bona idea convertir-se en unbona idea convertir-se en un deliciòs panellet.deliciòs panellet.
 8. 8. Tot el pobleesvaunir alafesta,Tot el pobleesvaunir alafesta, i desdellavors, aladonali vani desdellavors, aladonali van dir “laCastanyera”, i cadanit dedir “laCastanyera”, i cadanit de TotsSants, els totselspoblesesTotsSants, els totselspobleses van copiar aquellabonaidea, ivan copiar aquellabonaidea, i per aquestaraó mengemper aquestaraó mengem canstanyestorradesi panelletscanstanyestorradesi panellets ben bonsacompanyatsdebonsben bonsacompanyatsdebons amicsi familiarsamicsi familiars..
 9. 9. Fi

×