xats i fors a internet

159
-1

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total Views
159
On Slideshare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
0
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

xats i fors a internet

 1. 1. xats i fors ainternet alumnes:Raúl Sánchez i David Cabrera
 2. 2. index1. que son?2. mapa conceptual.3. perqué serveix?4. historia.5. comparacions.6. quants tipos de fors hi ha?
 3. 3. MAPA CONCEPTUAL einas de comunicaciócorreu electronic fors xatsUns dels inventsmes revolucionaris. Es un escenari de Designa una comunicacioPot envia cualsevol comunicacio per escrita realitzada detipus de archiu tal internet. manera instantanea.com: Es proporciona el Pots entablir unaImatges,Textos, devat. comunicació amb amics,Archius de audio... Es una eina que familiars,compañs de treball permet a un usuari o inclus de personas publica el seu misatge. desconegudes.
 4. 4. QUE SÓN?Són pagines en la que pots penjar coses en elmur de cualsevol persona que tinguis en amicsaixó depen de la pagina que sigui.
 5. 5. PERQUE SERVEIX?Serveixen per parlar sobre coses que bulguis otambé amb amic que tinguis o també potsconeixer a altres persones (per buscar parella,amics del pasat, etc).
 6. 6. LHISTORIASón els descendents moderns dels sistemesde notícies BBS (Bulletin Board System) iUsenet, molt populars en els anys 1980 y1990.
 7. 7. COMPARACIONSEn comparació amb els blocs, es diferencienque els fòrums permeten una gran quantitatdusuaris i les discussions estan niades, algunacosa similar al que serien els comentaris en elsblocs. A més, en general, els fòrums solen serde temes més diversos o amplis amb unaquantitat de contingut més variat i la possibilitatde personalitzar a nivell usuari (no només anivell amo)
 8. 8. QUANTS TIPOS DE FORSHI HA?Existeixen els Fòrums en línia i els Fòrumsoffline. Els Fòrums online són aquells en quèes manté una comunicació constant. ElsFòrums offline són aquells en els quals esdeixa un comentari i els visitants poden donarla seva opinió.
 9. 9. ENEMIGOS DEL CORRECTOFUNCIONAMOENTO DEL FOROUsuaris titelles: usuaris que estan inscrits en elfòrum dos o més vegades, fent-se passar perdiferents membres, però els administradorspoden acabar amb això mirant periòdicamentles IP dels usuaris.Fake: usuaris que es fan passar per altresmembres.
 10. 10.

×