Presentación Conte "A que sap la lluna?"

6,607 views
6,179 views

Published on

Published in: Technology
0 Comments
1 Like
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

No Downloads
Views
Total views
6,607
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
244
Actions
Shares
0
Downloads
48
Comments
0
Likes
1
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Presentación Conte "A que sap la lluna?"

 1. 1. Feia molt temps que els animals desitjaven saber quin gust tenia la lluna. Solament volien provar un trosset. Per les nits, tots els animals ansiosos miraven cap al cel.
 2. 2. Un bon dia,la petita tortuga va decidir pujar la muntanya més alta per poder tocar la lluna.
 3. 3. Des d’allí dalt, la lluna estava més a prop, però la tortuga no5 podia tocar-la. Llavors, crida l’elefant.
 4. 4. La tortuga li digué a l’elefant: “Puja a la meva esquena i potser arribéssim a la lluna” Quan més a prop estaven l’elefant i la tortuga de la lluna aquesta s’allunyava una mica. Els dos animals van demanar ajuda a la girafa.
 5. 5. L’elefant li digué a la girafa: “Puja a la meva esquena i potser arribéssim a la lluna” La girafa estirava i estirava el seu coll, però la lluna al veure als animals prop seu s’allunyava. LLavors van cridar a la zebra que passava per allà.
 6. 6. La girafa li digué a la zebra: “Puja a la meva esquena i potser arribéssim a la lluna” La zebra s’esforçava molt, però tampoc van poder tocar la lluna. LLavors van cridar al lleó que caminava per allà.
 7. 7. El lleó va pujar a l’esquena de la zebra, Però quan la lluna va veure al lleó va tornar a distanciar-se una mica més. Aquest cop tampoc van aconseguir tocar-la. Els animals van decidir cridar a la guineu.
 8. 8. La guineu es va posar sobre l’equena del lleó i va estirar-se tant com va poder. Faltava molt poc per tocar la lluna Però, tot i així, tampoc ho van aconseguir. Van demanar ajuda al mono.
 9. 9. Aquest cop van dir: “Segur que ho aconseguim!” La lluna quan va veure al mono va retrocedir. El mono ja podia olorar la lluna, però de tocar-la, Ni parlar! I van cridar al ratrolí.
 10. 10. El ratolí va pujar sobre l’esquena del mono. La lluna quan va veure al ratolí va pensar: “ Segur que aquest animal tan petit no podrà agafar-me” Per això es va quedar quieta just on estava. Llavors, el ratolí pujà per damunt de la tortuga, de l’elefant, de la girafa, de la zebra, del lleó, de la guineu, del mono i...
 11. 11. ... d’una mossegada, arranca un tros petit de la lluna. La va saborejar i després Li dona un trosset al mono, a la guineu, al lleó, a la zebra, a la girafa, a l’elefant i a la tortuga. La lluna tenia el gust exactament d’allò que més li agradava a cadascú.
 12. 12. Aquella nit, els animals van dormir molt i molt junts.
 13. 13. El peix que havia mirat tot l’espectacle, no entenia res i digué: “ Vaja, vaja! Tant esforç per arribar a la lluna que esta al cel. No han vist que aquí, a l’aigua hi ha una de més a prop.

×