La contaminació de l'aigua

1,426 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
1,426
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
5
Actions
Shares
0
Downloads
6
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

La contaminació de l'aigua

  1. 1.  La contaminació de laigua és aquell tipus de contaminació calorífica, física química o biològica, que afecta l‘aigua dolça o salada a la natura.
  2. 2. Causes Les causes principals de la contaminació de l‘aigua dolça la Terra pot provenir de orígens diferents:o Domèstic: aigües procedents de la neteja personal, la neteja de la llar,etc.r Agrícola i ramader: aigües contaminades pels adobs i pesticides, i per les deposicions i els purins dels animals de les granges.r Industrial: aigües alterades per residus dorigen diferent, com els residus metàl·lics pesants (mercuri, plom, etc).
  3. 3. La contaminació del mar Els oceans i els mars cobreixen més de les dues terceres parts de la superfície de la Terra. A les seves aigües podem trobar moltes formes de vida, des de plàncton i plantes marines fins a enormes balenes. Daltra banda, els oceans tenen un paper molt important en el cicle de laigua, en la formació de climes i en la constituci química de latmosfera.
  4. 4.  Des de fa milers danys, els éssers humans han explotat els recursos que ofereix el mar: pesca, mitjà de transport de mercaderies i persones... i fins i tot lhan utilitzat per abocar-hi residus.
  5. 5.   La contaminació de laigua dolça contaminació de laigua és causada per la presència de grans quantitats de matèries estranyes en els ecosistemes aquàtics, les quals nalteren lequilibri.
  6. 6. Rachida sabir

×