Formació Consensus: Com activar i desactivar funcionalitats

483 views
432 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
483
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
26
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Formació Consensus: Com activar i desactivar funcionalitats

  1. 1. Formació Consensus Com activar i desactivar funcionalitats amb el suport de:
  2. 2. Índex <ul><ul><li>Conceptes previs </li></ul></ul><ul><ul><li>On i com puc activar o desactivar les funcionalitats de Consensus? </li></ul></ul>
  3. 3. Conceptes previs <ul><li>Totes les funcionalitats de Consensus exceptuant els espais de participació es poden activar o desactivar segons les necessitats de cada ajuntament </li></ul><ul><li>L’activació o desactivació de les funcionalitats es fa des del backoffice </li></ul><ul><li>Les funcionalitats només poden ser activades o desactivades per l’administrador </li></ul><ul><li>És important desactivar aquelles funcionalitats que no s’utilitzen per tal de donar una imatge coherent de la web a la ciutadania </li></ul>
  4. 4. On i com puc activar o desactivar les funcionalitats de Consensus?
  5. 5. On puc activar o desactivar les funcionalitats? Les funcionalitats les pot activar o desactivar l’administrador des del backoffice. 1. Administració: Cal entrar a la pàgina d’administració del backoffice i fer clic en el botó “Configuració global” per accedir al panell d’activar o desactivar funcionalitats. 2. Activació de les funcionalitats: En aquest panell hi ha el llistat de les següents funcionalitats: cartes als Regidors, Agenda de Plens, Qüestionaris, Butlletí, Notícies, Agenda d’Esdeveniments i Destacats.
  6. 6. Com activar o desactivar funcionalitats? 1. Activar una funcionalitat: Per activar una funcionalitat hem de clicar el botó que hi ha al costat de cada funcionalitat. Quan el botó no està clicat, la funcionalitat està desactivada. 2. Desar la feina feta: Una vegada haguem decidit quines funcionalitats activar o desactivar, només cal desar la feina feta clicant el botó corresponent.
  7. 7. Exemple 1 1. Activar funcionalitats En aquest cas s’han desactivat les funcionalitats Notícies, cartes als Regidors i Destacats. La desactivació de determinades funcionalitats, concretament les notícies, l’agenda d’esdeveniments, el butlletí i els destacats, poden tenir conseqüències en la imatge de la web al frontoffice. 2. Visibilització en el frontoffice: El fet de desactivar la funcionalitat notícies implica que els espais de participació es mostren a tot l’espai central. La desactivació de destacats deixa un buit a la part esquerra inferior de la pantalla.
  8. 8. Exemple 2 1. Activar funcionalitats En aquest cas s’han desactivat les funcionalitats Butlletí i Agenda d’Esdeveniments. 2. Visibilització en el frontoffice: El fet de desactivar la funcionalitat agenda d’esdeveniments implica que els destacats ocupin tot l’espai de la dreta de la pàgina. La desactivació del butlletí fa desaparèixer el botó Informa’t de la part esquerra de la pàgina.

×