Formació Consensus: Butlletí

492 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
492
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
30
Actions
Shares
0
Downloads
5
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Formació Consensus: Butlletí

 1. 1. Formació Consensus Creació de butlletins amb el suport de:
 2. 2. Índex <ul><ul><li>Conceptes bàsics sobre els butlletins </li></ul></ul><ul><ul><li>Creació de butlletins </li></ul></ul>
 3. 3. 1. Conceptes bàsics sobre els butlletins
 4. 4. <ul><ul><li>La funcionalitat Butlletí permet enviar butlletins a tots els usuaris inscrits al mateix, així com veure antics butlletins enviats, crear-ne de nous, reenviar antics, etc. </li></ul></ul><ul><ul><li>Només els usuaris registrats podran rebre el butlletí, encara que tots els usuaris podran veure’ls a la secció “Informa’t”. </li></ul></ul>Funcionalitat de butlletí
 5. 5. Activar els butlletins Si volem publicar un butlletí a Consensus, hem de tenir els butlletins activats a la Configuració Global del Backoffice.
 6. 6. Subscriure’s als butlletins Per subscriure’s al butlletí, els ciutadans hauran de marcar la casella corresponent havent d’entrar prèviament al menú d’usuari.
 7. 7. Veure els butlletins Des de la pàgina principal només cal fer clic al botó “Informa’t” per accedir al llistat de butlletins. Fent clic a cada butlletí es pot accedir al seu contingut. També es mostren dades com els accessos o la data de publicació.
 8. 8. 2. Creació de butlletins
 9. 9. Gestionar els butlletins Al costat de cada butlletí hi ha tres icones: La primera icona permet editar els butlletins, la segona enviar-los i la tercera esborrar-los. Clicant aquí podem crear un nou butlletí. Per gestionar butlletins, hem d’estar logats com administradors i clicar la secció “Informa’t”.
 10. 10. Crear els butlletins Per crear un butlletí cal definir el títol i el contingut. És important guardar la feina feta. Es pot donar diferents formats al text així com inserir imatges o vídeos.
 11. 11. Inserir imatges als butlletins Quan cliquem la icona per inserir una imatge ens surt la pantalla de gestor d’imatges. Cal clicar una nova icona de la pàgina de gestor d’imatges que ens portarà a una nova pàgina que ens permetrà inserir imatges.
 12. 12. Publicar els butlletins Es pot decidir si es vol publicar el butlletí o no (perquè és esborrany). I també es poden decidir les dates de publicació.
 13. 13. Guardar els butlletins No oblidis de guardar la feina feta!
 14. 14. Enviar un butlletí Els destinataris del butlletí no veuen les adreces de la resta de destinataris. Clica aquest botó per “Enviar el butlletí” Quan cliques el botó “Enviar” des de la llista de butlletins, apareix una pantalla de confirmació, en la que pots modificar el compte de correu origen, i el compte de correu on vols que arribin les respostes
 15. 15. Formacions relacionades <ul><li>Com activar i desactivar funcionalitats http://www.comunitats.localret.cat/consensus/?q=node/1228 </li></ul>

×