Formació Consensus: Agenda de Plens

494 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
494
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
32
Actions
Shares
0
Downloads
3
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Formació Consensus: Agenda de Plens

 1. 1. Formació Consensus Agenda de plens amb el suport de:
 2. 2. Índex <ul><ul><li>Conceptes previs </li></ul></ul><ul><ul><li>Com afegir esdeveniments de l’agenda de plens? </li></ul></ul><ul><ul><li>Diferents vistes de l’agenda de plens </li></ul></ul>
 3. 3. Conceptes previs <ul><li>La plataforma Consensus té dues funcionalitats d’Agenda diferents. </li></ul><ul><li>Agenda de Plens </li></ul><ul><li>Agenda d’Esdeveniments </li></ul><ul><li>En aquest document explicarem l’AGENDA DE PLENS </li></ul>
 4. 4. Conceptes previs L’agenda de plens, com qualsevol altra funcionalitat de Consensus, es pot activar o desactivar segons la necessitat de l’ajuntament. Si volem doncs utilitzar l’agenda de plens l’haurem d’activar des de la secció Configuració Global del backoffice (web d'administració de Consensus)
 5. 5. Com afegir esdeveniments a l’agenda de plens?
 6. 6. Com afegir esdeveniments a l’Agenda Qui pot afegir esdeveniments a l’agenda? ADMINISTRADOR (Ajuntament) : només l’administrador de Consensus pot crear, publicar, editar i esborrar esdeveniments de l’agenda de plens
 7. 7. Com afegir esdeveniments a l’Agenda ADMINISTRADOR Creació d’esdeveniments: L’administrador podrà crear un esdeveniment de l’agenda de plens, des de la mateixa secció i fent clic en aquest enllaç. L’esdeveniment quedarà publicat de forma automàtica.
 8. 8. Com afegir esdeveniments a l’Agenda ADMINISTRADOR Creació d’esdeveniments: El formulari compta amb dos camps per a poder pujar l’ordre del dia i l’acte del ple. L’esdeveniment quedarà publicat de forma automàtica.
 9. 9. Vistes de l’agenda de plens
 10. 10. Vistes de l’agenda de plens <ul><li>L’agenda de plens té quatre tipus de vista: </li></ul><ul><li>Des de l’Agenda de plens (1) </li></ul><ul><li>Des de l’Agenda d’esdeveniments (en negre) </li></ul><ul><li>Mensual (2) </li></ul><ul><li>Diària (3) </li></ul><ul><li>Llista d’esdeveniments (4) </li></ul>(1)
 11. 11. Vistes de l’agenda de plens <ul><li>L’agenda de plens té quatre tipus de vista: </li></ul><ul><li>Des de l’Agenda de plens (1) </li></ul><ul><li>Des de l’Agenda d’esdeveniments (en negre) </li></ul><ul><li>Mensual (2) </li></ul><ul><li>Llista d’esdeveniments (3) </li></ul><ul><li>Diària (4) </li></ul>(2) (3) (4)
 12. 12. Vistes de l’agenda de plens A la home, sota l’agenda, es destaquen els tres propers esdeveniments que tindran lloc. Aquests poden ser de l’agenda de plens o de l’agenda d’esdeveniments.
 13. 13. Formacions relacionades <ul><li>Agenda d’esdeveniments http://www.comunitats.localret.cat/consensus/?q=node/1230 </li></ul><ul><li>Com activar i desactivar funcionalitats http://www.comunitats.localret.cat/consensus/?q=node/1228 </li></ul>

×