Powerpoint animals

1,317 views
1,067 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
1,317
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
6
Actions
Shares
0
Downloads
3
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Powerpoint animals

  1. 1. ELS ANIMALS
  2. 2. TIPUS D’ANIMALS Vertebrats: són un grup d’animals amb un esquelet intern articulat, que actua com a suport del cos i permet el seu moviment. Tipus: Mamífers | Ocells | Peixos | Amfibis | Rèptils Invertebrats: són el grup més nombrós. Careixen de columna vertebral i d’esquelet intern articulat. Generalment tenen una protecció externa, com si fos una armadura; tot i que alguns no tenen cap tipus de protecció.Jocs
  3. 3. Mamífers (vertebrats)Les seves característiques principals són el seu pelatge i lalimentació de les cries amb lletper mitjà de glàndules mamàries.
  4. 4. Ocells (vertebrats)Es caracteritzen per pondre ous i per tenir plomes, un bec mancat de dentsi un esquelet. Tots els ocells tenen potes anteriors modificades en forma dales, sónbípedes i la majoria poden volar, amb algunes excepcionscomperexempleels pingüins.
  5. 5. Peixos (vertebrats) Es caracteritzenpertenir un cos cobertd’escames. Respiren perbrànquies. Tenenaletes, sónaquàtics: poden viure a la mar o alsrius.
  6. 6. Amfibis (vertebrats) Les seves característiques principals són la seva pell rica en glàndule i altament vascularitzada que permet una respiració cutània, i la metamorfosi que experimenten en passar de la fase larvària, la fase adulta.
  7. 7. Rèptils (vertebrats) Es caracteritzenpertenir la pellcobertad’escates, tenen la sangfreda. Tenenquatreextemitatsi ponen ousamniotes.

×