Your SlideShare is downloading. ×
Guia alumne pla ocupacio local
Guia alumne pla ocupacio local
Guia alumne pla ocupacio local
Guia alumne pla ocupacio local
Guia alumne pla ocupacio local
Guia alumne pla ocupacio local
Guia alumne pla ocupacio local
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×

Thanks for flagging this SlideShare!

Oops! An error has occurred.

×
Saving this for later? Get the SlideShare app to save on your phone or tablet. Read anywhere, anytime – even offline.
Text the download link to your phone
Standard text messaging rates apply

Guia alumne pla ocupacio local

460

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total Views
460
On Slideshare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
0
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

Report content
Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
No notes for slide

Transcript

  • 1. GUIA DE L’ALUMNE
  • 2. QUÈ ÉS EL PLA D’OCUPACIÓ LOCAL 2010? - Conjunt d’actuación i projectes a desenvolupar per part d’una entitat local per a afavorir l’ocupació de les persones aturades, tot desenvolupant obres o serveis d’interès col·lectiu. - Els Plans d’Ocupació busquen incidir positivament en les possibilitats de trobar feina i proporcionar una millora professional, tot oferint noves competències i habilitats a persones aturades, a través d’una experiència laboral en tasques d’interès social.A quins sectors es dirigeixen? 1. Medi ambient 2. tecnologies de la informació i comunicació 3. Arranjament d’habitatges socials 4. Serveis a la comunitat 5. Serveis relacionats amb les activitats bàsiques de la vida diària.A qui s’adrecen?Exclusivametn als treballadors/ores desocupats/des inscrits com a demandants d’ocupació alservei públic d’ocupació.El pla d’ocupació local combina: a. La contractació laboral de persones aturades. b. Les accions formatives transversals o professionalitzadoresLa formació serà gestionada i subvenciada per Barcelona Activa, incloent la Formació de RiscosLaborals bàsica.La formació en Riscos laborals específica al lloc de treball serà assumida i gestionada per l’àmbitcorresponent o l’empresa adjudicatària.
  • 3. EMPRESA FORMADORAPrevenControl, en coordinació amb Barcelona Activa, realitza la formació de prevenció de riscoslaborals dels plans extraordinaris d’ocupació locals 2010 (projecte Impuls Treball).El servei de prevenció de riscos laborals que PrevenControl ofereix a Barcelona Activa es basa enla programació, impartició i control de les accions formatives de riscos laborals dels plansextraordinaris d’ocupació locals.Dades de contacte:PrevenControlTel. 902 112 124central@prevencontrol.com
  • 4. ACCIONS FORMATIVES1.- MEDI AMBIENTEls àmbits d’actuació on es desenvoluparan les tasques seran: - Protecció i manteniment de zones naturals i periurbanes. - Reciclatge i tractament de residus. - Gestió d’aigües. - Educació ambiental - Agricultura ecològica. - Ecoeficiència. - Instal·lació de sistemes d’energia renovables (solar, eòlica, hidràulica, biomassa,...). - Promoció de les energies alternatives i renovables. - Prevenció de riscos laborals i seguretat. - Campanyes de difusió i informació.2.- TECNOLOGIES DE LA INFORMACIÓ I COMUNICACIÓ. - Accions d’alfabetització digital - Disseny i manteniment de pàgines web - Xarxes telemàtiques - Cablejat - Digitalització de documents - Divulgació de la societat del coneixment i l’ús de bones pràctiques.3.- ARRANJAMENT D’HABITATGES SOCIALS - Manteniment i repació d’habitatges (millores bàsiques a habitatges de persones en situació de pobresa).4.- SERVEIS A LA COMUNITAT - Dinamització comunitària i cohesió social. - Prevenció de la violència de gènere - Mediació cultural - Campanyes de sensibilització, difusió i informació relacionades amb aquestes actuacions. - Suport a les persones grans i a les persones discapacitades. - Atenció als infants - Atenció als immigrants.
  • 5. HORARIS IMPARTICIÓ CURSOSL’horari d’execució de les accions formatives serà: • Matins de 9:00 a 14:00.D’aquesta manera amb l’assistència a una sessió cada dia durant 2 dies consecutius, elsparticipants a les accions formatives rebran la formació determinada en els programes.Al finalitzar les 10 hores de formació i havent aprovat el qüestionari d’avaluació s’entregarà alalumne un certificat d’assistència al curs on indiqui el curs realitzat, amb les hores i temari delmateix.
  • 6. LLOC FORMACIÓCRITERIA- ConsultoriaC . Tusset 19 2ªplanta08006 BarcelonaMAPA ACCÉS
  • 7. TRANSPORTMetro:L5- ProvençaTren:FGC- Gracia

×