Lmr 2011 most solutions

744 views

Published on

Solutions to most of the sums in LMR 2011.

Published in: Education, Travel, Business
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
744
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
84
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Lmr 2011 most solutions

  1. 1. LMR - 2011 MATHSPROBLEM 1. . ANS: 2. . ANS: 1
  2. 2. 3. . ANS:4. . ANS: .5. . ANS: . 2
  3. 3. 6. . ANS: 3
  4. 4. 7. . ANS: 4
  5. 5. 8. . ANS:9. . ANS: . 5
  6. 6. 10. . ANS: 6
  7. 7. 11. . ANS:12. . ANS: 7
  8. 8. 13. . ANS: .14. . ANS: .15. . ANS: .16. . ANS: . 8
  9. 9. 17. . ANS:18. . ANS: .19. . ANS: . 9
  10. 10. 20. . ANS: 10
  11. 11. 21. . ANS: 11
  12. 12. 22. . ANS:23. . ANS: 12
  13. 13. 24. . ANS: .25. . ANS: .26. . ANS: 13
  14. 14. 27. . ANS:28. . ANS: . 14
  15. 15. 29. . ANS:30. . ANS: . 15
  16. 16. 31. . ANS: 16
  17. 17. 32. . ANS:33. . ANS: .34. . ANS: .35. . ANS: . 17
  18. 18. 36. . ANS:37. . ANS: .38. . ANS: . 18
  19. 19. 39. . ANS:40. . ANS: . 19
  20. 20. 41. . ANS:42. . ANS: 20
  21. 21. 43. . ANS: .44. . ANS:45. . ANS: . 21
  22. 22. 46. . ANS:47. . ANS: . 22
  23. 23. 48. . ANS:49. . ANS: 23
  24. 24. 50. . ANS: .51. . ANS: .52. . ANS: 24
  25. 25. 53. . ANS:54. . ANS: . 25
  26. 26. 55. . ANS: 26
  27. 27. 56. . ANS: 27
  28. 28. 57. . ANS: 28
  29. 29. 58. . ANS:59. . ANS: .60. . ANS: . 29
  30. 30. 61. . ANS:62. . ANS: . 30
  31. 31. 63. . ANS:64. . ANS:65. . ANS: . 31
  32. 32. 66. . ANS:67. . ANS: .68. . ANS: . 32
  33. 33. 69. . ANS: 33
  34. 34. 70. . ANS:71. . ANS: .72. . ANS: .73. . ANS: . 34
  35. 35. 74. . ANS:75. . ANS: . 35
  36. 36. 76. . ANS: 36
  37. 37. 77. . ANS: 37
  38. 38. 78. . ANS:79. . ANS: . 38
  39. 39. 80. . ANS:81. . ANS: . 39
  40. 40. 82. . ANS:83. . ANS: .84. . ANS: .85. . ANS: . 40
  41. 41. 86. . ANS:87. . ANS: 41
  42. 42. 88. . ANS:89. . ANS: 42
  43. 43. 90. . ANS: 43
  44. 44. 91. . ANS:92. . ANS: .93. . ANS: . 44
  45. 45. 94. . ANS: 45
  46. 46. 95. . ANS:96. . ANS: .97. . ANS: .98. . ANS: . 46
  47. 47. 99. . ANS:100. . ANS:101. . ANS: . 47
  48. 48. 102. . ANS:103. . ANS: 48
  49. 49. 104. . ANS:105. . ANS: 49
  50. 50. 106. . ANS: .107. . ANS: .108. . ANS: .109. . ANS: .110. . ANS: 50
  51. 51. 111. . ANS:112. . ANS: . 51
  52. 52. 113. . ANS:114. . ANS: .115. . ANS: . 52
  53. 53. 116. . ANS: .117. . ANS: .118. . ANS:119. . ANS: .120. . ANS: . 53
  54. 54. 121. . ANS:122. . ANS: .123. . ANS: .124. . ANS: .125. . ANS: 54
  55. 55. 126. . ANS:127. . ANS: . 55
  56. 56. 128. . ANS:129. . ANS: .130. . ANS: . 56
  57. 57. 131. . ANS:132. . ANS:133. . ANS: . 57
  58. 58. 134. . ANS: .135. . ANS:136. . ANS:137. . ANS: .138. . ANS: . 58
  59. 59. 139. . ANS: .140. . ANS:141. . ANS: .142. . ANS: . 59
  60. 60. 143. . ANS:144. . ANS: . 60
  61. 61. 145. . ANS: 61
  62. 62. 146. . ANS:147. . ANS: . 62
  63. 63. 148. . ANS:149. . ANS:150. . ANS: .151. . ANS: . 63
  64. 64. 152. . ANS: .153. . ANS:154. . ANS: .155. . ANS: . 64
  65. 65. 156. . ANS:157. . ANS: . 65
  66. 66. 158. . ANS:159. . ANS: .160. . ANS: . 66
  67. 67. 161. . ANS:162. . ANS: .163. . ANS: .164. . ANS: .165. . ANS: 67
  68. 68. 166. . ANS: 68
  69. 69. 167. . ANS: 69
  70. 70. 168. . ANS:169. . ANS: 70
  71. 71. 170. . ANS: 71
  72. 72. 171. . ANS:172. . ANS: . 72
  73. 73. 173. . ANS: 73
  74. 74. 174. . ANS: 74
  75. 75. 175. . ANS:176. . ANS: . 75
  76. 76. 177. . ANS: 76
  77. 77. 178. . ANS:179. . ANS: . 77
  78. 78. 180. . ANS:181. . ANS: 78
  79. 79. 182. . ANS: .183. . ANS:184. . ANS: .185. . ANS: .186. . ANS: . 79
  80. 80. 187. . ANS: .188. . ANS: 80
  81. 81. 189. . ANS:190. . ANS: .191. . ANS: .192. . ANS: . 81
  82. 82. 193. . ANS:194. . ANS: . 82
  83. 83. 195. . ANS: 83
  84. 84. 196. . ANS: 84
  85. 85. 197. . ANS:198. . ANS: . 85
  86. 86. 199. . ANS: .200. . ANS: .201. . ANS: .202. . ANS: 86
  87. 87. 203. . ANS:204. . ANS: . 87
  88. 88. 205. . ANS:206. . ANS: 88
  89. 89. 207. . ANS: 89
  90. 90. 208. . ANS:209. . ANS: . 90
  91. 91. 210. . ANS: 91
  92. 92. 211. . ANS: 92
  93. 93. 212. . ANS:213. . ANS: .214. . ANS: . 93
  94. 94. 215. . ANS:216. . ANS: .217. . ANS: .218. . ANS: . 94
  95. 95. 219. . ANS: 95
  96. 96. 220. . ANS:221. . ANS: .222. . ANS: .223. . ANS: . 96
  97. 97. 224. . ANS: .225. . ANS: .226. . ANS:227. ... ANS: .228. . ANS: .229. . ANS: .230. . ANS: .231. . ANS: . 97
  98. 98. 232. . ANS: .233. . ANS: .234. . ANS: .235. . ANS: .236. . ANS: .237. . ANS: .238. . ANS: .239. . ANS: .240. . ANS: .241. . ANS: .242. . ANS: . 98
  99. 99. 243. . ANS: .244. . ANS: .245. . ANS: .246. . ANS: . 99
  100. 100. 247. . ANS:248. . ANS: .249. . ANS: .250. . ANS: . 100

×