• Share
 • Email
 • Embed
 • Like
 • Save
 • Private Content
[POMP 2013] Primož Inkret - Kako zgraditi vrhunsko CM strategijo v 13 korakih
 

[POMP 2013] Primož Inkret - Kako zgraditi vrhunsko CM strategijo v 13 korakih

on

 • 431 views

Kreativnost je vez med potrebami podjetja in ciljne skupine ...

Kreativnost je vez med potrebami podjetja in ciljne skupine

Specialist za razvoj sodobnih komunikacijskih orodij in spletnih rešitev. Po presoji vodilnih strokovnjakov s področja interneta in multimedijev eden najboljših spletnih urednikov na svetu.

Primož Inkret je na podlagi razumevanja vloge komunikacijskih aktivnosti z zornega kota poslovne strategije zasnoval številne nove medije, med drugim tudi prvo slovensko interaktivno spletno revijo Egoist. Leta 2010 je bil za zasnovo in urejanje interaktivnih spletnih revij Pazi nase (Zavarovalnica Triglav) in Carzine (Porsche Slovenija) imenovan za najboljšega urednika na svetu.

Strokovno znanje pri svojem delu črpa iz dolgoletnih izkušenj s področij marketinga in trženja, odnosov z javnostmi in urednikovanja ter znanj pridobljenih na mednarodnih strokovnih konferencah s področja vsebinskega marketinga in korporativnega založništva. Poglobljeno poznavanje klasičnih in novih medijev ter poslovnih strategij podjetji so osnove na katerih pripravlja zahtevne koncepte za korporativne medije, ki ustrezno in kreativno povezujejo potrebe podjetja in ciljne skupine.

Primož Inkret je soustanovitelj in partner specializirane komunikacijske agencije PM, poslovni mediji, ki s strateško rabo orodji vsebinskega marketinga podjetjem zagotavlja dolgoročne rezultate. Je specialist za razvoj sodobnih komunikacijskih orodij, spletnih rešitev in medijev prihodnosti. Je ustanovni član svetovnega združenja izdajateljev korporativnih medijev, ustanovitelj slovenskega združenja korporativnih medijev in ustanovitelj mednarodne strokovne konference s področja vsebinskega marketinga POMP Forum. Strokovne in novinarske prispevke z njegovim podpisom lahko najdemo v medijih kot so Marketing Magazin, Finance in Podjetnik. O komunikacijskem pristopu vsebinskega marketing je predaval tudi na Univerzi v Ljubljani.

Statistics

Views

Total Views
431
Views on SlideShare
254
Embed Views
177

Actions

Likes
0
Downloads
15
Comments
0

1 Embed 177

http://blog.stowarzyszenieprasyfirmowej.pl 177

Accessibility

Upload Details

Uploaded via as Adobe PDF

Usage Rights

© All Rights Reserved

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
 • Full Name Full Name Comment goes here.
  Are you sure you want to
  Your message goes here
  Processing…
Post Comment
Edit your comment