Presentació Ordinador - Adrian Porta

362
-1

Published on

Published in: Education
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total Views
362
On Slideshare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
0
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Presentació Ordinador - Adrian Porta

 1. 1. ORDINADOR Està format per Interconectats formen MAQUINARI PROGRAMARI XARXES D’ORDINADORS Microprecessador Sistema operatiu Que comparteixen Memòria Perifèrics Interfície gràfica Arxius i carpetes Manteniment i PerifèricsInterconnectats mitjançant acualització del sistema Placa base Connexió a Emmagatzematge i Internet organització de la Informació
 2. 2.  És conegut per les sigles HW(HARDWARE) Son conponents físics de l’ordinador : ratolí, teclat, targetes, cables ,etc. Té l’entrada i l’eixida de dades.
 3. 3.  El microprocessador és un circuit integrat format de millons de transistors menuts que treballen de manera coordinada per a procesar les instruccions e les dades que reben de la memòria.
 4. 4.  Tipus de memories: Memòria RAM: La memòria principal de l’ordinador . Memòria CAU: Memòria molt més ràpida que la RAM i amb menys capacitat. Memòria ROM BIOS: És una memòria especial només de lectura.
 5. 5. Memoria CD-ROMRAMDISC DUR DVDDisquete Memories Flash
 6. 6.  Conté diferents entrades a l’ordinador: p.audició, p.USB, p.LAN, p.Paral· lel , p.Serie, connectors per a teclat i ratolí. Fer clic als diferents ports de la imatge per a veure la explicacio de cada port :
 7. 7.  El port de USB: Permet conectar i desconectar dispositius sense haver de reiniciar l’ordinador.
 8. 8.  PORT LAN : Servix per a conectar en xarxa de ordinadors, es una interfas per a comunicarse en un programa a través de una red.
 9. 9.  Serveix per a poder connectar perifèrics a l’ordinador, es per a poder connectar Microfonos, Altaveus,etc…
 10. 10.  És un tipus de maquinari de comunicació sèrie que permet la transmissió o la recepció de bits un darrera l’altre . És la part darrero de l’ordinador.
 11. 11.  Un port paral·lel es una interfas entre una computadora y un periferic, i la seua principal caracteristica es que els bits de datos viajen juns, enviant un paquet de byte a la vega.
 12. 12.  Sirveix per a connectar el ratoli i el teclat principalment atraves dels orificis.
 13. 13.  Es un port que es connecta del monitor a la computadora
 14. 14.  És on estan connectats tots els components de l’ordinador a partir de una base.
 15. 15.  Tipus de programari : Sistema operatiu : S’encarrega de gestionar el sistema i permet l’us de les aplicacions. Aplicacions: Processador de textos, fulls de càlculs , gestor de dades , etc. Llenguatge de programació: Son programes que permet crear altres, i sistemes operatius .
 16. 16.  És el conjunt de programes que formen el ordenador.
 17. 17.  Utilitza interficies grafiques per a transmetre informacio.
 18. 18.  És el conjunt d’ordinadors connectats entre si que comparteixen recursos i canvien informació.• Adaptador o tarjeta de xarxa.• Concentrador o hub.• Mitjà de transmissió.

×