Desayunos empresariales 2013

215 views
158 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
215
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Desayunos empresariales 2013

  1. 1. Convocatoria oficial Ultim Divendres de cada mes del 2013 de 9:00 a 11:00 hores Esmorzar Femení Objetiu: Crear un espai per parlar de les nostres empreses o projectesi trobar accions de millora o col·laboració dins del grup esmorzar femení Preu 5€ : cafè, pasta, suc, aigua Confirmacions info@portafoliodeservicios.es Responsable Paola Palacios Directora en Portafolio de Servicios
  2. 2. Al unirse al grup "Esmorzar Femení"Després de lacceptació de les regles del grup us dono accés a la base de dades i us envio la invitacióal grup de LinkedIn.Per acceptar només cal que envieu un correu electrònic de conformitat a: info@portafoliodeservicios.esPersona responsable del grup i la seva gestió: Paola PalaciosMembres máxims del grup 35Avís legal: Dacord amb la Llei 34/2002 de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, lirecordem que la seva adreça de correu electrònic figura registrada a la base de dades de PORTAFOLI BUSINESS PAIT, S.L.N.E.La informació inclosa en aquest document és CONFIDENCIAL, essent per ús exclusiu del destinataris del grup a dalt mencionat.Si vostè llegeix aquest missatge i no és el destinatari indicat, linformem que està totalment prohibida qualsevol utilització,divulgació, distribució i/o reproducció daquesta comunicació, total o parcial, sense autorització expressa en virtut de la legislacióvigent. Si ha rebut aquest missatge per error, preguem ens ho notifiqui immediatament per aquesta via i procedeixi a la sevaeliminació, així com dels seus fitxers annexes, sense llegir-lo ni gravar-lo. La información incluída en este documento esCONFIDENCIAL, siendo para uso exclusivo del destinatario arriba mencionado. Si Ud. lee este mensaje y no es el destinatarioindicado, le informamos que está totalmente prohibida cualquier utilización, divulgación, distribución y/o reproducción de estacomunicación, total o parcial, sin autorización expresa en virtud de la legislación vigente. Si ha recibido este mensaje por error, lerogamos nos lo notifique inmediatamente por esta vía y proceda a su eliminación junto con sus ficheros anexos, sin leerlo nigrabarlo.
  3. 3. Característica principal:Grup de dones emprenedores i Empresàries, que desenvolupen una activitat econòmica o que estanincubant un projecte emprenedor.Característiques secundàries:1) Som un grup fixe que end trobem cada mes en un esmorzar femení.2) Impulsem les col·laboracions
  4. 4. Valors i Motivació de GrupMotivacióQue totes les professionals integrants del "grup ezmorzar femení", grup que va néixer el 4 de juny del2012, en la Creperia del Mar, compost per EMPRENEDORES I EMPRESÀRIES, tinguin la mateixapossibilitat de millorar, aprofitant el recolzament de les altres membres, que totes fem per les altres elque voldriem per a nosaltres, poder tenir una imatge i unes ofertes més atractives, per competir enbloc, davant del mercat actual.
  5. 5. Objectius:1) Ajudar-nos entre nosaltres, per a construir PRESTIGI de marca per a cadascuna de les Membres,i promocionar les empreses del grup dins de la nostra pròpia xarxa mitjançant el recolzament delgrup.2) Millorar la Facturació de cadascuna, des de les sinergies, promoció, intercanvis, i compra i vendaa preus especials dins del grup.3) Basar la comunicació en escortar la necessitat, TROBAR solucions des del respecte i lharmonia.
  6. 6. ValorsEl Compromís: perquè cadascuna de nosaltres té una competència prioritària i la unió daquestescompetències, faran que ens distingim de la resta com a grup.La Solidaritat: perquè podrem donar resposta a més necessitats, col·laborant estretament, perquè lasolidaritat comença pel nostre grup.La Proactivitat: per generar les sinergies en el grup, creant subgrups de treball i sent aquestsdinàmics i atrevits, per dur a port cada projecte amb responsabilitat, sense deixar-lo abandonat a migcamí.La Fraternitat: ser justes i conseqüents amb les necessitat de les altres per poder entendre i ajudar,sense veure la companya com una rival, sinó com a part dun equip.
  7. 7. LObjetiuConstruir un consorci de professionals, una AIE, a mitjà terme, amb professionals daltíssima qualitat,les quals tothom desitgi contractar, perquè ens identifiquin com a garantia grupal, però dins dunreconeixement grupal.Per això cal que totes siguem proactives, que totes siguem líders, que siguem atrevides,compromeses amb lequip. En el qual totes les peces són importants, sumar sempre, restar mai.La comunicacióAquest ha de ser el nostre punt més fort, escoltar, llegir, argumentar, conciliar, això és un pilarindiscutible del projecte, perquè dun bon acompliment daquestes senzilles accions, es generés uncanal de comunicació eficient, fluid, constructiu.El grup. Establir una xifra dintegrants, per poder donar qualitat al grup, no volem ser "la PIMEC", on hiha tres o quatre que manen i la resta dels empresaris no existeixen.El tempsEstablir que temps tindria cada objectiu grupal, fixar un calendari de treball, i gestionar en funció a laplanificació col·laborant a cada responsable.OrganitzacióEls esmorzars són lembrió del grup, és una trobada informal i periòdica on parlem de les nostresempreses, proposem nous membres o compartim informació rellevant per promourens o impulsar lesnostres empreses.
  8. 8. Valorarem...Celebrar altres esdeveniments que estimulin la venda dels nostres productes i / o serveis de formaperiòdica per millorar la facturació individual, exemple: posar stands en fires de forma grupal, ferllançaments de productes, promoure seminaris per les que ofereixen serveis, etc.Establirem grups de treball especialitzats.Després dhaver passat un període prudent de conèixer-nos, de 6 mesos, establir com agrupar-nosformalment.Signatura dun acord professional i ètic després de lacceptació daquesta informació. Digitally signed by ENTIDAD PORTAFOLI BUSINESS PAIT SLNE - CIF B65402505 - NOMBRE PALACIOS CORTES PAOLA ANDREA - NIF 39415549N DN: c=es, o=FNMT, ou=fnmt clase 2 ca, ou=703010935, cn=ENTIDAD PORTAFOLI BUSINESS PAIT SLNE - CIF B65402505 - NOMBRE PALACIOS CORTES PAOLA ANDREA - NIF 39415549N Date: 2013.01.12 16:56:53 +0100

×