Your SlideShare is downloading. ×
Päivi Viherkoski: Epäkiitollinen tehtävä
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×

Thanks for flagging this SlideShare!

Oops! An error has occurred.

×
Saving this for later? Get the SlideShare app to save on your phone or tablet. Read anywhere, anytime – even offline.
Text the download link to your phone
Standard text messaging rates apply

Päivi Viherkoski: Epäkiitollinen tehtävä

450

Published on

Päivi Viherkoski, palvelu- ja viestintäpäällikkö, Gösta Serlachiuksen taidesäätiö

Päivi Viherkoski, palvelu- ja viestintäpäällikkö, Gösta Serlachiuksen taidesäätiö

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total Views
450
On Slideshare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

Report content
Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
No notes for slide

Transcript

  • 1. EPÄKIITOLLINEN Tervemenoa hanke! Tervetuloa hanke! TEHTÄVÄ Kokemuksia Mäntästä
  • 2. Jaa taas joku hanke.Ei mitään hyötyämeille.Turhia kokouksia.Pelkkää sanahelinää.Ei mitään kuitenkaan jääjäljelle. Tukku paperia.Kun hanke päättyy,päättyy kaikki mitäkasaan on saatu.Vai voisikohomma sujuatoisin?
  • 3. Kuinka meidät opetettiin solmimaan kengännauhat?Kulttuurin ketjun CultureDQN mänttäläisetkokemuksetSyntyi uusia yhteisiä, pysyviätoimintatapoja.Saimme ja hyödynsimmetutkimustuloksia.Koko destinaatiossa palvelunlaatu parani.Tuotekehitys eteni.
  • 4. Ensin syynäsimmetarkasti yhdessäYhteisettutkimukset:tuloksista faktoja japulinat poisJohtopäätöksettuotekehitykseenpalvelun laatuunyhteismarkkinointiin
  • 5. Oli se opettavaistaTutkimukset:Mystery shoppingAsiakastyytyväisyysSidosryhmätyytyväisyys
  • 6. Meidät pantiinruotuun!Tärkeintä:Yhteisen toimintatavanyhteinen omaksuminen1. Tunnistetaan ongelma mm.tutkimustuloksista.2. Päätetään, halutaanko se ratkaistayhteisesti.3. Jos kyllä, neuvotellaan yhteinenratkaisu.4. Toteutus on yhteinen asia, jotenhommat jaetaan verkoston jäsentenkesken - kukaan muu ei voi niitähoitaa.5. Seurataan toteutumista jaraportoidaan siitä yhteisissäkokouksissa.6. Osa yksittäisistä ratkaisuistatoimenpiteineen vuosittain toistuvia -samalla laaditaan vuosikello.
  • 7. Mitä jäi käteen?Pelkästään yhteistyöntoimintatapojaskarppaamalla1. Saimme aikaan vuosittaintoistuvan matkailukohteidenyhteisen henkilöstökoulutuksen -Mänttä-passin.2. Paransimme destinaatiommekohteissa palvelun laatua.3. Kehitimme uuden, yhteisentapahtumaryppään, Voi hyvätavaton.
  • 8. Ei kannata syleillä koko maailmaa”Aluetiimit (8–9 kpl) kokoontuvat 3–6 kertaa/alue vuodessa.Tiimeissä toimijat ideoivat ja suunnittelevat käytännönyhteistyömahdollisuuksia. Tiimeissä toteutetaankulttuurimatkailun tuotteistamista.”Vaikka hankkeella on laajattavoitteet, valitkaa alueellamahdollisimman konkreettinenongelma, vaikka vain yksi, jonkapäätätte ratkaista yhteisesti.Kirjatkaa menettely, jakakaa vastuutja toimikaa sen mukaan.ONGELMATOIMENPIDEAIKATAULUVASTUUHENKILÖSEURANTA

×