Micron Associates lanserer syv stadier av gjeld, se som scenen der du befinner deg?

283 views
246 views

Published on

Begge opplever emosjonelle tap av en glad og emosjonelle tap av din økonomiske levetid ligner på litt forskjellige måter. Emosjonelle stadier av gjeld har imidlertid også to andre komponenter som en dødelig død ikke. Og disse fasene er nesten magisk som de kan føre til et nytt og bedre liv for deg.
Men folk passerer ikke gjennom disse fasene i nødvendigvis en ryddig måte, de kan hoppe frem og tilbake, men til slutt er den sunneste måten å håndtere gjeld problemer å erkjenne hvert trinn av gjeld og være klar over hvordan du er følelsesmessig følelsen i øyeblikket. Det vil hjelpe deg å forstå hvordan din følelsesmessige tilstand i øyeblikket kan være clouding din dom om hvordan håndtere din gjeld.
De syv stadiene av gjeld
Fornektelse
Denial begynner lenge før finansielle problemet rears sitt stygge hode og får i ansiktet. Denial forvrenger virkeligheten som en gaten narkotika. Det er addictive. Som en upartisk observatør, har jeg sett dårlige situasjoner brewing gang etter gang. Men personen til å lande i klebrige ting ofte sier samme, “Det vil ikke skje med meg.”
Hva du er i fornektelse om vil nøste smacking du i ansiktet som en slagg blokkere på et tau. Selv om du ikke vet hva det er som å fra erfaring, kan du forestille deg hva slags et merke det vil la.
Her er noen ting som folk har faktisk mens i fornektelse-scenen:
Jeg vet jeg ikke kan betale mitt boliglån, men de vil ikke ta huset mitt.”
“Jeg nekter å ta mitt barn ut av privat skole bare for å betale regninger.”
“Jeg ikke visste de ville saksøke meg hvis jeg ikke betale dem tilbake.”
“Det er ikke verdt min tid til å komme ut av sengen for en $12 en time jobb.”
“Hvordan jeg visste en solfangeren vil kalle meg? Det er ikke som alle som noensinne leser fine print.”
“Min kreditorer suger fordi de holde ringer meg for betalinger. Jeg betaler dem når jeg
god og klar.”

Det høres morsomt, men folk involvert ikke var ler, og gjette du ikke ler av situasjonen, enten.
Hvis du tror du har penger trengsler, du gjør.
Denial vil bare sakte deg, og hvis du har problemer med penger, tid er din fiende. Du har til å handle så raskt som mulig. Mer tiden du bruker i fornektelse, jo lengre du skal ha sirkel rundt ned bollen og, med mindre du kan komme forbi denial, kan du faktisk gå ned i avløp.

Published in: Business
1 Comment
1 Like
Statistics
Notes
 • hey admin, your site’s concept is exceptional and i like it. Your blog posts are wonderful. Please continue this awesome work. Cheers!!!!!
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
No Downloads
Views
Total views
283
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
4
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
1
Likes
1
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Micron Associates lanserer syv stadier av gjeld, se som scenen der du befinner deg?

 1. 1. Micron Associates lanserer syv stadier av gjeld, se som scenen der du befinner deg?Begge opplever emosjonelle tap av en glad ogemosjonelle tap av din økonomiske levetid ligner pålitt forskjellige måter. Emosjonelle stadier av gjeldhar imidlertid også to andre komponenter som endødelig død ikke. Og disse fasene er nesten magisksom de kan føre til et nytt og bedre liv for deg.Men folk passerer ikke gjennom disse fasene inødvendigvis en ryddig måte, de kan hoppe frem ogtilbake, men til slutt er den sunneste måten åhåndtere gjeld problemer å erkjenne hvert trinn avgjeld og være klar over hvordan du erfølelsesmessig følelsen i øyeblikket. Det vil hjelpedeg å forstå hvordan din følelsesmessige tilstand iøyeblikket kan være clouding din dom om hvordan
 2. 2. De syv stadiene av gjeldFornektelseDenial begynner lenge før finansielle problemetrears sitt stygge hode og får i ansiktet. Denialforvrenger virkeligheten som en gaten narkotika.Det er addictive. Som en upartisk observatør, har jegsett dårlige situasjoner brewing gang etter gang.Men personen til å lande i klebrige ting ofte siersamme, “Det vil ikke skje med meg.”Hva du er i fornektelse om vil nøste smacking du iansiktet som en slagg blokkere på et tau. Selv om duikke vet hva det er som å fra erfaring, kan du
 3. 3. Her er noen ting som folk har faktisk mens i fornektelse-scenen:• “Jeg vet jeg ikke kan betale mitt boliglån, men de vil ikke ta huset mitt.”• “Jeg nekter å ta mitt barn ut av privat skole bare for å betale regninger.”• “Jeg ikke visste de ville saksøke meg hvis jeg ikke betale dem tilbake.”• “Det er ikke verdt min tid til å komme ut av sengen for en $12 en time jobb.”• “Hvordan jeg visste en solfangeren vil kalle meg? Det er ikke som alle som noensinne leser fine print.”• “Min kreditorer suger fordi de holde ringer meg for betalinger. Jeg betaler dem når jeg
 4. 4. Det høres morsomt, men folk involvert ikke var ler, oggjette du ikke ler av situasjonen, enten.Hvis du tror du har penger trengsler, du gjør.Denial vil bare sakte deg, og hvis du har problemer medpenger, tid er din fiende. Du har til å handle så raskt sommulig. Mer tiden du bruker i fornektelse, jo lengre du skalha sirkel rundt ned bollen og, med mindre du kan kommeforbi denial, kan du faktisk gå ned i avløp.

×