wiki loves art/NL
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×
 

wiki loves art/NL

on

 • 865 views

presentation about wiki loves art/NL at 'kom je ook 2' in Amsterdam on 8 september 2009. warning: lots of pictures & no narrative (all pictures taken from the <a>WLA flickr group</a>, and giving ...

presentation about wiki loves art/NL at 'kom je ook 2' in Amsterdam on 8 september 2009. warning: lots of pictures & no narrative (all pictures taken from the <a>WLA flickr group</a>, and giving credit here would have defeated the whole point)

Statistics

Views

Total Views
865
Views on SlideShare
865
Embed Views
0

Actions

Likes
0
Downloads
4
Comments
0

0 Embeds 0

No embeds

Accessibility

Upload Details

Uploaded via as Apple Keynote

Usage Rights

© All Rights Reserved

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
 • Full Name Full Name Comment goes here.
  Are you sure you want to
  Your message goes here
  Processing…
Post Comment
Edit your comment

wiki loves art/NL wiki loves art/NL Presentation Transcript

 • wiki loves art/NL (Creative Commons Nederland & Wikimedia Nederland)
 • 1 maand 45 musea 296 fotografen 5413 fotos T
 • MARLIES bouten September 2nd, 2009 at 12:07 pm Ik zit hier helemaal perplex! Mijn foto als winnende foto! Jullie weten niet half wat er allemaal door me heen gaat. Misschien leuk om de situatie te schetsen van de locatie waar ik de foto maakte. De dependance van het Museum Hilversum zit in het gemeentehuis. Onderin.. in de kelder…. donker… saaie muren… de meubelstukken met doorzichtige draadjes bij elkaar gebonden zodat ze niet uit elkaar vallen voor de foto gemaakt is…. Ik loop er wat rond en kijk eens hoe ik HIER wat van kan maken… Ik was niet erg gemotiveerd.. het viel me tegen… Totdat ik om het hoekje bij het bureau met de lamp kwam. Meteen wist ik hoe ik die foto wilde hebben. Het haalt herinneringen boven.. uit een tijd die we zelf nog wel meegemaakt hebben. De “pronkstukken” staan in de zalen die nog dagelijks gebruikt worden. Ze weten niet half hoe mooi dit “pronkstuk” is en hoe blij ik ben.
 • www.wikilovesart.nl