Fantastisch huis te koop, Frankhuizerallee 402 Zwolle

1,332 views

Published on

Markant en stijlvol wonen met een afwerkingsniveau van topkwaliteit!

De projectnaam “De Gouden Rand” doet recht aan dit bijzondere huis. Een subtiel samenspel van privacy en ontplooiing heeft bovendien een zee aan ruimte opgeleverd.

Ook de ligging in de wijk, op loopafstand van het winkelcentrum en scholen, is heel aantrekkelijk.

Aan de binnenzijde van het huis zijn licht, ruimte en strakke lijnen de eerste zaken die opvallen. Dat geldt ook voor de mooie binnentuin. Daarnaast zijn er twee grote (dak)terrassen. Een stenen schuur vormt de verbinding tussen zijtuin en binnentuin.

Indeling:
Hal met hoog en licht trappenhuis. Hier zijn ook het toilet en de meterkast.
De leefruimte bestaat uit een flinke woonkeuken, een zitkamer en een tuinkamer.
De grote glaspui naar de patio geeft een prachtige lichtinval.
De keukeninrichting is stijlvol strak en van een hoge kwaliteit. De wanden en vloeren zijn fraai afgewerkt. De indeling biedt diverse opstellingsmogelijkheden.

1e Verdieping:
Drie mooie kamers en twee luxe badkamers. De ruimtes worden verbonden door de overloop.
Sanitair en tegelwerk zijn stijlvol en toch neutraal.

Vanaf de hoofdslaapkamer is het grote terras met openslaande deuren te bereiken.

2e Verdieping:
Een grote, hoge, lichte ruimte met toegang naar een terras, ligt aan de ene zijde; een ruime kamer ligt aan de andere zijde. Daartussen ligt de trapopgang en technische installaties. De grote ruimte biedt de mogelijkheid om een indeling met nog 1 à 2 kamers te maken.

Algemeen:
• Fraai, hoog afwerkingsniveau;
• Inhoud 670 m³;
• Woonoppervlakte 220 m²;
• Kavel 183 m².

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
1,332
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
12
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Fantastisch huis te koop, Frankhuizerallee 402 Zwolle

 1. 1. Frankhuizerallee 402 8043 VK ZWOLLE
 2. 2. Frankhuizerallee 402 8043 VK ZWOLLE Markant en stijlvol wonen met een afwerkingsniveau van topkwaliteit! De projectnaam “De Gouden Rand” doet recht aan dit bijzondere huis. Een subtiel samenspel van privacy en ontplooiing heeft bovendien een zee aan ruimte opgeleverd. Ook de ligging in de wijk, op loopafstand van het winkelcentrum en scholen, is heel aantrekkelijk. Aan de binnenzijde van het huis zijn licht, ruimte en strakke lijnen de eerste zaken die opvallen. Dat geldt ook voor de mooie binnentuin. Daarnaast zijn er twee grote (dak)terrassen. Een stenen schuur vormt de verbinding tussen zijtuin en binnentuin.
 3. 3. Indeling: Hal met hoog en licht trappenhuis. Hier zijn ook het toilet en de meterkast. De leefruimte bestaat uit een flinke woonkeuken, een zitkamer en een tuinkamer.
 4. 4. De grote glaspui naar de patio geeft een prachtige lichtinval. De keukeninrichting is stijlvol strak en van een hoge kwaliteit. De wanden en vloeren zijn fraai afgewerkt. De indeling biedt diverse opstellingsmogelijkheden.
 5. 5. 1e Verdieping: Drie mooie kamers en twee luxe badkamers. De ruimtes worden verbonden door de overloop. Sanitair en tegelwerk zijn stijlvol en toch neutraal.
 6. 6. Vanaf de hoofdslaapkamer is het grote terras met openslaande deuren te bereiken.
 7. 7. 2e Verdieping: Een grote, hoge, lichte ruimte met toegang naar een terras, ligt aan de ene zijde; een ruime kamer ligt aan de andere zijde. Daartussen ligt de trapopgang en technische installaties. De grote ruimte biedt de mogelijkheid om een indeling met nog 1 à 2 kamers te maken.
 8. 8. Algemeen: • Fraai, hoog afwerkingsniveau; • Inhoud 670 m³; • Woonoppervlakte 220 m²; • Kavel 183 m². Aanvaarding: in overleg. Vraagprijs: € 432.000,-- k.k. Deze brochure is met zorg samengesteld aan de hand van de door verkoper verstrekte gegevens. Voor wat betreft afmetingen, voorzieningen en andere verstrekte informatie kunnen aan deze brochure geen rechten worden ontleend. Bij de verkoop wordt altijd een waarborgsom of bankgarantie van de koper gevraagd ter grootte van 10% van de koopsom.
 9. 9. Lijst van zaken behorende bij de woning: Frankhuizerallee 402 te Zwolle Voor onderstaande zaken (ongeacht of ze roerend of onroerend zijn) geldt dat ze soms wel en soms niet in de woning achterblijven. Aangegeven wordt welke zaken een koper kan overnemen. De zaken die een koper niet wil overnemen worden door de verkoper dus meegenomen. Ter overname Blijft achter Gaat mee N.v.t. Toelichting Tuin Beplanting Erfafscheiding Tuinhuisje/berging Tuinverlichting Vijver/vijverpomp Sproeiinstallatie Overig Objecten exterieur Buitenverlichting Vlaggenmast Antenne Schotelontvanger Brievenbus/buiten Deurbel Zonwering Overig Beeld in tuin (achter) Beveiliging Alarminstallatie Veiligheidssloten Rookmelder(s) Overig Paraaf verkoper: Paraaf koper:
 10. 10. Ter overname Blijft achter Gaat mee N.v.t. Toelichting Raamattributen Zonwering binnen Luxaflex badkamer aan slaapkamer (luxaflex) Gordijnrails Gordijnen Vitrage Vitragerails Rolgordijnen Losse horren / rolhorren / hordeur Overig Verduisteringsgordijn dakraam zolder (slaapkamer) Vloerbedekking Vloerbedekking Houtenvloer Parketvloer Laminaatvloer Kurkvloer Linoleum Overig Verwarming/Warmwa- tervoorziening Keukengeiser Badgeiser Boiler Close-in boiler C.v. –ketel Thermostaat Open haard Kachels Overig Isolatievoorzieningen Voorzetramen Overige Paraaf verkoper: Paraaf koper:
 11. 11. Ter overname Blijft achter Gaat mee N.v.t. Toelichting Keuken Keukenblok en bovenkast(en) Keukenverlichting Vwb inbouwverlichting Kookplaat Koelkast Afzuigkap Combitron Vaatwasser Vriezer overig Verlichting Inbouwverlichting Opbouwverlichting Losse lampen Dimmers Overig Plafonnières/lampen plafond gehele huis Meubilair Kastenwand(en) Vwb kastenwand slaapkamer/kleedkamer Losse kast(en) Vwb 3 boekenkasten zolder en kledingkasten slaapkamers Boeken-, legplanken Spiegelwand(en) Overig Sanitair Wastafelaccessoires Toiletaccessoires (toiletrolhouder, toiletbril, spiegel, etc.) Paraaf verkoper: Paraaf koper:
 12. 12. Ter overname Blijft achter Gaat mee N.v.t. Toelichting Badkameraccessoires (planchet, spiegel, kranen, douche cabine, handdoekhouders etc.) Badkamermeubel 2 rode kastjes in badkamer aan slaapkamer Spiegelkast Sauna en toebehoren Overig (Elektrische) installaties (Huis)telefoontoestellen ISDN-aansluiting Intercom Automatisch (garage)deuren Vijverpomp Overig Schuur/ Garage Werkbank Schappen Kasten Overige Overige zaken Voor akkoord, De opdrachtgever / verkoper Koper (en echtgeno(o)t(e)/partner), (en echtgeno(o)t(e)/partner), Plaats en datum: Plaats en datum Paraaf verkoper: Paraaf koper:
 13. 13. OVERIGE VOOR U BELANGRIJKE INFORMATIE Een huis kopen doet u niet elke dag Wij gaan ervan uit dat u, voordat u een bod uitbrengt op de woning, onderzoek heeft verricht naar alle aspecten die in het algemeen en voor u in het bijzonder van belang zijn bij het nemen van uw aankoopbeslissing. Daartoe behoort uiteraard het bestuderen van deze informatie, het eventueel inwinnen van informatie bij de gemeente en een onderzoek naar uw financiële mogelijkheden. Verzekert u zich ervan dat alle voor u belangrijke zaken ter sprake komen. Schroomt u niet om ons om tekst en uitleg te vragen over de woning en de te volgen procedure. Onderzoeksplicht De onroerende zaak moet bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen bezitten die voor een normaal gebruik nodig zijn. Verkoper staat in voor de afwezigheid van gebreken die dit normale gebruik belemmeren, tenzij deze bij koper kenbaar waren op het moment dat de koopovereenkomst tot stand kwam. Voor de afwezigheid van andere (verborgen) gebreken heeft verkoper in beginsel niet in te staan. Het risico hiervoor berust bij de koper. Een koper wordt desgewenst in de gelegenheid gesteld om voorafgaande aan de aankoop het nodige onderzoek te doen. Vragenlijst De verkoper heeft in het kader van zijn informatieplicht een vragenlijst ingevuld, welke lijst aan de koopakte zal worden gehecht. Deze lijst zal bij de bezichtiging van de woning met u worden besproken een exemplaar kan u eventueel na de bezichtiging ter hand worden gesteld. Lijst van zaken Bij de koopakte behoort een lijst waarop zaken staan die bij de koop zijn inbegrepen. Voor zover deze lijst bij deze documentatie is gevoegd, is deze onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. Ná de bezichtiging Een bezichtiging is ook voor de verkoper een spannende aangelegenheid. Wij stellen het daarom zeer op prijs als u uw bevindingen binnen enkele dagen na bezichtiging aan ons kenbaar maakt.
 14. 14. Het uitbrengen van een bod Bij het uitbrengen van een bod is niet alleen het bedrag van belang, maar dient u zich ook duidelijk uit te spreken over o.a. de navolgende zaken: - de datum van aanvaarding; - eventuele overname roerende zaken; - eventuele ontbindende voorwaarde(n). N.B. Over ontbindende voorwaarde(n) moeten partijen het eens zijn vóór of tijdens de (mondelinge) koop. Als bieder krijgt u niet automatisch een ontbindende voorwaarde voor financiering. U dient dit expliciet bij uw bod te vermelden. Koopovereenkomst Een verkoop komt alleen tot stand indien volledige overeenstemming is bereikt over alle hierboven genoemde zaken. De gemaakte afspraken worden schriftelijk vastgelegd in een koopakte. Tenzij anders vermeld, zal de koopakte worden opgemaakt door Margadant Makelaardij conform de modelkoopakte, opgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en vastgoeddeskundigen (NVM), de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In de koopovereenkomst worden de volgende voorwaarden opgenomen: * Bankgarantie/Waarborgsom Tot zekerheid voor de nakoming van zijn verplichtingen dient koper voor zijn rekening uiterlijk binnen vijf weken na datum mondelinge koop, een bankgarantie af te geven bij de notaris dan wel een waarborgsom te storten op de bankrekening van de notaris ter grootte van 10% van de overeengekomen koopsom. * Ontbinding koopovereenkomst bij niet verkrijgen hypotheek Indien door koper een ontbindende voorwaarde wordt bedongen in verband met het niet kunnen verkrijgen van de hypotheek zal het volgende van toepassing zijn. De koper kan de koop ontbinden wegens het niet verkrijgen van de benodigde hypotheek tot uiterlijk vier weken na datum mondelinge koop. Indien koper de koopovereenkomst wenst te ontbinden wegens het niet verkrijgen van de benodigde hypotheek, is dit slechts rechtsgeldig indien koper als bewijs originele verklaringen van tenminste twee verschillende erkende geldverstrekkende instellingen bijvoegt waaruit de afwijzing van de hypotheek aanvraag blijkt. * Staat van het verkochte Het verkochte wordt door koper aanvaard in de feitelijke en juridische staat waarin het zich ten tijde van het sluiten van de overeenkomst bevond, met alle daarbij behorende rechten, plichten en aanspraken, zichtbare en onzichtbare, feitelijke en juridische gebreken. Op deze exoneratie kan ook een beroep worden gedaan door een door de verkoper ingeschakelde hulppersoon.

×