OpenERP OpenDays 2012 Agenda

  • 149,202 views
Uploaded on

 

More in: Business , Technology
  • Full Name Full Name Comment goes here.
    Are you sure you want to
    Your message goes here
    Be the first to comment
    Be the first to like this
No Downloads

Views

Total Views
149,202
On Slideshare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
7

Actions

Shares
Downloads
208
Comments
0
Likes
0

Embeds 0

No embeds

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
    No notes for slide

Transcript

  • 1. Agenda Open Days 2012 Agenda The OpenERP Community, Customers and Partners Summit Wednesday April 11th08h30 – 09h30 Registration & Coffee – Welcome Hall09h00 - 10h00 Welcome Speech by Xavier Pansaers (Main Hall, Lameere)10h00 - 11h30 Presentation of v7.0 by Fabien Pinckaers (Main Hall, Lameere)11h30 - 12h00 Break12h00 - 12h30 Building a better, global product with the community: by Olivier (Main Hall, Lameere)12h30 - 13h00 Building a service organization to support hundreds of new customers by Phuong (Main Hall, Lameere)13h00 – 14h00 Lunch Break – Campouce Developers Track – AY2.107 Functional Track 1- AY2.112 Functional Track 2- AY2.114 Business Track – AY2.108 Meet OpenERP Track – AZ1.10114h00 - 14h30 Tutorial on the new web client OpenERP finance for public organizations, Audaxis (15min) OpenERP New Financial The Art of making an OpenERP architecture, Nicolas Vanhoren Ask Antony about Product reports, Quentin de Paoli (30min) demo (2h), Fabrice Henrion & (30min) & Strategy (30min) Nora Marcon: Management of ISO 9001 processes, PC Sol (15min) Workshop14h40 - 15h10 Customizing OpenERP new How do we use OpenERP to OpenERP multi-currency Ask Xavier about Sales and web client, Nicolas Vanhoren & manage OpenERP s.a., Fabien features, Quentin de Paoli This session will focus on Marketing Strategy Xavier Morel (30min) Pinckaers (30 min) (30min) providing tips on how to deliver a15h20 - 15h50 Managing security in demo which will blow the Web Kit financial reports, OpenERP Asset Management, customer off his feet Ask Olivier about How to OpenERP, Harshad Modi & CamptoCamp (30min) Quentin de Paoli (30min) contribute to OpenERP (30min) Raphael Collet (30min)15h50 - 16h10 Break16h10 - 17h10 Mail and chatter integration Managing Multi-company in Managing Technical Service The art of the successful Sales Ask Fabien about anything (technical), Thibault Delavallee OpenERP, François Pietquin operations with OpenERP, strategy, Sandro Botta (1h) (30min) (30min) Daniel Reis – Securitas Portugal & & & An open session during which EOG Supplier Invoice Fabien will answer questions from Sharing OpenERP content and IngramMicro case study , BHC Processing with docMonitor; participants new social features, Thibault (15min) Elastoffice (15min) Delavallee (30min) & & Androïd client for OpenERP, B2B-OpenERP for Franchises, a BHC (15min) fast Business Middleware to OpenERP, Opentia (15min)17h20 – 17h50 Deploying OpenERP Server Manufacturing simulation and Optimizing Customer Ask Phuong about Support with Gunicorn, Vo Minh Thu OpenERP Geo engine, planning with limited capacity, acquisition with OpenERP, Strategy (30min) (30min) CamptoCamp (30min) Objectif Pi (15min) Marnix Coenaerts (30min) & Starcourtage and starsport, IT Service Partners (15min)18h00 – 18h30 Vehicles preventive Ask Nora about CTP program maintenance application; (30min) Avanzocs (15min)19h00- 23h00 Aperitif & Dinner – Chez Theo Page 1
  • 2. Agenda Thursday April 12th09h00 - 10h00 2011 Achievements by Marc Laporte (Main Hall, Lameere)10h00 - 10h30 OpenERP Strategy 2012 by Fabien Pinckaers (Main Hall, Lameere)10h30 – 11h00 v7.0 new features roadmap by Antony Lesuisse (Main Hall, Lameere)11h00 – 11h30 Break 11h30-11h50 User Testing: feedback from lambda users, Fabien Pinckaers (20min)11h50 -13h00 The voice of the customer : Feedback from key customers (Main Hall, Lameere) "The OpenERP Ecosystem business model" - Breaking down paradigms. Nhomar, Vauxoo. (20min) "OpenERP at Canonical - Humanity, elegance and charm", Canonical (15min) Ovizio, (SmartSolutions) (15min) Weepee, (Noviat) (15min)13h00 – 14h00 Lunch Break – Campouce Developers Track – AY2.107 Functional Track 1- AY2.112 Functional Track 2- AY2.114 Business Track – AY2.108 Meet OpenERP Track – AZ1.10114h00 - 14h30 Technical presentation and Offshore development services Optimizing recruitment with Best marketing ideas from Ask Olivier about How to roadmap of the OpenERP point in India, Mantavya Gajjar OpenERP, Gregory Dethier partners to promote OpenERP, contribute to OpenERP (30min) of sale, Frédéric van der Essen (15min) (30min) (30min) Xavier Pansaers & & Fabrice Henrion (30min) Cash flow Management in OpenERP, Noviat (15min)14h40 - 15h10 "New web client: reviewed Sharing sales orders and OpenERP Project Methodology, Ask Xavier about Sales and Accounting is not Invoicing, Samuel Martins (30min) Marketing Strategy (30min) form view engine" by Fabien invoices electronically with Agile Business Group (15min) Meghazi (30min) Suppliers and customers, Olivier & Dony (30min) The key to a successful OpenERP How to manage delivery date in Demo of the new EDI capabilities project from quotation to OpenERP, Akretion (15min) of OpenERP implementation15h20 - 15h50 Vauxoomin: automating the PLM Module, Omnia Solutions Ask Antony about Product How to synchronise data with OpenERP s.a. social media deploy, configuration and OpenERP: MagentoERPconnect, (15min) Strategy (30min) Marketing strategy, Nicoleta manteinance of OpenERPin PrestashopERPconnect, & Gherlea (15min) real enviroments, AmazonERPconnect, File_exchange, Payroll Integration, Formatech Vauxoo(30min) Akretion (30min) (15min)15h50 – 16h10 Break16h10 – 17h10 Web addons for enhanced Managing marketing campaigns "Implementation Assistance and New OpenERP Core Library searching & storing selections, in OpenERP, Olivier Dony Out-of-the-box strategies, Ask Fabien about anything (1h) API, a proposal, Vo Minh Thu Therp (15min) (30min) Maxime Glorieux" (30min) (1h) & & Deploy OpenERP within a time Pentaho Reports Integration Ubuntu Unity: presenting a new An open session during which frame & budget that no other Featuring Object Data Sources and Window on OpenERP, Libertus Fabien will answer questions from competitor can match through an Parameter Prompting on Client, (15min) participants out of the box approach WillowIT(15min) & & & Smart Focus Module - project management, Smart Solutions Enterprise Transformation – Import CSV data into OpenERP (15min) Power of OpenERP, ITARA IT with ea_import, Enapps (15min) Solutions (15min) Page 2
  • 3. Agenda17h20 – 17h50 An alternative procedure for Lift Maintenance: an example of Usability and design; share your Ask Phuong about Support partial moves, Numerigraphe, bi-directional interface between ideas, Aline de Preillon & Minh Strategy (30min) Lionel Sausin (1h) Open ERP and Android, Open Tran (1h)18h00 – 18h30 Workshop Solutis Services (15min) Workshop Ask Nora about CTP program (30min)19h00 – 19h30 OpenERP Awards (Main Hall, Lameere) The first edition of the OpenERP awards will celebrate key contributions from the community & partners19h30 – 20h00 Aperitif – Chez Theo Friday April 13th09h30 - 10h00 Building a global channel : Vision & Update on channel Strategy, Xavier Pansaers (Main Hall, Lameere)10h00 – 11h00 Building a successful partner strategy: Project or Out-of-the box ; two complimentary approaches PART I Xavier Pansaers (Moderator); Maxime Glorieux; Gregoire Krieg, Sandro Botta; Samuel Martins (Main Hall, Lameere)11h00 – 11h30 Break11h30 – 12h30 Building a successful partner strategy: Project or Out-of-the box ; two complimentary approaches PART II Xavier Pansaers (Moderator); Maxime Glorieux; Gregoire Krieg, Sandro Botta; Samuel Martins (Main Hall, Lameere)12h30 – 13h00 OpenERP Enterprise : Value proposition & building together an integrated support strategy, Xavier Pansaers & Marc Laporte13h00 – 14h00 Lunch Break - Campuce14h30 – 15h00 Industry focused solutions Learn from a panel of Industry focused solutions AY2.107 Learn from a panel of new AY2.114 experienced partners: a panel partners : a panel discussion and discussion and Q&A, moderated Q&A, moderated by Nicolas Consulting Industry, Smile by Sandro Botta (30min) – Telecom Industry, Avanzocs Roussey (30min) – AY2.112 France (15min) AZ1.101 (15min) 1) Skillteam 1) Agaplan – Peter Langerberg 2) & 2) Smartsolution Dynapps – Karel Hendrickx Healthcare Industry, 3)OpenConsulting – Joseph Valuedecision (15min) Charlier 4) Noviat -Luc De Meyer 5) PcSOL -15h00 – 15h30 Informal meetings between Informal meetings between Informal meetings between partners and OpenERP partners and OpenERP partners and OpenERP End of the conference Page 3