• Share
 • Email
 • Embed
 • Like
 • Save
 • Private Content
Collage Picasa
 

Collage Picasa

on

 • 595 views

Com crear un collage amb el programa de Picasa

Com crear un collage amb el programa de Picasa

Statistics

Views

Total Views
595
Views on SlideShare
594
Embed Views
1

Actions

Likes
0
Downloads
4
Comments
0

1 Embed 1

http://www.slideshare.net 1

Accessibility

Categories

Upload Details

Uploaded via as Adobe PDF

Usage Rights

© All Rights Reserved

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
 • Full Name Full Name Comment goes here.
  Are you sure you want to
  Your message goes here
  Processing…
Post Comment
Edit your comment

  Collage Picasa Collage Picasa Document Transcript

  • Casa Caritat Ajuntament de Valls Crear un collage amb picasaTens el control artístic sobre el contingut i el disseny del teu collage. Pots experimentaramb sis tipus diferents de collage en la pantalla de creació pràctica.Segueix els passos següents per crear el collage:1.Selecciona les imatges que vols introduir dins el collage. Amb Ctrl+Clicseleccionem imatges aleatòriament i amb Mayús+Clic selecciona de la primera foto ala última que cliquem.2.Fer clic al botó de collage. També pots crear un collage amb totes les fotos quecontingui una carpeta.A la pàgina dedició o creació de collage, utilitza les pestanyes de configuració iclips per controlar laspecte i el contingut del collage.Pots escollir entre sis estils diferents de collage utilitzant el menú desplegable de lapestanya de configuració. − Estil del collage 1.Pila de imatges: el collage té un aspecte de pila dimatges disperses. Pots arrossegar fotografies al collage per afegir-ne, ajustar el tamany les fotografies i langle. “Clica sobre una imatge del collage i apareixerà la roda a la part superior de la imatge seleccionada, ajusta lescala i langle de la imatge fent clic i arrossegant el botó de la roda.” 2.Mosaic: Picasa ajusta automàticament les fotos a la pàgina. Al contrari que al collage “quadrícula”, les imatge no salineen a files i columnes ordenades. 3.Marc de mosaic: Pots crear un mosaic amb les fotos seleccionades, totes aquest col·locades al voltant duna fotografia central més ampliada. 4.Quadrícula: Totes les fotos que has seleccionat sorganitzen en files i columnes regulars. 5.Fulla de contactes: Les imatges es disposen de forma ordenada com a miniatures.
  • Casa Caritat Ajuntament de Valls-ConfiguracióPots utilitzar diferents opcions per modificar laspecte del collage a la pestanya de Configuració.Aquestes opcions poden variar segons el tipus de collage escollit. 1.Espaiat de quadrícula: Està disponible per el collage mosaic, quadrícula i marc de mosaic. Utilitza la barra per moure i ajustar el tamany de lespai entre les fotografies. 2.Vores de la imatge: Està disponible per el collage en pila dimatges i fulla de contactes. Afegeix una vora blanca o en forma de polaroide.3.Opcions de fons: Escolleix un color o fotografia com a tema de fons per a collage.4.Format de la pàgina: Escolleix un tamany per al collage. Picasa ajustarà automàticament elaspecte del collage. Per ajustar el collage al escriptori del nostre ordenador, seleccionaVisualitza + Format de pàgina.5.Orientació: Ens col·loca el format de pàgina horitzontal o vertical.6.Dibuixar ombres: Pots donar certa profunditat al teu collage seleccionant la casella deverificació. Dibuixa ombres.7.Mostrar títols: Està disponible per al collage “pila dimatges” selecciona casella de verificació“Mostrar els títols per afegir les fotos al collage.-Afegir més fotografies1.Fer clic a la pestanya de Clips a la part esquerra de la pàgina de creació de collage. Potsaccedir a la carpeta de les fotos amb les que has estat treballant des de la pestanya de Clips.2.Selecciona les fotografies que vols afegir i fes clic al botó + per inserir més imatges.
  • Casa Caritat Ajuntament de Valls 3.Si vols afegir imatges des duna carpeta diferent, fes clic al botó Obtenir més per buscar més fotos a la biblioteca. 4.Selecciona les fotografies de la biblioteca. 5.Quan hagis acabat, fes clic a Tornar al collage a la safata de fotos. Ara veuràs les imatges addicionals a la pestanya Clips. 6.Selecciona les imatges que desitgis afegir i utilitza el botó + per afegir-les al collage. Pots utilitzar el botó X per eliminar imatges dels Clips.3.Utilitza els botons situats damunt i sota del collage per ajudar-te a seleccionar iorganitza les fotografies incloses al collage. Per eliminar una fotografia del collage,selecciona la fotografia i fes clic al botó eliminar situat damunt de collage.4.Quan estiguis satisfet amb el treball, fes clic a Crear Collage. També pots fer clic albotó Fons dEscriptori per crear el collage i establir-lo automàticament com imatgedescriptori.Quan hagis creat el collage, pots compartir-lo amb els teus amics amb Àlbums Picasa.Tots els collage acabats, a demés desborradors, es guarden a la carpeta “collage”.Guarda lesborradors: si sha acabat de crear el collage, fas clic al botó “cerrar”collage i et demanarà si vols desar el treball com a esborrany, això ens permet seguirtreballant en altres moments.Editar un collage: Pots tornar a editar un borrador o un collage anteriorment noacabat. Senzillament a la biblioteca de picasa, fas doble clic sobre el collage i podemtornar a editar-lo.