Uploaded on

Descripció dels passos a seguir quan es vol desar una imatge que es troba en una pàgina web en el nostre ordinador.

Descripció dels passos a seguir quan es vol desar una imatge que es troba en una pàgina web en el nostre ordinador.

 • Full Name Full Name Comment goes here.
  Are you sure you want to
  Your message goes here
  Be the first to comment
  Be the first to like this
No Downloads

Views

Total Views
261
On Slideshare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
0

Actions

Shares
Downloads
0
Comments
0
Likes
0

Embeds 0

No embeds

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
  No notes for slide

Transcript

 • 1. Autors: Alex Izquierdo i Eduard Vendrell
 • 2. Com desar una imatge des d'una pàgina web, a l'escriptori del teu ordenador? 1. Les següents icones representen diferents programes que ens serveixen per navegar per Internet, anomenats, precisament, navegadors: Mozzila Firefox. Explorer. Google Chrome. (Fent doble clic damunt la icona entrarem a Internet.).
 • 3. 2. En cas d'utilitzar el Mozzila Firefox: S'obrirà una finestra que ens mostrarà una pàgina Web. En la barra de direccions escriurem www.google.es i pressionem la tecla intro. Barra de direccions: S'ha d'introduir l'adreça de la pàgina web que vulguem visitar de manera correcta, sense cap error; per exemple: www.google.com Barra del cercador: Normalment s'utilitza quan no sabem l'adreça exacta d'una pàgina web. Introduirem les paraules clau que permetran al buscador cercar webs que continguin paraules similars a les que hem escrit.
 • 4. 3. Quan accedim a Google apareix una pantalla semblant aquesta: paisatges Aquí trobem diferents serveis o aplicacions de Google. (quan estem en una aplicació determinada, aquesta ens sortirà marcada en negreta): -Per cercar imatges, cliqueu damunt d' IMATGES. Un cop a IMATGES, escriurem el text que ens servirà per fer la cerca, com per exemple “paisatges” i clicarem “cerca imatges” o premem la tecla Intro.
 • 5. 4. Tot seguit apareixen diferents imatges. Cliquem sobre la que ens interessi. Per veure la imatge a mida complerta, tornem a clicar sobre la mateixa imatge en miniatura, que es troba en la part superior de l'àrea de treball. Per desar la imatge situem el cursor sobre aquesta, cliquem amb el botó dret del ratolí i escollirem l'acció “anomena i desa la imatge”.
 • 6. 5. A continuació apareix una finestra, que ens permetrà escollir el lloc on desar la imatge. En aquest cas, a l'escriptori. Finalment, anomenem la imatge i cliquem “Desar”. Així doncs, la imatge que hem desat es troba ubicada a l'escriptori.