• Like
Movie maker
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×

Thanks for flagging this SlideShare!

Oops! An error has occurred.

Published

 

 • Full Name Full Name Comment goes here.
  Are you sure you want to
  Your message goes here
  Be the first to comment
  Be the first to like this
No Downloads

Views

Total Views
173
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
3

Actions

Shares
Downloads
0
Comments
0
Likes
0

Embeds 0

No embeds

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
  No notes for slide

Transcript

 • 1. Com guardar un projecte al movie maker 1- Per guardar un projecte cal anar a arxiu guardar projecte com i escollir el títol amb el qual el guardarem.
 • 2. Tancar un projectePer finalitzar un projecte cal anar a la part esquerra de la pantalla.Veurem una opció que és finalitzar pel·lícula i i guardar enl’equip.Extensions:Cal dir que el movie maker només accepta alguns tipus de formats. Entreels quals es troben els següents.Arxius de vídeoasf, .avi, .m1v, .mp2, .mp2v, .mpe, .mpeg, .mpg, .mpv2, .wm y .wmvArxius d’àudio o músicaaif, .aifc, .aiff .asf, .au, .mp2, .mp3, .mpa, .snd, .wav y .wma
 • 3. Arxius d’imatgebmp, .dib, .emf, .gif, .jfif, .jpe, .jpeg, .jpg, .png, .tif, .tiff y .wmfQualsevol extensió que no es trobi entre les esmentades no seràacceptada. I per tant no es podrà veure a la pantalla, sentir o reproduir.Possibles problemesUn dels problemes en els que ens podem trobar és que mentre el projecteno està finalitzat, si hi posem unes imatges que estan emmagatzemades aun pen-drive per exemple i després el traiem, les imatges no es veurandegut a que no hi són emmagatzemades a l’ordinador sinó al dispositiuextern.El que veurem serà aquestes creuetes, el mateix en el cas de música ovídeo.