• Like
  • Save
Believe It Or Not
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×
 

Believe It Or Not

on

  • 5,640 views

A Power Point Presentation on A Fun Quiz by Bro. Oh Teik Bin, Lower Perak Buddhist Association, Teluk Intan Perak, Malaysia. A Fellowship Game for the young.

A Power Point Presentation on A Fun Quiz by Bro. Oh Teik Bin, Lower Perak Buddhist Association, Teluk Intan Perak, Malaysia. A Fellowship Game for the young.

Statistics

Views

Total Views
5,640
Views on SlideShare
5,633
Embed Views
7

Actions

Likes
1
Downloads
317
Comments
1

1 Embed 7

http://www.slideshare.net 7

Accessibility

Categories

Upload Details

Uploaded via as Microsoft PowerPoint

Usage Rights

© All Rights Reserved

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel

11 of 1

  • Full Name Full Name Comment goes here.
    Are you sure you want to
    Your message goes here
    Processing…
Post Comment
Edit your comment

    Believe It Or Not Believe It Or Not Presentation Transcript

    • Believe it or not! A Fun Quiz State “TRUE” OR “FALSE” for each of the 20 Questions.
    • Answers Answers: You score 2 points for each correct answer. For every wrong answer 1 point is deducted.
    • #1 A crocodile always grows new teeth to replace the old teeth!
    • #1 A crocodile always grows new teeth to replace the old teeth! Answer : TRUE
    • #2 The electric chair was invented by a lawyer!
    • #2 The electric chair was invented by a dentist! Answer : FALSE
    • # 3 Camels have six eyelids to protect themselves from blowing sand !
    • # 3 Camels have three eyelids to protect themselves from blowing sand ! Answer : FALSE
    • # 4 A cockroach can live several weeks with its head cut off.
    • # 4 A cockroach can live several weeks with its head cut off - it dies from starvation! Answer : TRUE
    • # 5 The average person has about 400 dreams a year.
    • # 5 The average person has over 1,460 dreams a year Answer: FALSE
    • # 6 Your heart beats over 1,000,000 times a day!
    • # 6 Your heart beats over 100,000 times a day! Answer: FALSE
    • # 7 Thomas Edison, light bulb inventor, was afraid of cats.
    • # 7 Thomas Edison, light bulb inventor, was afraid of the dark! Answer : FALSE
    • # 8 Dolphins sleep with two eyes open!
    • # 8 Dolphins sleep with one eye open! Answer: FALSE
    • # 9 Lightning strikes about 6,000 times per minute on this planet!
    • # 9 Lightning strikes about 6,000 times per minute on this planet! Answer : TRUE
    • # 10 A jellyfish is 95 percent water!
    • # 10 A jellyfish is 95 percent water! Answer : TRUE
    • #11 The elephant is the only mammal that can't jump!
    • #11 The elephant is the only mammal that can't jump! Answer : TRUE
    • # 12 The penguin is the only bird which cannot swim and cannot fly!
    • # 12 The penguin is the only bird who can swim, but not fly! Answer : FALSE
    • # 13 Bats always turn right when exiting a cave!
    • # 13 Bats always turn left when exiting a cave! Answer : FALSE
    • # 14 You blink over 10,000,000 times a year!
    • # 14 You blink over 10,000,000 times a year! Answer : TRUE
    • # 15 The average person laughs 3 times a day!
    • # 15 The average person laughs 13 times a day! Answer : FALSE
    • # 16 Men are 6 times more likely to be struck by lightning than women !
    • # 16 Men are 6 times more likely to be struck by lightning than women ! Answer : TRUE
    • # 17 The sun is 10,000 times larger than the earth!
    • # 17 The sun is 330,330 times larger than the earth! Answer : FALSE
    • # 18 Bulls are particularly attracted by red color and thus are likely to charge at a person wearing red.
    • # 18 Bulls are color blind, therefore will usually charge at a matador's waving cape no matter what color it is -- be it red or neon yellow! Answer : FALSE
    • #19 The poison-arrow frog has enough poison to kill about 2,200 people!
    • #19 The poison-arrow frog has enough poison to kill about 2,200 people! Answer : TRUE
    • # 20 Every 10 seconds, a house catches fire in the United States!
    • # 20 Every 45 seconds, a house catches on fire in the United States! Answer : FALSE
    • Tie-Breaker What is the height in meters of the Petronas Twin Tower? Answer 452 meters
    • The End Be happy! Stay healthy! With Metta, Bro. Oh Teik Bin