Pereza open office

267 views
206 views

Published on

Published in: Technology, Business
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
267
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
7
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Pereza open office

  1. 1. Pereza
  2. 2. Components del grup <ul><li>Rubén
  3. 3. Guitarra i veu </li></ul>
  4. 4. <ul><li>Leiva
  5. 5. Baix i veu </li></ul>
  6. 6. Discografia <ul><li>Pereza
  7. 7. (2001) Rock'n roll amb alineació de 3 </li></ul>
  8. 8. <ul><li>Algo para cantar
  9. 9. (2003) rock-pop a raudals </li></ul>
  10. 10. <ul><li>Animales
  11. 11. (2005) Amb la producció de Nigel Walker. Princesas, primer single </li></ul>
  12. 12. <ul><li>Los amigos de los animales
  13. 13. (2006) Selecció de temes amb artistes amics </li></ul>
  14. 14. <ul><li>Aproximaciones
  15. 15. (2007) Amb la col·laboració de Quique González i Ivan Ferreiro. </li></ul>
  16. 16. <ul><li>Aviones
  17. 17. (2009) So més lliure </li></ul>
  18. 18. <ul><li>10 años
  19. 19. (2010) Exclusiu iTunes </li></ul>

×