Your SlideShare is downloading. ×
0
Lara's interview
Lara's interview
Lara's interview
Lara's interview
Lara's interview
Lara's interview
Lara's interview
Lara's interview
Lara's interview
Lara's interview
Lara's interview
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×

Thanks for flagging this SlideShare!

Oops! An error has occurred.

×
Saving this for later? Get the SlideShare app to save on your phone or tablet. Read anywhere, anytime – even offline.
Text the download link to your phone
Standard text messaging rates apply

Lara's interview

110

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total Views
110
On Slideshare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
0
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

Report content
Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
No notes for slide

Transcript

  • 1. Interview Today I will beinterviewing Mrs. Vadala (Mrs. Vadala, My Nonna)
  • 2. Question Clothes 1 What Types of Clothes did you like to wear? Answer: Skirts and Tops because that was all I had.
  • 3. Question Food 2 What was your favourite Snack and Why? Answer: My favourite Snack was ice-cream as we only had it a couple times a year. (once or twice)
  • 4. Question Transport 3 What was your favourite transport and Why? Answer: My favourite would of been the Bus. I think my favourite was Bus because it was easy to catch back then.
  • 5. Question Toys 4 What was your favourite toy and Why? Answer: Well, back then we did not have many toys but I had a doll. Of course it was my favourite! I didn’t have any other!!
  • 6. Question School 5 Who was your favourite teacher and why? Answer: Signorina Sergio. She was so kind and really nice! (Pronunced: Si-no-ree-na Serr-gee-oo)
  • 7. Question Spare time 6 What did you do in your spare time? Answer: TV was the new BIG thing. I loved the TV! I remember there was only one or two channels back then.
  • 8. Question Holidays 7 Did you ever go on a holiday and where? Answer: Yes, I’ve been on a School holiday camp and It was really fun!
  • 9. Question The Beach 8 Was the Beach fun? Which Beach did you go to? Answer: The Beach was my favourite place to go. I always went to a beach called Bianco (White) Beach
  • 10. Question The Park 9 What was the nearest Park if there was one? Answer: The Park’s name was Prato and at the Park there was lots of flowers!
  • 11. Thank you

×