100 general knowledge questions and answers gk quiz

249,566 views

Published on

ghkl'kkAN.M.MMBNN.,LL.NNBMAJMBVCKKMLSNNB

Published in: Education, Technology
5 Comments
25 Likes
Statistics
Notes
No Downloads
Views
Total views
249,566
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
25
Actions
Shares
0
Downloads
2,663
Comments
5
Likes
25
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

100 general knowledge questions and answers gk quiz

  1. 1. 6/6/12 100 General Knowledge Questions and Answers - GK Quiz PHPKB Knowledge Base Software Knowledge Management Software Knowledge Base Home | Glossary | C ontact Us Home > All C ategories > General Knowledge 100 General Knowledge Questions and Answers - GK Quiz Additional Information Article Number: 923 Here is a collection of 100 General Knowledge Questions with Answers along Share C reated: 2010-08-11 12:13 PM with some current affairs questions for C ompetitive Exams and Bank Exams in Rating: India. If you think this is an excellent blog about general knowledge as a subject of study for civil services and bank exams, then please share the ideas in your comments. These Article Options questions can also help you to conduct a general knowledge quiz. Send Article to Friend 100 General Knowledge Questions with Answers Export to PDF File We shall be giving updated General Knowledge Questions that will include 2010 General del.icio.us Bookmark Knowledge, C urrent Affairs GK Questions and more. The GK Quiz will help you refresh your Reditt Bookmark memory on current affairs of India and the world targetted at getting you ready for the UPSC Digg Bookmark exam. This 2010 General Knowledge Quiz will updated on regular basis. If you would like Stumble It to get notified when more general knowledge question answers are added to this article Subscribe to Article then you can become a subscriber of this article. It is the best way to be notified when this Tweet It article is updated with more general knowledge quiz questions. Stay Informed by Email Question: What is called as the "Roof of the World"? Useful Links 1. Indira Point 2. Kanchenjunga 3. Pamir Knot 4. Indira C ol Answer: 3 Question: The illustrious names of Aryabhatta and Varahamihir are associated with the age of the 1. Guptas Internet Quiz Questions & 2. Kushanas Answers - Test Your Internet 3. Mauryas Knowledge 4. Palas Indias Top C EOs - Where did Answer: 1 they do their MBA? Question: Who generally acknowledged as the pioneer of local self government in modern Trivia Questions - General India? Knowledge Trivia Questions &www.knowledgebase-script.com/demo/article-923.html 1/20
  2. 2. 6/6/12 100 General Knowledge Questions and Answers - GK Quiz Knowledge Trivia Questions & 1. Ripon Answers 2. Mayo Aptitude Questions and 3. Lytton Answers 4. C urzon 2009 Noble Prize Winners - Answer: 1 Noble Prizes 2009 Question: Which Article of the C onstitution of India abolishes untouchability and forbids its Tiger Facts - Wonderful Facts practice in any form? about Tigers 1. Article 16 Heads of Important 2. Article 17 International Organizations 3. Article 18 4. Article 15 General Knowledge India Quiz - Questions & Answers Answer: 2 Indian Rupee Symbol - Question: The idea of Pakistan was first conceived by Unicode C haracter & Rupee 1. Muhammad Iqbal Symbol Font 2. M. A. Jinnah What are Latitude and 3. Shaukat Ali Longitude? Knowledge Base Search 4. Aga Khan Answer: 1 Search10 Evil Scientists - Most Top keywords GO Evil Scientific Minds in History Question: Which of the following countries has introduced "Direct Democracy"? White Lion - Information 1. Russia about White Lions & Why they 2. India are white? 3. France Another 15 Amazing Science 4. Switzerland Facts Answer: 4 Top 20 Amazing Science Facts Question: Inflation occurs when aggregate supply is 15 Fascinating Lesser Known 1. More that aggregate demand Science Facts 2. Less than aggregate demand 2010 C urrent Affairs Quiz 3. Equal to aggregate demand Questions With Answers - Set 2 4. None of the above Business Quiz Questions and Answer: 2 Answers - Business Quiz Part 6 Question: Which State has the lowest per capita income in India? Business Quiz Part 5 - 1. Bihar Business Quiz Questions and 2. Orissa Answers Business Quiz Part 4 - 3. Rajasthan Searching for general Business Quiz Questions and 4. Gujrat knowledge questions Answers answers competitive Answer: 2 exams pdf? Business Quiz Part 3 - Question: In the budget figures of the Government of India, fiscal deficit is Business Quiz Questions and Bestseller Books- Answers 1. Total expenditure - total receipts 50% Off Explore 10 Million 2. Revenue expenditure - revenue receipts Business Quiz Part 2 - Books.Free Shipping. Pay 3. C apital expenditure - capital receipts + market borrowings Business Quizdelivery. and on Questions www.HomeShop18.com/Best_Sellers 4. Sum of budget deficit and Governments market borrowings and liabilities Answers Answer: 1www.knowledgebase-script.com/demo/article-923.html Business Quiz Questions and 2/20
  3. 3. 6/6/12 100 General Knowledge Questions and Answers - GK Quiz Answer: 1 Question: The eighth Joint Economic Group dialogue between C hina and India was held in January 2010 in Beijing, C hina after a gap of Want to Buy a New 1. two years Car? 2. three years Top Indian car website. 3. four years One of the ultimate new/used car destinations. 4. five years www.zigwheels.com Answer: 3 Question: According to the recently released World Bank Report, the C hinese economy grew by the close of fourth quarter of 2009 at the rate of 1. 9.7 percent Online Question Banks 2. 10.7 percent For C BSE C lasses 9-12 3. 10.8 percent with Math and Science 4. 11 percent Questions. View Now! Topperlearning.com Answer: 2 Question: As per the quality of life Index 2010, which was released worldwide in January 2010, the united States occupies the 1. Second Place 2. Third Place 3. Fifth Place 4. Seventh Place Answer: 4 Question: The India-France deal for civil nuclear corporation, which came into force in January 2010, had been signed between the two countries in 1. September 2008 2. October 2008 3. November 2008 4. December 2008 Answer: 1 Question: Wodeyars were the ruler of 1. Princely State of Mysore 2. Princely State of Travancore 3. Vijayanagaram 4. None of these Answer: 1 Question: "Black Pagoda" is in 1. Egypt 2. Srilanka 3. Madurai 4. Konark Answer: 4 Question: The meeting of the Rajya Sabha are presided over bywww.knowledgebase-script.com/demo/article-923.html 3/20
  4. 4. 6/6/12 100 General Knowledge Questions and Answers - GK Quiz the 1. President 2. Vice President 3. Prime Minister 4. Speaker Answer: 2 Question: Lunar eclipse occurs on 1. A new moon day 2. A full moon day 3. A half moon day 4. both 1 and 2 Answer: 2 Question: Which of the following crops helps in nitrogen fixation? 1. Rice 2. Wheat 3. Beans 4. Maize Answer: 3 Question: Detroit in the U. S. A. is known as the city of 1. Motor C ar 2. Lights 3. Aeroplanes 4. Rockets Answer: 1 Question: The term "Fourth Estate" refers to 1. Backward States 2. Judiciary 3. Press 4. Tea Estate Answer: 3 Question: SAILs plant in Karnataka is situated at 1. Bangalore 2. Bhadravati 3. Belgaum 4. Hubli Answer: 2 Question: At which of the following place Rajiv Gandhi died of human bomb explosion? 1. New Delhi 2. C hennai 3. Sriperumbudur 4. C olombowww.knowledgebase-script.com/demo/article-923.html 4/20
  5. 5. 6/6/12 100 General Knowledge Questions and Answers - GK Quiz Answer: 3 Question: Who is not the Speaker of the Lok Sabha ever? 1. Somnath C hatterjee 2. P. A. Sangma 3. Meira Kumar 4. Sushma Swaraj Answer: 4 Question: The Governor General associated with the abolition of slavery was 1. C ornwallis 2. Bentinck 3. Dalhousie 4. Rippon Answer: 2 Question: The name of Indias first carrier is 1. INS Vikrant 2. INS Nilgiri 3. INS Kukri 4. INS Himgiri Answer: 1 Question: The general direct flow of summer monsoon in India is - 1. From South to North 2. From South West to South East 3. From South East to South West 4. From South West to North East Answer: 2 Question: World No-Tobacco Day is observed on - 1. May 25 2. May 31 3. May28 4. May 24 Answer: 2 Question: Which one of the following ecosystems covers the largest area of the earths surface? 1. Desert Ecosystem 2. Grassland Ecosystem 3. Mountain Ecosystem 4. Marine Ecosystem Answer: 4 Question: With which game is the Double Fault associated? 1. Lawn Tennis 2. Footballwww.knowledgebase-script.com/demo/article-923.html 5/20
  6. 6. 6/6/12 100 General Knowledge Questions and Answers - GK Quiz 3. C ricket 4. Hockey Answer: 2 Question: Where is the oldest oil refinery in India located? 1. Digboi 2. C ochin 3. Mathura 4. Guwahati Answer: 1 Question: The Siwaliks stretch between - 1. Indus and Sutlaj 2. Potwar basin and Teesta 3. Sutlaj and Kali 4. None of these Answer: 2 Question: Thalassaemia is a hereditary disease affecting - 1. Blood 2. Lungs 3. Heart 4. Kidney Answer: 1 Question: Polythene is industrially prepared by the polymerization of - 1. Methane 2. Styrene 3. Acetylene 4. Ethylene Answer: 4 Question: In cricket the length of pitch between the two wickets is - 1. 24 yards 2. 23 yards 3. 22 yards 4. 21 yards Answer: 3 Question: Which one of the following is not the official language of the United Nations Organisation? 1. Arabic 2. C hinese 3. Portuguese 4. Spanish Answer: 3 Question: Which countries are separated by Mac Mohan Line?www.knowledgebase-script.com/demo/article-923.html 6/20
  7. 7. 6/6/12 100 General Knowledge Questions and Answers - GK Quiz 1. India and Pakistan 2. C hina and Tibet 3. India and C hina 4. India and Bangladesh Answer: 3 Question: Which one of the following is a water soluble vitamin? 1. Vitamin A 2. Vitamin C 3. Vitamin D 4. Vitamin K Answer: 2 Question: Among the following who was the Speaker in two Lok Sabhas? 1. Rabi Ray 2. Shivraj Patil 3. P. A. Sangma 4. G. M. C Balyogi Answer: 4 Question: Lakshya which is part of Indian Defence System is 1. Surface of air missile 2. Missile Firing Submarine 3. multi Barrel rocket System 4. Pilotless target aircraft Answer: 4 Question: Which one of the following states has only one representatives each in Lok Sabha? 1. Manipur, Meghalaya 2. Himachal Pradesh and Jammu Kashmir 3. Arunachal Pradesh and Tripura 4. Mizoram and Nagaland Answer: 4 Question: Who among the following is known as the guardian of the Public Purse in India? 1. The C omptroller and Auditor General of India 2. The President 3. The Minister of Finance 4. The parliament Answer: 1 Question: Biological Oxygen demand (BOD) is used as a standard measure of 1. Oxygen level in forest System 2. Oxygen level in animals 3. Oxygen level in water system 4. Oxygen level in atmosphere Answer: 3www.knowledgebase-script.com/demo/article-923.html 7/20
  8. 8. 6/6/12 100 General Knowledge Questions and Answers - GK Quiz Answer: 3 Question: Which of the following C rops is of Kharif Season? 1. Soyabean 2. Linseed 3. lentil 4. Mustard Answer: 1 Question: Fruit most suitable for making jelly is 1. Papaya 2. Karunda 3. Mango 4. Banana Answer: 3 Question: Who was the first chief Justice of Supreme court of C alcutta? 1. Hyde 2. Elijah Impey 3. Lemaistre 4. Monson Answer: 2 Question: By which of the following Acts were the C ommercial Rights of East India C ompany Abolished? 1. Regulating Act of 1773 2. C harter Act of 1813 3. C harter Act of 1833 4. C harter Act of 1853 Answer: 3 Question: Who Was the founder of All India Muslim League? 1. Sir Syed Ahmad Khan 2. Nawab Saleem Ullah Khan 3. Liyaqat Ali Khan 4. Mohammad Ali Jinnah Answer: 2 Question: Vishakhapatnam Steel Plant obtains its iron ore from the mines of 1. Bababudan 2. Bailadila 3. Dalli-Rajhra 4. Gurumahisaini Answer: 1 Question: The First Finance C ommission was constituted in the year 1. 1956 2. 1953 3. 1952www.knowledgebase-script.com/demo/article-923.html 8/20
  9. 9. 6/6/12 100 General Knowledge Questions and Answers - GK Quiz 3. 1952 4. 1951 Answer: 4 Question: Which one of the following Settlements comprised Zamindar as middleman to collect the land revenue? 1. Mahalwari Settlement 2. Ryotwari Settlement 3. Permanent Settlement 4. None of the above Answer: 3 Question: Which of the following was the court language during the reign of Akbar? 1. Hindi 2. Urdu 3. Persian 4. Arabic Answer: 3 Question: What were the districts called in the Vijaynagar empire? 1. Nadu 2. Khurram 3. Kottam 4. Janpad Answer: 3 Question: Which was the first National News Agency of India? 1. The Indian Review 2. The Free Press of India 3. The Associated Press of India 4. None of the above Answer: 3 Question: The depiction of the stones of the previous lives of Gautama Buddha was first done in the art of 1. Sarnath Pillar of Asoka 2. Bharhut Stupa 3. Ajanta C aves 4. Eilora C aves Answer: 2 Question: The British Parliament can do everything except make a woman a man and a woman a man?To whom is this statement ascribed? 1. Dicey 2. Hegal 3. De Lolme 4. none of above Answer: 3 Question: Which of the following states did not come into being in 1987?www.knowledgebase-script.com/demo/article-923.html 9/20
  10. 10. 6/6/12 100 General Knowledge Questions and Answers - GK Quiz Question: Which of the following states did not come into being in 1987? 1. Mizoram 2. Arunachal Pradesh 3. Goa 4. Manipur Answer: 4 Question: The number of Zonal C ouncils in India is 1. Five 2. Four 3. Seven 4. Eight Answer: 1 Question: National C ommission for Back ward C lasses was established in 1. 1994 2. 1993 3. 1995 4. 1999 Answer: 2 Question: Indravati Hydroelectric Project is the multipurpose projet of 1. Maharashtra state 2. Gujarat state 3. Orissa State 4. Tamil Nadu state Answer: 3 Question: Which sector contributes the maximum share in National income of India? 1. Primary 2. Secondary 3. Tertiary 4. All the above have equal share Answer: 3 Question: Shankarlal Guru committee was associated With 1. Agricultural Marketing 2. Agricultural production 3. Public Distribution System 4. None of above Answer: 1 Question: IMF is the result of 1. Hawana C onference 2. Rome C onference 3. Brettonwood C onference 4. Geneva C onference Answer: 3www.knowledgebase-script.com/demo/article-923.html 10/20
  11. 11. 6/6/12 100 General Knowledge Questions and Answers - GK Quiz Answer: 3 Question: The Difference between Gross Domestic product and Net Domestic product is 1. Government Revenue 2. Net Indirect Tax (Indirect Tax Subsidy) 3. C onsumption of fixed C apital 4. Net C apital Formation Answer: 4 Question: First share market in India was established in 1. Delhi 2. Mumbai 3. Kolkata 4. chennai Answer: 2 Question: The acronym STD written on Telephone booth stands for 1. Straight Telephone Dial 2. Switch Telephone Dial 3. Subscriber Telephone Dialing 4. Save Telephone Dialing Answer: 3 Question: India has signed a landamrk deal for sale of Dhruv Advance Light Helicopters (ALHs) with 1. Venezuela 2. Peru 3. Ecuador 4. C hile Answer: 3 Question: Humidity is measured by which of the following instrument? 1. Barometer 2. Thermometer 3. Hygrometer 4. Hydrometer Answer: 3 Question: Rabindranath Tagore was awarded Noble Prize for his literary work named 1. Geetanjali 2. Rajtarangini 3. C hokher Bali 4. Kapal Kundala Answer: 1 Question: Which of the following department of Indian Government takes care of education of children with physical disabilities? 1. Ministry of Welfare 2. Ministry of Sportswww.knowledgebase-script.com/demo/article-923.html 11/20
  12. 12. 6/6/12 100 General Knowledge Questions and Answers - GK Quiz 3. Ministry of HRD 4. Ministry of Rural Development Answer: 1 Question: Amrita Pritams work "A Revenue Stamp" is 1. A book of stories 2. A novel 3. A biography 4. An autobiography Answer: 4 Question: "Nadi Ke Dweep" is the creation of 1. Nirmala Verma 2. Krishna Sobit 3. Gajanan Madhav Muktibodh 4. Sachidananda Heeranand Vatsyayan Agyeya Answer: 4 Question: The poetic work "Rashmirathi" was written by 1. Maithilisharan Gupt 2. Mahadevi Verma 3. Ramdhari Singh Dinkar 4. Surya Kant Tripathi Nirala Answer: 3 Question: "Operation Black Board" refers to providing schools with 1. Enough number of black boards 2. New type of black boards 3. Training for using new type of black boards 4. All essential learning materials. Answer: 4 Question: Transistors used in electronic equipments are mostly made of 1. Silver 2. C opper 3. Silicon 4. C arbon Answer: 3 Question: The disease diphtheria affects 1. Lungs 2. Intestine 3. Throat 4. Body joints Answer: 3 Question: Which of the following is the brightest planet as seen from the earth? 1. Mercurywww.knowledgebase-script.com/demo/article-923.html 12/20
  13. 13. 6/6/12 100 General Knowledge Questions and Answers - GK Quiz 1. Mercury 2. Uranus 3. Venus 4. Mars Answer: 3 Question: The Harry Potter series is written by 1. K K Rowling 2. K J Rowling 3. J K Rowling 4. A K Rowling Answer: 3 Question: The most common communicable disease is 1. Influenza 2. Typhoid 3. C holera 4. Polio Answer: 1 Question: Among the following, the richest source of protein is 1. Ground Nut 2. Rice 3. Potato 4. Apple Answer: 1 Question: Taoism is a school of 1. C hinese philosophy 2. Japanese philosophy 3. Buddhist philosophy 4. Sri Lankan philosophy Answer: 1 Question: Hydrogen is used instead of Helium to fill balloons for meteorology because 1. of its low density 2. It is not very reactive under normal conditions 3. It is almost insoluble in water 4. It can be prepared easily Answer: 1 Question: The most abundant element in the earths crust is 1. Silicon 2. Aluminium 3. Nitrogen 4. Oxygen Answer: 4 Question: Stainless steel is an example ofwww.knowledgebase-script.com/demo/article-923.html 13/20
  14. 14. 6/6/12 100 General Knowledge Questions and Answers - GK Quiz Question: Stainless steel is an example of 1. A metallic compound 2. A homogeneous mixture 3. A heterogeneous mixture 4. An inorganic compound Answer: 1 Question: The Non-C ooperation Movement was ultimately withdrawn by Mahatma Gandhi 1. On the directions of the Party 2. On account of amicable settlement with the British 3. On account of violent incidents at C hauri-C haura 4. On account of excessive repression by the Government Answer: 3 Question: The Preamble of the C onstitution after 42nd amendment declares India 1. Sovereign Socialist Secular Democratic Republic 2. Sovereign Democratic Republic 3. Federal Democratic Republic 4. Federal Socialist Democratic Republic Answer: 1 Question: The International Date Line is the 1. Equator 2. 0° Longitude 3. 88° East Longitude 4. 180° Longitude Answer: 4 Question: The real executive power under a Parliamentary Government rests with 1. The Parliament 2. The King 3. The C ouncil of Ministers 4. The C ivil Servants Answer: 3 Question: Who among the following was the first Maratha Ruler to get legal recognition from the Mughals? 1. Sahuji 2. Shivaji 3. Balaji Baji Rao 4. Sambhaji Answer: 1 Question: The average solar day is approximately 1. 24 hrs 2. 24 hrs 15 minutes 3. 24 hrs 52 minutes 4. 24 hrs 15 Secondwww.knowledgebase-script.com/demo/article-923.html 14/20
  15. 15. 6/6/12 100 General Knowledge Questions and Answers - GK Quiz Answer: 1 Question: The constellation Sapta-Rishi is known to westerns as the 1. Seven Monks 2. Alpha C entauri 3. Big Dipper 4. Small Bear Answer: 3 Question: One kilobyte is equal to 1. 1000 bytes 2. 1024 bytes 3. 100 bytes 4. 1023 bytes Answer: 2 Question: Which of the following is a cellulose fiber? 1. C otton 2. Wool 3. Rayon 4. Polyester Answer: 1 Question: Which of the following is not an example of Operating System? 1. Windows 98 2. BSD Unix 3. Microsoft Office XP 4. Red Hat Linux Answer: 3 Question: Which of the following vitamins helps in the absorption of calcium? 1. Vitamin A 2. Vitamin B 3. Vitamin C 4. Vitamin D Answer: 4 Question: Dengue fever is spread by 1. Aedes aegypti mosquito 2. C ommon House flies 3. Anophilies mosquito 4. Rodent like rats and squirrels Answer: 1 Question: Which of the following is not a fundamental right of the Indian citizens? 1. Right to property 2. Right to freedom of expression 3. Right to votewww.knowledgebase-script.com/demo/article-923.html 15/20
  16. 16. 6/6/12 100 General Knowledge Questions and Answers - GK Quiz 3. Right to vote 4. Right to remain silence Answer: 1 Question: Which supercomputer is developed by the Indian Scientists? 1. Param 2. Super 301 3. C ompaq Presario 4. C RAY YMP Answer: 1 Question: Genome is the key to tomorrows medical practices because 1. It unleashes an information revolution 2. It provides a new outlook into medicine 3. It is a new way of making drugs 4. It can enable customized medicines. Answer: 2 Question: Which of the following is not a missile tested in Indian Missile Programme? 1. Agni 2. Trishul 3. Prithvi 4. Arjun Answer: 4 Question: Mahatma Gandhi started his struggle against apartheid in 1. Natal 2. Transvaal 3. Johannesberg 4. C hamparan Answer: 1 A total of 286 users are reading this article. Searching for general knowledge questions answers competitive exams pdf 1. Bestseller Books- 50% Off Explore 10 Million Books.Free Shipping. Pay on delivery. www.HomeShop18.com/Best_Sellers 2. Want to Buy a New Car? Top Indian car website. One of the ultimate new/used car destinations. www.zigwheels.com 3. Online Question Banks For CBSE Classes 9-12 with Math and Science Questions. View Now! Topperlearning.com Posted by: Administrator This question has been viewed 193971 times so far. Want More?www.knowledgebase-script.com/demo/article-923.html 16/20
  17. 17. 6/6/12 100 General Knowledge Questions and Answers - GK Quiz Would you like to be notified when new articles are added to our knowledgebase? Subscribe to our Feed and get instant notifications when new articles are added to the knowledgebase. C lick Here to view all the questions in the General Knowledge category. File Attachments There are no files attached to this question/article. How helpful was this article to you? Select Vote Rate User Comments There are no user comments for this article. Click Here and be the first to post a comment. Related General Knowledge Questions 1. Internet Quiz Questions & Answers - Test Your Internet Knowledge 2. Indias Top C EOs - Where did they do their MBA? 3. Trivia Questions - General Knowledge Trivia Questions & Answers 4. Aptitude Questions and Answers 5. 2009 Noble Prize Winners - Noble Prizes 2009 6. Tiger Facts - Wonderful Facts about Tigers 7. Heads of Important International Organizations 8. General Knowledge India Quiz - Questions & Answers 9. Indian Rupee Symbol - Unicode C haracter & Rupee Symbol Font 10. What are Latitude and Longitude? 11. Top 10 Evil Scientists - Most Evil Scientific Minds in History 12. White Lion - Information about White Lions & Why they are white? 13. Another 15 Amazing Science Facts 14. Top 20 Amazing Science Facts 15. 15 Fascinating Lesser Known Science Facts 16. 2010 C urrent Affairs Quiz Questions With Answers - Set 2 17. Business Quiz Questions and Answers - Business Quiz Part 6 18. Business Quiz Part 5 - Business Quiz Questions and Answers 19. Business Quiz Part 4 - Business Quiz Questions and Answers 20. Business Quiz Part 3 - Business Quiz Questions and Answers 21. Business Quiz Part 2 - Business Quiz Questions and Answers 22. Business Quiz Questions and Answers - Business Quiz Part 1 23. Top 10 C ountries with Highest Population 24. US States and their C apitals - State C apitals of the 50 US States 25. Differences Between American English and British English 26. Top 10 Phobias - Types of phobia 27. Endangered Species - Top 10 Endangered Animals 28. Religious Places in India - Favorite Indian Religious Places 29. Latest C urrent Affairs & General Knowledge Questions with Answers 30. 25 Easy General Knowledge Questions and Answers 31. Laser Hair Removal - Information, C ost & Side Effects 32. Online Aptitude Test Questions with Answers 33. Mind Blowing General Knowledge Facts - Part 2 34. Did You Know Facts - C ollection of 50 Did You Know Facts 35. 95 Amazing Facts About Internet & Technology 36. 30 Amazing Facts about Google 37. General Knowledge Questions and Answers - Part 3www.knowledgebase-script.com/demo/article-923.html 17/20
  18. 18. 6/6/12 100 General Knowledge Questions and Answers - GK Quiz 37. General Knowledge Questions and Answers - Part 3 38. Aptitude Questions - Time & Work Problems 39. Problems on Time and Work 40. Intresting Unknown Facts for General Knowledge 41. General Knowledge Facts 42. IQ Test Questions with Answers - Brain Teasers & Puzzles 43. Business Quiz Questions - India Business Quiz with Answers 44. Multimedia Quiz - Multimedia Questions and Answers 45. Aptitude Test - 100 Aptitude Quiz Questions with Answers 46. 100 General Knowledge Quiz Questions for Entrance Exams 47. Railway Recruitment Board (RRB) Exam - Question Paper Solved 48. Interesting Facts About Technology - General Knowledge 49. GMAT Sample Questions - Reading C omprehension 50. C AT 2004 Question Paper - Download C AT 2004 Solved Question Paper 51. C AT (C ommon Admission Test) Exam Pattern 52. C AT 2005 Question Paper Solved - Download C AT 2005 Question Paper 53. Top 10 Genius People 54. Amazing 256 Year Old Man 55. Top 13 natural wonders in the world 56. Important Places in India - Historical Places in India :: Part 4 57. Important Places in India - Historical Places in India :: Part 3 58. Important Places in India - Historical Places in India :: Part 2 59. Important Places in India - Historical Places to visit in India :: Part 1 60. Prime Ministers of India - List of Prime Ministers of India 61. Vice Presidents of India - List of Vice-Presidents of India 62. Presidents of India - List of Presidents of India 63. Indian Flag C ode of C onduct - Rules for Hoisting Flag of India 64. Vande Mataram Lyrics - Vande Mataram Song Lyrics 65. Amazing Facts for General Knowledge - Part 1 of 2 66. Fun Facts About Dogs 67. 10 Interesting Facts About NOKIA 68. Fascinating Facts About Your Brain 69. Please tell me WHY? 70. General Science Quiz - Multiple C hoice Questions with Answers 71. Glimpses of World History - Multiple C hoice Quiz with Answers 72. Tricky Questions - 5 Tricky Questions and Answers 73. Basic General Knowledge Quiz - Multiple C hoice 74. Human Body - Quiz Questions with Answers 75. Indias Atomic Research 76. The World Wars - World War I and World War II 77. Local Time, Standard Time and Greenwich Mean Time (GMT) 78. C ountries and their Parliaments 79. Abbreviated Titles of Some Well Known Figures 80. United Nations Organization (UNO) 81. C hanged Names of Some C ities, States and C ountries 82. List of Private Banks and Foreign Banks in India 83. Religions of the World 84. World C ountries - C ountry C apitals and C urrency 85. Distinctive Names of C ountries & Towns - Geographical Epithets 86. Olympics - Information and History of Olympic Sports 87. Important International Awards and Honours 88. Firsts in the World - Specialized History Quiz 89. Medical Inventions and Discoveries 90. Everyday Science Question Answers - Part 4 of 4www.knowledgebase-script.com/demo/article-923.html 18/20
  19. 19. 6/6/12 100 General Knowledge Questions and Answers - GK Quiz 90. Everyday Science Question Answers - Part 4 of 4 91. Everyday Science Questions Answers - Part 3 of 4 92. Everyday Science Question Answers - Part 2 93. Everyday Science Questions Answered - Part 1 94. Scientific Instruments - Information about Scientific Instruments 95. Do you know the answers to these tricky questions? 96. Highest Paid Young C EOs of Tech Industry 97. India General Knowledge Quiz | India General Knowledge Questions 98. General Knowledge Questions For Business Quiz C ompetitions in India 99. Fun Facts, Random Facts, Strange Facts - C ollection of Wonderful Facts 100. General Knowledge Questions and Answers 101. Records Held by Sachin Tendulkar 102. 3 weird facts about Microsoft Windows 103. List of Different Types of Doctors 104. Presidents of India - Indian Presidents 105. Human Body in 24 Hours 106. Worlds Largest Swimming Pool - San Alfonso in C hile 107. Logical and Aptitude Test Questions with Answers 108. English Proverbs & Sayings Part 5 109. English Proverbs & Sayings Part 4 110. English Proverbs & Sayings Part 3 111. English Proverbs & Sayings Part 2 112. English Proverbs & Sayings Part 1 113. 5 Smallest C ountries of World 114. Top 15 Amazing C oincidences 115. Amazing 57 Facts 116. Some facts you might not know 117. General Knowledge Quiz Questions - 150 General Knowledge Facts 118. Finger Prints - Very Interesting Information 119. 60 Amazing True Facts 120. Top 50 Things To Do, To Stop Global Warming 121. Merry C hristmas - Information about C hristmas 122. Top 10 Largest Telecom Operators in World 123. Worlds Smallest Helipcopter - Pictures & Video 124. Bhai Dooj, Bhaiya Dooj - Festival of Brother Sister Love 125. Acronym Database - Search for Acronyms 126. Wishing Happy Birthday in 161 languages 127. Amazing Questions with Answers - Brain Teasers 128. General Knowledge Facts - Increase Your GK with these facts 129. Play with words 130. Do you know these facts? 131. Exercise Your Brain 132. Your temper according to your horoscope 133. 10 things you never knew about death 134. IQ Test Questions with Answers - IQ Test 135. Toll Free Helpline Numbers in India 136. Tongue Twisters 137. The Life of Iranian President Mahmoud Ahmadinejad 138. Mind Blowing Facts for General Knowledge 139. C heerleading Information & History 140. Origin and Names of the 50 States of USA 141. Jagjit Singh 142. Paris Hilton - Information & Biography 143. General Knowledge Quiz Questions & Answers - General Knowledgewww.knowledgebase-script.com/demo/article-923.html 19/20
  20. 20. 6/6/12 100 General Knowledge Questions and Answers - GK Quiz 143. General Knowledge Quiz Questions & Answers - General Knowledge 144. C onference C all, Business C onference C alling, C onference C all C enters 145. C lipboard Hack Problem - Shocking news about C TRL+C 146. Top 10 C ar C olors 147. New Invention on the way - C harge your Laptop & Mobile from Air 148. Some Interesting Facts 149. Photo Gallery & Information about New 7 Wonders of the World 150. New Seven Wonders of the World 151. C arlos Slim vs Bill Gates 152. Plastic Blood becomes a lifesaver 153. Amazing facts about mother earth 154. C heat Sheets for PHP, AJAX, JavaScript, C SS, MySQL, Perl, Google 155. Who is Mr. Bean? 156. Sex and Astrology 157. History of Fathers Day 158. Shiv Kumar Batalvi 159. 25 Facts that you may not know 160. Facts to make every Indian Proud 161. Do you know these facts? 162. Get Knowledge - Spread Knowledge 163. The worlds 10 most powerful brands 164. How to dress up in Indian Saree? 165. Top 10 C auses of Death Worldwide 166. Facts about our body 167. Quotations of Rabindranath Tagore 168. List of International Postal Services 169. Speaking Parrot - Amazing 170. The Top 10 Languages Spoken in the World 171. Atal Bihari Vajpayee 172. The Girl with X-ray Eyes 173. IQ Test 174. 10 Top Indian C EOs 175. Swami Vivekanandas Speech in C hicago 176. Test for Idiocy 177. C an you answer these general knowledge quiz questions? 178. The Four C s of Diamonds 179. Isnt it Strange? 180. Wonderful logos & The Logic behind them 181. Time never Waits 182. Interesting Facts 183. How do I push a GoDaddy domain? 184. More than 100 Keyboard Shortcuts 185. How Much Text is in a Kilobyte or Megabyte? 186. Guest Question © 2005-2010 PHPKB Knowle dge Manage m e nt Software English P owered by P H P KB Knowledge Bas e Softwarewww.knowledgebase-script.com/demo/article-923.html 20/20

×