Bing
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×
 

Bing

on

  • 186 views

 

Statistics

Views

Total Views
186
Views on SlideShare
185
Embed Views
1

Actions

Likes
0
Downloads
0
Comments
0

1 Embed 1

http://localhost 1

Accessibility

Upload Details

Uploaded via as Microsoft PowerPoint

Usage Rights

© All Rights Reserved

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
  • Full Name Full Name Comment goes here.
    Are you sure you want to
    Your message goes here
    Processing…
Post Comment
Edit your comment

Bing Bing Presentation Transcript

  • Television Television has certainly changed our lives. Today, most people watching TV to going to the cinema. Without it, nobody would have paid much attention to national or international- historical, political, sports, sport, etc.-events. Even, television proved that pictures of suffering can move a nation to pity. Besides, many things can be learnt from TV. Are there any disadvantages of TV? Many parents admitted that they found difficulties to stop their children’s bad habit, for example, they spend their leisure time for watching TV more than reading. Children become very lazy and irresponsible for their main tasks. This is of course denied by TV producers of people whose work is related to TV. They are very sure that there are a lot of benefits of TV for viewers, especially children or students. On the other hand, they honestly admit that some TV programs can endanger children’s mental. They regret because parents sometimes don’t have much time to watch TV together with their children. They suggest parents to have more discussion with their children on any programs they have
  • 1. What is the kind of the text ? a. Explanation b. Narrative c. Review d. Discussion e. Report Answer : d
  • 2. What is the purpose of the text ? a. To deal with cictual or imaginative experiences in different ways b. To persuade by presenting arguments c. To tell event with a humorous twist d. To persuade the reader or listener that something should or should not be the case e. To present different opinions on a particular issue or topic Answer : e
  • 3. The communicative purpose of this text is ….. a. To describe the general information about TV b. To persuade the readers not to watch TV c. To present two points of view about TV d. To inform the reader about the effect of TV e. To retell events about the history of TV Answer :
  • 4. Who is persuaded to consider the effect of TV? a. TV producers b. Children c. Parents d. Government e. TV programmers Answer :
  • 5. The main idea of the first paragraph is …. a. TV has become the part of modern people’s life. b. TV has turned the modern people’s life. c. TV has given some enjoyments to the viewers. d. TV has provided viewers some information. e. TV has played the important role in modern people’s life. Answer :
  • Should Performance Enhancing Drugs Be Accepted in Sports? The issue of using drugs to enhance athlete's performance is controversial. Those who agree to the use of drugs in enhancing performance say that most top players in all sports take drugs to train harder and feel no pain during play. The trainers, sports doctors, nutritionists, physiotherapists and managers of the big names make sure banned substances are taken at the safest and most efficient levels. The main effect of banning such substances has turned performers and their coaches into liars and cheaters. On the other hand, some still believe that performance enhancing drugs in sport should be banned. Performance enhancing drugs are not only prohibited because they violate the spirit of sport but because they can damage the health of athletes. I think the idea of allowing them in sports could lead to a situation whereby sportsmen and women are used
  • 6. What is the generic structure of the text ? a. Arguments - Issue – conclusion or recommendation b. Issue – Arguments - conclusion or recommendation c. Thesis – Arguments – Reiteration d. Orientation – complication – Resolution e. Thesis – arguments – recommendations Answer : b
  • 7. Which one the correct answer... a.Paragraph 1 is argument b.Paragraph 2 is issue c. Paragraph 2 is argument d.Paragraph 2 is conclution e.Paragraph 3 is argument Answer : c
  • 8. What argument is given by those who disagree with the use of performance enhancing drugs? a. Athletes health is badly effected. b. Guinea pigs are awfully needed. c. Athletes consume more drugs. d. Athletes obey the rules. e. Athletes perform better. Answer :
  • 9. According to the proponents of performance enhancing drugs, the effect of banning them is that performers become a. Losers b. Winners c. Cheaters d. Hooligans e. Supporters answer :
  • 10. What is the writer's intention to write this text? a. To persuade readers to agree with the issue. b. To influence readers to oppose the issue. c. To describe performance enhancing drugs. d. To entertain readers with the issue. e. To expose readers with the issue. Answer :
  • Expression 11. Amelia : I'm afraid our government can't handle the flood problem usually happens in Jakarta every year. Steven : . . . . . . . . . . . I hope your government can find its solution immediately a. Oh, it's out of the question b. Oh, I couldn't bear it c. Oh, I'm sorry to hear that d. Oh, I can't believe it e. Oh, It's their own fault Answer : c (expression of sympathy)
  • Expression Sympathy Sometimes bad things happen. When we hear about bad things that happen to other people it's a good idea to express sympathy. This can be difficult as we want to express our concern, but don't want to be intrusive. Here are some common phrase to help you express sympathy.  I'm sorry to hear that  Please accept my condolences. (used when someone close to another has died)  That's so sad.  I hope things get better soon.  I hope you feel better soon
  • 12. X : Do you think Dicko can win the running race ? Y : I don’t think so. His stamina and strength decrease significantly lately. Underlined sentence is the expression? a. Inability b. Disagreement c. Uncertainty d. Impossibility e. Improbability Answer : b
  • Expression disagreement  I don't think so  (strong) No way.  I'm afraid I disagree.  That’s Wrong  (strong) I totally disagree.  I beg to differ.  (strong) I'd say the exact opposite.  Not necessarily.  That's not always true.  That's not always the case.  No, I'm not so sure about that
  • 13. A: You see? My car was broken. You have any idea for fix my car ? B: ……….., Ok I’ll pay for fix your car. A: Please sir, I need the money now. If not, I can’t pay the hospital. B: Hell you, this isn’t a new month, so you will receive your salary when the date is 1st month. The A people expression, tell about…. a. Blaming b. Regretting c. Begging d. Bowing e. Whining Answer : a
  • Expession blaming  It is you fault!  It's all because of you!  I blame you on…  You shouldn’t have done this  It ‘s all because of you  It ‘s your responsibility!  What a shame!  How dare you do this!  You have to be responsible for this!  I charge you for…  Why you did this?
  • 14. Mother : You know that Tamara always takes sleeping pills to solve her problems. Father : That's wrong. It can be dangerous for her life if she doesn't change her bad habit. She should go to a specialist or share her problems with someone she trusts. The italic expression about…. a. Sympathy b. Possibility c. Disagreement d. Uncertainty d. Inability Answer : c
  • 15. Desy : Regi, what’s your opinion of infotainment program on TV ? Regi : Well, I think it is very fun for watch, we can get information about artist Desy : You could be right, but I less like that program The itallyc expression is… a. Strong agreement b. Strong disagreement c. Agreeing in part d. Disagreeing politely e. Asking opinion Answer : c