Ticandpi

254 views
235 views

Published on

Propietat intel·lectual, TIC i Indústries culturals

Published in: Education
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
254
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
113
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Ticandpi

  1. 1. Ens plau presentar el projectePropietat Intel·lectual, TIC i Indústries culturalsque el grup TIC&PI ha realitzat durant el segonsemestre del curs 2011-2012
  2. 2. ha afrontat la realització d’aquest projecte ambun doble objectiu
  3. 3. Objectiu 1Elaborar una síntesi que acosti al lectorinteressat, a la comprensió i coneixementdels conceptes i idees generals que hom tésobre la propietat intel·lectual en l’àmbitde la creació artística i cultural.
  4. 4. Objectiu 2Realitzar la fotografia de l’estat actual de laproblemàtica que planteja la interaccióentre les TIC i la Propietat Intel·lectual.
  5. 5. MotivacióAbordar aquesta temàtica, rabiosamentactual, prioritzant la vessant informativa iprocurant mantenir un criteri objectiu al’hora d’exposar les conclusions.
  6. 6. IntencionalitatPretenem que qualsevol persona trobi enaquest treball una introducció actual,curosa i ben articulada a la problemàticade la Propietat Intel·lectual i la sevainteracció amb les noves tecnologies, apartir de la qual pugui aprofundir en altresaspectes més específics o concrets quepuguin ser del seu interès. 
  7. 7. ValoracióHa estat un procés d’aprenentatge ric icomplex, l’àmplia riquesa documental deltema, ens ha obligat a realitzar un esforçde síntesis extraordinari.
  8. 8. AutoriaCoordinació general:Manel MontañésCoordinació de continguts gràfics i edició:Assumpta TomeoCoordinació de planificació:Alexandre LópezCoordinació de continguts:Montserrat Edo

×