5 de juny dia del medi ambient
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×
 

5 de juny dia del medi ambient

on

 • 500 views

bibliografia de llibres relacionats amb el medi ambient.

bibliografia de llibres relacionats amb el medi ambient.

Statistics

Views

Total Views
500
Views on SlideShare
449
Embed Views
51

Actions

Likes
0
Downloads
0
Comments
0

2 Embeds 51

http://tastetsliteraris.blogspot.com 45
http://tastetsliteraris.blogspot.com.es 6

Accessibility

Upload Details

Uploaded via as Adobe PDF

Usage Rights

© All Rights Reserved

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
 • Full Name Full Name Comment goes here.
  Are you sure you want to
  Your message goes here
  Processing…
Post Comment
Edit your comment

5 de juny dia del medi ambient 5 de juny dia del medi ambient Presentation Transcript

 • Títol: Contes daigua Autor: Nenes i nens de Catalunya Publicació: MediterràniaÉs un llibre que conté contes escrits per nenes i nensde les diferents escoles de Catalunya.El tema dunió de cada conte ha estat: Laigua i el medi ambient.
 • Títol: 365 pingüins Autor: Fromental, Jean-Luc; Jolivert, Joëlle Publicació: KokinosUna família cada dia al matí rep un estrany regal fins que tenen lacasa plena de pingüins i es troben amb molts entrebancs que elscomporta tenir cura dells fins que un dia descobreixen qui els falestrany enviament i el que pot continuar passant....
 • Títol: El gira-sol del forat Autor: Gifre, Consol Publicació: Petita Vitel.laAquesta és la història duna llavor de gira-sol que va caure foradel camp, dins dun clot, i el gira-sol creixia trist i enfadatperquè no li agradava el que veia al seu voltant ... View slide
 • Títol: Historia de un árbol Autor: Cuesta, Miguel Ángel Publicació: JuventudAquesta és la història dun arbre que vivia feliç en el bosc... finsque un dia tot va canviar. Quan finalment va poder adaptar-se alnou hàbitat, es va veure de nou afligit pels homes... Un contesobre la vida. View slide
 • Títol: Els nens de laigua Autor: Delaunois, Angèle Publicació: Vitel·la; IntervidaAmb les seves paraules i els seus colors els nens i les nenesde dotze regions del món, descriuen què representa laigua enla seva vida de cada dia.
 • Títol: Les 3 Erres - Reutilitzar, reduir, reciclar Autor: Roca, Núria Publicació: BarcelonaReduir al màxim les coses que llencem, com ara les bosses de plàstic;reutilitzar tot el que és aprofitable, per exemple el jersei del germà gran; irecollir el paper o les llaunes perquè es puguin reciclar. Tres paraules quecomencen per la lletra R i que ens ensenyen maneres diferents de fer que lacontaminació sigui una mica més petita. 3 R per tenir cura del nostre petitplaneta.
 • Títol: Reciclatge Autor: Llimós, Anna Publicació: Parramón Aprofita diferents materials de reciclatge que tinguis a casa per crear desdun moneder fins a un titella...
 • Títol: Petita història dun plantador de cases Autor: Sala i Vila, Carles Publicació: Cruïlla,En Pau, de petit, planta onze aglans en una clariana del bosc. Amb els anys,les aglans creixen i es converteixen en alzines; en Pau n’entrellaça lesbranques i així en fa una construcció que decideix que serà casa seva. EnPau i la seva família viuen feliçment a la caseta d’alzines fins que, un dia, unincendi, arrasa el bosc.
 • Títol: Tu pots salvar el planeta: Un dia en la vida de la teva petja ecològica Autor: Rich Hough Publicació: LynxGuia pràctica que ens ajuda a prendre consciència en l’impacta que lesnostres accions quotidianes tenen sobre el planeta. Amb informació sobrepetja ecològica, comerç just, quilometratge dels aliments,.... i consells perajudar el planeta.
 • Títol: Les tres bessones i les tres erres Autor: Capdevila, Carles Publicació: IcàriaUna nova història en què les Tres Bessones i la Bruixa Avorrida tracten eltema del reciclatge i de com preservar la natura fent-ne un ús menysagressiu (tallar menys arbres, reciclar el paper, etc.). A més, afegeix undossier amb una sèrie de temes que els mestres o familiars poden tractaramb els nens.
 • Títol: Un conte del gall fer. El cant den Flit Autor: Arregui Sierra, Ángeles Publicació: Generalitat de Catalunya. Dep de Medi Ambient i HabitatgeConte editat dins del projecte Galliforme de Muntanya (GALLIPYR).Programa europeu de cooperació territorial Espanya/França/Andorra 2007-2013 Aquesta història, serveix per donar a conèixer les característiquesdaquesta espècie i els problemes que troba per sobreviure i aparellar-se.
 • Títol: Planeta Terra Autor: Baussier, Sylvie Publicació: CruïllaDon ve laigua del mar? Què hi ha al centre de la Terra? Com es formen lesmuntanyes?
 • Títol: Ajdar Autor: SATRAPI, Marjane Publicació: Norma En el país on vivia Matilde governava un rei molt humil. Tot anava molt bé,fins que un dia comença un mal son. La terra començar a tremolar. Matildefou la única que es va salvar i ella era la única que podia solucionar elproblema.